Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Damer og håndtasker - hvad kan vi lægge på forsiden af bridge.dk

Damer og håndtasker - hvad kan vi lægge på forsiden af bridge.dk

emailnotifikationer
 
 
Hej alle

Jeg lagde nedenstående på forsiden af bridge.dk. Jeg fik efterfølgende en mail fra en damespiller, som følte sig set ned på og gjort til grin.

Det var selvfølgelig ikke min hensigt. Så jeg har redigeret teksten og fjernet billedet af håndtaskerne.


Nu vil jeg så gerne høre jeres mening....
Hvad kan vi i sekretariatet tillade os at lægge på forsiden?

Må forside-nyheder indimellem være humoristiske?
 

Gik denne over stregen?

Og nu vi er i gang, så kom endelig med ideer og forslag :-)

Hilsen Charlotte Koch-Palmund




Damehold

Så er det tid til at pudse håndtasken, hanke op i veninderne og tilmelde sig årets dameholdturnering.

Turneringen spilles over 3 weekender,
og alle er velkomne.
Nye hold starter i 2. division.

Læs om pris, tilmelding med mere. 


Svar

Svar

 
 
 
Herregud da! Klø på Charlotte. Men hvis du skriver noget om at blive stødt på manchetterne vil jeg protestere.
Mvh
Jens U Kromann

Svar
 
Den brune i midten er for fed, hvad koster den?  

Svar
 
Når indlægget netop er skrevet af en kvinde, kan jeg ikke se det skulle være stor-slemt. Måske hvis en mand havde skrevet det?!
Kh. Kenneth

Svar
 

hej Charlotte
Super fin, prøv gerne med lidt krykker til senior eller bleer til junior, lad os bare få lidt at smile af.
kim nielsen
Svar
 

For nu at træne i rollen som gammel sur mand:

DBF kan i høj grad selv definere sine turneringer. Gennem markedsføring, afvikling, rammer og omtale. Det gælder i øvrigt også for ting som MP, handicap, guld/bronzepokal osv.

Så hvad er det, man vil have? En turnering hvor håndtasken skal pudses og makeuppen være knivskarp? Eller en spændende og udfordrende turnering, hvor der kan spilles om DM-medaljer, guldpoint og hædrende omtale i blad og bridgespalter?

Man skal jo nok i et eller andet omfang få, hvad man søger.

Damelandsholdet var som bekendt så gode i juni, at de vandt en plads til VM i damehold 2015. Efter rygterne er der allerede ved at blive taget skridt til at planlægge et omfattende træningsforløb frem mod turneringen næste efterår.

Det kommer også til at kræve sin dame at træde op i et niveau, så man kan klare sig godt til VM damehold, hvis DM damehold er en turnering, hvor håndtasken blot skal være pudset ...

Ved godt at det er gas, og god stemning er super. Klovnevejen er måske bare ikke altid den rigtige, hvis vi skal have trukket dansk bridge op i verdenseliten. Og den målsætning synes jeg da jeg har hørt med mellemrum.

:-) Michael
Svar
 
Uha, uha.
Jeg har altså lidt ondt af den dame, der føler sig set ned på og gjort til grin. Det må ikke være sjovt at se tingene på den måde. Så kære dame: op på hesten igen og tænk på de skrækkelige indslag der kan komme
til mix?? Uha, uha.

Jeg havde slet ikke skænket denne indfaldsvinkel en tanke, da jeg så opslaget. Alle ved jo, hvad annoncen drejer sig om, men naturligvis skal man da lige vende problematikken en gang.

Min egen holdning er, at DBf meget gerne må krydre annoncerne med et sjovt billede eller lignende. Ingen spillere er hængt ud, så hvad pokker?
Svar
 

Det må da være en dame, der inderst inde ikke synes, at dameturneringer er rigtige turneringer.
Hvorfor skulle hun ellers være blevet stødt over en stak dametasker ?

Du må da også godt udstyre seniorhold-reklamen med en rollator eller to. Som 75-årig vil jeg da tage det som et friskt og humoristisk indslag.
Svar
 
Jeg ville ikke kalde vitsen om håndtasken for over stregen, men måske lidt malplaceret. I forbindelse med en invitation til en mesterskabsturnering, som deltagerne tager meget seriøst, er det naturligt at formulere sig på en måde, der afspejler dette.
Svar
 

Svar
 

Synes, at livet bliver trist og gråt, hvis der ikke er plads til lidt humør og ironi, uden at det skal kaldes malplaceret og en klovnevej. Seriøsiteten for den enkelte aktør, og DBf´s holdning til turneringen, forringes /nedgøres vel ikke af, at overskriften ikke skrives af kostskoledrengen, ”artige Verner med vandkæmmet hår”? Det letteste i verden er at gøre bridge kedeligt, hvilket i den grad også gælder, når der undervises, men også i det skriftlige budskab.

Tænker på, at jeg dyrkede sportsfiskeri på eliteplan i mange år. Hvad der ikke fløj rundt af metaforer fra aktørerne, deres koner,(det er jo oftest mænd der fisker) og også fra DSF. Og dette gjaldt også under DM, EM og VM i havfiskeri med ultra tynde liner. Måske linerne var tynde, men humøret og humoren var til gengæld kraftig og høj. Det kunne klæde bridgen, at der også er plads til dette – ellers er fiskeverden fantastisk, hvis man har brug for et humoristisk kursus!

Christian Reinholdt
Svar
 
Hejsa

For at citere et gammel citat vil jeg sige til Michael og Jakob

Den, der kun tager sjov for sjov og alvor for alvor, har fattet begge dele lige dårligt.

Jeg synes, at det var godt fundet på med de håndtasker. Et godt blikfang. Og der går vel ingen skår af deltagerne i damehold af den grund med mindre altså, at man ikke kan se det sjove i det.

mvh
Otto


Svar
 

Hvis der er noget bridge har brug for, så er det da vel for pokker liv.

Alt der kan hjælpe til med at ændre bridges grå, kedsommelige image, må modtages med kyshånd.

 

Michael og Jacob, den der grusomme politisk korrekthed har gudskelov ikke haft medvind siden 90'erne. Prøv venligst ikke at genoplive den.

 

 

Svar
 

Kære Charlotte,

Jeg synes billedet er sjovt og friskt. Jeg ser INTET nedgørende i en håndtaske. Tværtimod: Den er ressource stærk, mangfoldig og som Thatcher beviste kan den slå hårdt (heraf verbet: To handbag.)
Samtidigt er det noget af det mest karakteristiske ved kvindelig påklædning. Jeg kunne måske forstå indignationen hvis du havde sat et billede med BH'er på. Helt ærligt!

Jeg har selv tilhørt de kvindelige spiller, der har talt negativt om Damedivisionen. Indtil jeg prøvede at spille den. Det er en hamrende hyggelig, super sjov turnering, hvor der også er en god bridge. Du har ramt denne stemning plet med billedet.

Som Michael skriver har toppen af kvinderne i Danmark internationalt niveau og de har også humor! og helt ærligt havde jeg også synes billedet var sjovt hvis det havde været en mand, der havde lavet annoncen

Bare forsæt dit gode arbejde. Du gør det Mega nice :-)

Birgitte
Svar
 
Interessant, så mange mænd der kommenterer dette indlæg. Men jeg kan kun være 100 % enig med Michael. Ideen med rollator til seniorbridge, synes jeg, er lige så dum, latterlig og fordomsfuld. Bridgen kan sagtens piftes op uden brug af dårlige klicheer, der trækker seriøse divisionsspillere ned.

Venlige hilsner
Susan

Svar
 
Fint for mig med humor. 

Men at DBF ikke må rådføre sig med medlemmerne!!!!!

- Selvfølgelig må de det. Ingen medlemmer = intet forbund.  


Dame division er for alle, (Damer selvfølgelig) og med 28 tilmeldte hold, er det jo ved at ligne noget med konkurrence i, lad os da få en 3. division også. 

Måske taskerne har gjort forskellen, for det er en skide hyggelig turnering.  
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn