Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Hvor finder man noget om stærke klør?

Hvor finder man noget om stærke klør?

emailnotifikationer
 
 
Hej.
Igår havde jeg substitut på og han spurgte om, hvor vi ikke spiller med en stærk 1 klør, nu når vi bruger små ut. Han vidste ikke ret meget om det, men jeg syntes det lød meget besnærende og kunne godt følge tankegangen.
Inden jeg foreslår min makker det, vil jeg gerne læse mere om det og har forsøgt at google det, uden resultat.
Er der nogen her der kan fortælle mig, hvor jeg finder yderligere inf. om emnet.
På forhånd tak.
Hardy
Svar

Svar

 
 
 

Hej
for at komme mere kompetente svarere i forkøbet, og naturligvis for få mit navn i medierne, foreslår jeg at du googler "Precision" eller "Præcisions klør". Der er flere varianter af stærk klør, men det er samme grundstamme - og varianten må du så afklare med din makker.

Kan varmt anbefales i følge diverse fremtidsforskere, da det er retro på den fede måde.

Med andre ord: et system der er gået lidt i glemmebogen, især i Danmark, og måske netop derfor har genfundet sin styrke - som alternativ til den slagne bridgelandevej. For slet ikke at nævne sidevejen Nordisk Bridge Standard, der sikkert er udmærket til manøvregårdskørsel, men fortsat mangler at blive skiltet som blindgyde. 
Svar
Stemmer på dette indlæg1
 
Hvis I vil spille stærk klør, kommer I nok ikke uden om at købe nogle bøger bare sådan for at komme i gang.  De, der spiller stærk klør, er ofte spillere, som er så stærke, at de selv definerer deres eget system.  Resultatet er, at der er et virvar af sådanne systemer, men det ville være naturligt at starte med precision club.  Bridgeforlaget har en af de nyere bøger på udsalg i form af David Berkowitzes "Precision Today."  En anden mulighed er Barry Rigals "Precision in the 90s."  Det er også en god ide at kaste et blik på relæpræcision, som blev populært efter at nordmændene vandt VM.  Man kan få bogen antikvarisk på norsk eller engelsk.  Der er flere par i 1. division, der spiller relæpræcision, men det er gået lidt i glemmebogen, fordi ACBL har forbudt det i almindelige klubber i USA.

Når I så har læst et par bøger, skal I regne med at bruge tid til at meldetræne og til at få en systemaftale på plads.
Svar
Stemmer på dette indlæg1
 
Hej Søren og Karsten.
Mange tak for tilbagemeldingerne. Det var vist meget nøjagtige svar på det jeg spurgte om :-)
Bare ved at søge på "precision club" er der rigelig læsestof, men bøgerne skal vi nok også have fat i.
God weekend.
mvh
Hardy
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn