Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Endnu en dejlig Festival

Endnu en dejlig Festival

emailnotifikationer
 
 

Kære alle.

Tak til alle hjælpere og ansatte - I har knoklet og vi har fået luksus-treat.

Det er luksus at bare kunne sætte sig til et bord, kortene er lagt og bragt, de bliver skiftet uden vi skal røre en finger. Der står dejligt, smilende mennesker klar til at betjen os i cafeerne på spillestedet.

Turneringslederne er dygtige og imødekommende. Og regnskaberne kommer, når de skal.

Og så bliver der konstant ryddet op og gjort klar, så lokalerne lynhurtigt igen fremstår pæne og indbydende.

Alle, simpelthen alle frivillige som ansatte har gjort deres ypperste for at hjælpe, med smil på læberne :)

Den side af Festivalen er simpelthen fantastisk.

Men, jeg synes, priserne på forplejning har fået et unødvendigt højt leje (50,- kr for en kande kaffe? 20 kr for en vand? o lign) Det er muligt, det er fordi jeg er jyde, meeeeeen, jeg tænker at hvis priserne kom lidt nedad, så ville der måske være knapt så mange der selv medbragte kaffe, vand og mad...

Og så, selvom jeg ved man i ledelsen er træt af at høre på det, så må jeg også bringe BC3 i spil. For resultatformidlingen er elendig - mega elendig. Ikke fordi turneringerne ikke er sat op til at sende til hjemmesiden, men fordi det er ualmindeligt vanskeligt at finde det frem man ønsker. Og praktisk taget helt umuligt på en mobil.... Den brugerflade må kunne laves meget bedre og meget mere brugervenlig. 

Slutteligt, endnu engang TAK til alle jer der i den grad har serviceret os - det har været luksus og jeg glæder mig allerede til næste år.

Mvh  Sus

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Sus.

Tusind tak for de flotte roser.

Dine priser er ikke helt rigtige. En flaske vand kostede 15 kr. Det er fordi det er Egekilde, som kommer fra Albani.

Der er kontrakt med Albani og vi SKAL derfor sælge dette produkt og må ikke sælge "billig vand"

Kaffen har kostet 50 kr i mange år (du får 10 kr. i retur) Et meget stort krus kaffe koster 10 kr.

Mvh Jytte Skjærbæk

Svar
 

15 kr for en ½ l vand er også dyrt, de kostede 10 kr førhen.
For øvrigt kostede en Egekilde med brus 20 kr ligesom de almindelige sodavand.
De første mange dage var der kun Pepsi Max uden sukker, men til sidst kom der Faxe Kondi free.

Købte for øvrigt en frokostbolle med pastrami og der var en tynd skive kød i, der burde være 2-3 stk.
Den smagte derfor mest af gulerod.
Men ros for jeres salatboks, der varierede en del de forskellige dage.

Svar
 

Kære alle.

Jeg kan kun være helt enig med Sus i at det har været en fin festival, hvor jeg som deltager har følt mig godt tilpas hele ugen og en kæmpe ros til alle for at det hele klapper, og alle hjælpere frivillige som delvis lønnede har altid et smil til overs.

Den anden del, som omhnadler priser og åbenbart fodi man synes det er for dyrt kan jeg slet ikke være enig i!

Hvor får du tre fine håndmadder til 50 kr.? Og prisen på vand og øl har bestemt heller ingen indvendinger imod, men sådan er vi så forskellige!

Jeg vil da hellere om debatten bliver drejet over i, hvor man skal hente indtægten i stedet, hvis man sætter priserne i cafeen ned. For der er vel enighed om at det er grænser for hvor stort et underskud ugen må give. Det underskud der dannes på fetivalen skal jo hentes andre steder, f. eks. via kontingent eller bordafgift. Vi må godt have et lille underskud på ugen, men jeg tror da ikke flertallet synes det bør være flere hundred tusind? Så lad os drøfte hvad der så skal ske i stedet for at få pengene ind, hvis priserne i caffen skal sænkes.

Uanset prisniveauet ses vi igen næste år til festival.

Tak til alle for endnu et godt arrangement!

Svar
 

Vi kan da også flytte festivalen til København  (altså efter 2024) og så give 50 kr for EN KOP kaffe (2019 priser).

Det har været endnu en fantastisk festival, hvor man oplever at de ansvarlige på mange punkter har lært af erfaringer fra tidligere festivaler. Jeg synes ikke - lige her og nu efter festivalen - at der nogen grund til kritik. Tværtimod.

At der er ting som kan blive bedre næste år - så som at afværge den drastiske tilbagegang i  den såkaldte "Åben-række" i bronzeturneringerne. Og andre ting. Det må man tage op efterfølgende.  Og forhåbentligt alvorligt. Men lige nu og her bør arrangementet bare have ros i sin helhed. Det fortjener alle de som har slidt for os andre. 

Svar
 

Jeg synes, at man skal koncentrere sig om det væsentlige, når der uddeles kritik med rund hånd. BC3´s evner og look, eller mangel på sammen, er jo en katastrofe, hvilket mange nok er enig i og en ganske rimelig kritik.

Men hvad en kop kaffe mm. skal koste, synes jeg, ganske simpelthen er får småligt, når vi taler omtalte priser. Og jeg kan fuldt ud støtte mig op ad Poul Bo. 3 stykker smørrebrød for kr. 50,-. hvorfor skal det være et kritiktpunkt? Råvarerne skal indkøbes, det skal smøres og der skal vaskes op. Hvorfor må der ikke være et overskud på det? Det er selvfølgelig ikke højtbelagt, hvilket prisen jo også indikerer, men ganske almindelige håndmadder. Kaffekanden til kr. 50,- er vel også ret og rimeligt? Der er en liter kaffe, som indeholder ca. 8 kopper, hvilket er kr. 6,25 pr. kop. At brokke sig over det, kommer jeg aldrig til at forstå.

I det hele taget er festivalen vel baseret på en økonopmisk lagkage, hvor det vel, synes jeg, er brugerne, som skal betale størstedelen af gildet? I bund og grund har jeg ikke nogle klagepunkter, bortset fra at jeg tog for få stik- undskylde Dorthe!

Mvh

Christian reinholdt

Svar
 

Kære festivaldeltagere

Må en frivillig sige jer tak for alle de roser og søde smil, vi har fået.

Jeg tror ikke, jeg har fået en eneste sur bemærkning i de 4 vagter,  jeg har haft,  tak alle I andre frivillige,

I har været kanon at arbejde sammen med med sjove bemærkninger og godt humør.

Man glæder sig jo allerede til næste festival.

Jeg synes, priserne var fornuftige. Madvarerne var friske, og der blev hele tiden lavet nye, friske madvarer til os. 

Køkkenet lavede et kæmpe arbejde og også med et smil.

Ses om et år!

De bedste hilsner Inger Hoppe

 

 

 

Svar
 

Hej

Jeg kan som mange andre kun sige at årets festival blev afviklet sehr gut og vi ses selvfølgelig alle 9 dage næste år.

 

Ros for bedre lys i tennishallen.  

 

Dog undre det at man ikke så redaktøren af Dansk Bridge på festivalen, efter min mening er det en selvfølge at hun er til stede når DBf afholder sin absolut største årlige bridge event. Det må være en ommer. 

 

Ligeledes undre det at der fastholdes en turneringstruktur med kun to lange bronzeturneringer(a´30 spil) om dagen og dermed en lang tvungen pause på tre en halv time mellem disse. Lav dog setup om til tre bronzeturneringer(a´24 spil). Fordele ved dette er bl.a. endags ´turister´ kan nå to turneringer uden at skulle være meget sent hjemme, ligeledes vil det blive mere attraktiv at spille en turnering med en som man ikke kender, da man lettere overlever 24 spil end 30 hvis man ikke `swinger` sammen. For deltagere som i løbet af dagen ønsker at komme en tur ned i byen ændre tre turneringer ikke noget da en 24 spils turnering  tager ca. samme tid som den nu indlagte tvangspause. Eneste ulempe er for de bedste spillere, som får nedstat vinderchancen da de har bedre ods jo flere spil der spilles.

 

Jeg spillede ikke guldturneringen men har hørt flere detagere kritiserer at præmiestørelserne var sat ned, nok på grund af at gratisterne(Prins Henrik memorial) ikke lå noget i præmie kassen.

 

Måske det er på tide at revurdere festivalen. Det ser ud til der er et fald i dettagerantallet igen i år, især hvis gratisterne fra Prins Henrik memorial ikke regnes med. Jeg har intet statistisk belæg for dette blot en fornemmelse.

 

Kim Nielsen
klarup

Svar
 

Hejsa

Jeg tilslutter mig 100% Chr. Reinholdts bemærkning om, at man skal koncentrere sig om det væsentlige, nemlig hvordan kan BC3 være så meget ringere end BC2. Skulle det ikke være en opdatering. For mig ser det ud som en neddatering af meget alvorlig slags.

I den gamle udgave - f.eks ifm. sidste års festival - kunne man nemt under alle turneringers afholdelse gå ind og se den foreløbige stilling. I BC3 skal man være heldig, hvis man, når turneringen er langt overstået, kan se slutstillingen.

Hvordan kan noget sådant kaldes en opdatering?

Og så er grafikken jo helt i hegnet - især på mobil, men også på alle andre apparater.

Jeg er nysgerrig efter at vide, hvem der har været ansvarlig for dette makværk af en opdatering. Firmaet eller vedkommende burde få til opgave at opdatere tilbage til BC2, som jo fungerede aldeles glimrende.

mvh

Otto

 

 

 

Svar
 

Hallo Otto 

Til din orientering kørte BC3 også sidste år til festivalen uden problemer sådan som jeg husker det, men jeg vil give dig ret det er en service forringelse over for de som gerne vil følge med hjemmefra at der ikke bliver lagt del resultater ud på nettet,samt at slutresultatet kommer  meget  meget senere end sidste år, det kommer der nok en teknisk  forklaring på senere.

 

hilsen 

Ole R

Svar
 

Godt så Ole

Men lad så os almindelige dødelige høre fra de/dem, der har ansvaret for opdateringen. Så vi måske kan forstå, hvorfor den grafik, der så aldeles glimrende ud i BC2 absolut skulle erstattes med noget, der ser forfærdeligt ud.

Og hvorfor man ikke har kunnet se løbende resultater fra festivalens sideturneringer som man kunne tidligere.

Jeg er nysgerrig

Og sidst men ikke mindst - hvornår kan vi forvente, at det bliver bedre

 

mvh

Otto

 

Svar
 

Hej

Kan varmt tilslutte mig den ros der bliver givet til festival ledelsen og det fantastiske korps af frivillige.

Glade smil, venlige bemærkninger, overskud på alle fronter mødte man hele ugen igennem. Tak til frivillige tak til ansatte!

Finder priser på mad og drikke rimelige, og hvis et lille overskud her (hvad jeg tvivler på, da det må være enormt svært at beregne hvor  meget der skal til)  skulle være tilfældet kan det jo være med til at formindske underskuddet på festivalen.

Jeg deltog i Guldturneringen og fik en førstepræmie i række E, både min makker og jeg fik 700 kr. Det synes jeg er en flot præmie! Skal der spares nogen steder er det måske på præmiebudgettet!

Resultatformidlingen derimod, lader meget tilbage at ønske. Ingen rundestilling på sideturneringer

 (kan være interessant for mange). Langsom opdateringer af resultater på DM turneringerne især Åbenpar.

Men jeg har haft nogle dejlige dage og vender gladeligt tilbage næste år og anbefaler til højre og venstre!

Venlig hilsen Irma

 

 

 

 

 

 

 

Svar
 

Hej

Mener at der skulle være samme præmie i alle rækker af guldturneringen og derfor læser jeg med undren, at vinderne af E-rækken vandt 700 kr. hver, for jeg vandt A-rækken og der var "kun" 600 kr til hver i vores kuvert??????

bh Torben

Svar
 

Hej Torben

Der var 22 par i E-rækken og 20 par i alle de andre rækker. Så vi hævede præmiesummen en anelse på 1. og 4. pladsen i E-rækken.

Med venlig hilsen

 

Morten Heningsen

DBf

Svar
 

Kære Alle sammen,

Var der selv i alle 10 dage. Igen. Og endnu engang oplevede jeg det fantastiske arbejde der er lagt for dagen, blot for at jeg kan nyde de mange bridgeoplevelser. TUSIND tak til de mange dygtige frivillige og naturligvis også til vores hårdtarbejdende sekretariat.

Med hensyn til priserne har jeg det helt som Poul Bo, for det skal vel hænge sammen?

Kritikken omkring BC3 må vi til en vis grad tage imod. Det voldte ikke mig selv problemer under festivalen, men flere har nævnt det undervejs. Der er klart plads til forbedringer, så dem må I gerne forvente nogle af. Men lad nu være med at blive for skingre i debatten, det har aldrig ført noget med sig. Skriv helt præcist hvad I oplever og send det til dbf@dbf.dk

For den fortsatte udvikling af festivalen er jeg tryg ved, at vi har en hårdtarbejdende festivalkomite, der tager imod alle de konstruktive input der gives undervejs og naturligvis også de mange mails der kommer løbende gennem året. De bliver alle vendt. Og nogle bliver til virkelighed.

Vi ses til næste års festival ...

KH Nis

Formand for DBf

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn