Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: BC3
 
 
Svar

Svar

 
 
 

Efter nogen tumult med BC3 kører det åbenbart nogenlunde igen. Jeg kan ikke lade være med at tænke lidt over alle de fortædeligheder som alle har gennemgået det sidste halve år.

Mon ikke alle disse ting kunne være undgået hvis man havde købt et velfungerende program f.eks. BridgeWebs, som jeg har stiftet bekendtskab med mange steder rundt om i verden ?

Det har da en hel del bedre funktioner end BC3 nok nogensinde får.

mvh

Jens Kristian Nielsen

 

 

 

 

Svar
 

Hej Jens kristian,

Mange års erfaringer tilsiger, at vi i dette lille land absolut skal kreere vores egne særegne og nationale varianter af offentlige datasystemer - koste hvad det vil. Vi kan jo ikke klare os uden æ ø og å og diverse administrative særheder.  - DBF's beslutninger har igennem årene ikke været nogen undtagelse i så henseende. Alt sikkert i den allerbedste mening, men alligevel - det behøver vel ikke at vedblive at være en nationalsport  :) 

Men miseren omkring den seneste omlægning til ny server uden tilstrækkelig varsling er vist en tilståelsessag - med flere røde ører hos DBF ! Op på hesten igen og så glæder vi os bare til Festivalen og håber, at systemerne er tilstrækkeligt gennemtestede.

mvh Peter Møller Nielsen

Svar
 

Kære allesammen,

Det er nok helt som peter Møller skriver ;-).

Vi ville gerne selv, så det gjorde vi. Vort IT udvalg spurgte dengang i 2013? nogle af vore naboforbund, om de ville være interesserede i et samarbejde herom, men det var de ikke på det tidspunkt.

Med hensyn til fortrædeligheder, så tænker jeg ikke det lå i udvalgets planer. Nok tværtom.

KH Nis

Formand DBf

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn