Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » ekstra præmier i pokalturneringen

ekstra præmier i pokalturneringen

emailnotifikationer
 
 
hej

Hvorfor er det lige de som har klaret sig videre til 4. runde som deltager i lodtrækningen og ikke alle deltagerne i pokalturneringen??


kim nielsen
 


Svar

Svar

 
 
 
Hej Kim

Alle kan tilmelde sig pokalturneringen og dermed få chancen for at vinde en af de 4 flyrejser til det åbne EM i Tromsø til juni-juli næste år.

Selvom det er et åbent EM, hvor alle kan deltage, så må vi også erkende, at det ikke er lige interessant for alle at tage til et EM. Derfor er aftalen med det norske forbund, der sponserer de 4 flybilletter til årets pokalturnering, at præmierne trækkes mellem de, der ikke er slået ud endnu, når vi kommer til 4. runde.

Det er således en afvejning af det demokratiske, hvor alle skal have chancen, og så det praktiske, der tilsiger, at man nok skal have et vist bridgemæssigt niveau, før man synes, at en billet til et EM er en brugbar præmie. Det var således på tale, at præmierne skulle udtrækkes blandt deltagerne i divisionsturneringen, men det blev fravalgt netop fordi det så ikke er alle, der ville have chancen for at vinde.

Mvh
Flemming Bøgh-Sørensen
Generalsekretær
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn