Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Tak til alle DB-læsere

Tak til alle DB-læsere

emailnotifikationer
 
 
Til læserne af Dansk Bridge.
 
Som bekendt har Dansk Bridge fra 1.oktober i år fået ny redaktør, og jeg har modtaget en mail, hvor hun bl.a. skriver:
 
” Jeg har læst et par af dine seneste dagbøger, og jeg synes, det er gode bidrag, som kommer læserne til gode. Jeg synes samtidig, at du er en fantastisk korrekturlæser.
    Men som jeg allerede har skrevet til dig, så vil jeg ikke forpligte mig til at bringe noget fast for at have større bevægelsesfrihed. Det vil særligt være artikler, som er uaktuelle, der enten bliver udsat eller lagt på nettet som bonusartikler.”

Jeg havde på forhånd meddelt Christina, at jeg ikke ønskede at fortsætte, medmindre jeg fik lovning på to sider til min dagbog i hvert nummer, og da hun ikke vil love det, har jeg valgt at takke af og ønske hende og bladet alt godt fremover.
    Selvom afgørelsen skuffer mig, er dette på ingen måde kritik af Christinas rolle som redaktør af bladet. Faktisk pegede jeg selv på Christina som afløser, da jeg takkede af som redaktør, men på det tidspunkt var hun ikke interesseret. At hun nu ønsker at viske tavlen ren, er helt o.k.
    Jeg fik ikke lejlighed til at takke læserne i Dansk Bridge – derfor mit indlæg. Tak for mange gode år!
 
Ib Lundby
tidl. skriverkarl, korrekturlæser og redaktør af Dansk Bridge

Svar

Svar

 
 
 
Det er os, læserne, der takker!

Nu kan jeg jo godt nok ikke tale for ret mange andre, men jeg er jo vokset op med dig som fast gæst på lokummet og jeg ved at du også har underholdt mange andre derude  og det har stort set altid været en fornøjelse at læse dine artikler.

Hold dig ikke for god til at springe på, hvis Christina løber tør for stof og be'r om assistance - det vil være en kærkommen overraskelse!

JUF
Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Kære Ib

Også herfra skal lyde et STORT tak for rigtigt mange gode blade. Guderne skal vide, at vi ikke altid har haft samme syn på formål, indhold mv., men når det er sagt, har det været virkelig positivt at snakke med dig om tingene og lære dig nærmere at kende.
En enkelt oplevelse står lysende klart: DM for seniorer i Næstved, hvor du skulle på præmieskamlen, og hvor medaljerne blev overrakt af 3 unge, labre damer (min egen datter naturligvis iblandt) iført kropsnære kjoler. Da måtte du godt nok føre en kam gennem håret!!

Ha' det rigtigt godt.
Steen
Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Tak, JUF - selvom jeg mener, bladet havde gjort sig bedre på natbordet. Omvendt må der være en naturlig forklaring på de mange piger, du efterhånden lagde navn til. En kær hilsen til dem alle!
Svar
 

Tak. Steen! Mindes med glæde den lækre trio, der medvirkede ved præmieoverrækkelsen i Næstved. Tak for godt samarbejde!
Svar
 
Hej Ib
Jeg er også en af de mange der har nydt godt af dine evner som redaktør (og fotograf ), men jeg synes at dit indlæg her er lidt primadonna-agtigt. Istedet for at være tøsefornærmet over at du ikke får garanti på spalteplads i hvert nummer synes jeg at du skulle fortsætte med at skrive dine klummer og så lade redaktøren vurdere om de engang imellem må udsættes p.g.a. mere tidskritisk stof.
m.v.h.

Lauge
Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Hej Lauge!

Rart at se, at du har nydt mine skriv, men voldsomt at kalde mit indlæg for ”primadonna-agtigt” – det var i hvert fald ikke min hensigt at fremstå som så, men tværtimod at forklare, hvorfor jeg sagde farvel. Jeg ved, hvor lang tid jeg bruger på dagbogen, og det er så meget, at jeg hellere bruger tiden bedre, frem for at skulle opleve, at arbejdet er spildt.

         ”Tøsefornærmet”? Jeg kaldte det ”skuffet”, og det står jeg ved, men jeg nyder tilværelsen så tilpas meget, at der ikke er plads til tidsspilde, så stop-skiltet bliver liggende på bordet.
Mvh

Ib

 


Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn