Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » CBI kvalifikation

CBI kvalifikation

emailnotifikationer
 
 
Hej
Super med en kval. til CBI, men hvorfor skal den absolut ligge i KBH. Jeg er sikke på, at hvis øjnene rakte lidt ud over Sjælland ville der være adskillige klubber/distrikter rundt omkring i landet som ville være jublende glade for muligheden for at arrangerer et sådan arrangement.

Jeg har været med en del år og husker ikke en eneste gang at vi heroppe i Nordjylland er blevet spurgt om vi kunne tænke os at afholde noget i DBf regi. Det er lidt tyndt. 

PS
Hvor skal DM for mixhold afholdes 1-3 maj 2015, måske er det publiceret, men jeg kan ikke se det nogle steder.

Kim Nielsen 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Kim,

Dejligt, at du er glad for kvalifikationen. Vi har også kun fået positiv feedback fra alle kanter omkring indførelsen.

Vi diskuterede den geografiske placering af kvalifikationen i sekretariatet. Vi ville gerne signalere, at turneringen er åben for spillere fra hele landet og overvejede derfor at placere den uden for København. Vi overvejede Odense for at give alle ca. lige langt. Dog formodes størsteparten af deltagerne at være elitespillere, og ved at placere turneringen i Odense, hvor der findes meget få af disse, ville vi bare give alle lang transporttid og unødige rejseomkostninger.

Tilbage var Aarhus og København. Jeg talte med omkring ti jyske spillere i forbindelse med DM mixed hold i Svendborg om, hvorvidt placeringen ville være afgørende for, om de ville deltage. Svaret var klart nej, og som du roste de blot, at vi har indført en kvalifikation.

Vi besluttede derfor at lægge turneringen, hvor der er størst koncentration af de spillere, som man kan forvente vil stille op i turneringen, og det er København.

Til gengæld har vi valgt at sætte turneringsindskuddet meget lavt.

DBf er arranggør af turneringen, ikke en klub eller et distrikt. Vi har blot lejet lokaler i Blakset, da det er det uden sammenligning bedste spillested.

Mht. placering af DBf-turneringer i Nordjylland, så er der så sent som i sæsonen 12-13 blevet spillet en del af divisionsturneringen i Aalborg. DBf forsøger i videst muligt omfang at placere turneringer i områder med høj koncentration blandt deltagerne for at lette transport og indkvartering for så stor en del som muligt. Jeg er ikke bekendt med, at Bornholm eller andre dele af landet føler sig forbigået, som du antyder, at Nordjylland gør.

DM mixed hold 2015 bliver som i 2014 afholdt på Hotel Svendborg.

Med venlig hilsen
Christina Lund Madsen
Svar
 

Hej Christina
Tak for dit svar.
Kedeligt svar  måske i skulle have spurgt 10 spillere fra KBH om det samme gjorde sig gældende den anden vej?
Jeg er helt enige i at Blakset er et fint spillested, men jeg er sikker på der kunne findes et super spillested i Jylland, og nok billigere
Hvis ikke Danmark nord for Århus tæller så ser det jo ud til at vi kan skyde en hvid pil efter at komme til at arrangerer noget som helst også for fremtiden.
En del dividionsbridge i Nordjylland? 4 lokale hold der har spillet 1. weekend i enten 2. div eller 3. div weekend i disse 2 sæsonner. Dem skulle vi selv bede om det var ikke et iniativ fra DBf, i år er det igen sløjfet.

Omkring mix vi har også hoteller heroppe


kim
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn