Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Junior bridge. Invitations turnering i Letland 7.-9. november.

Junior bridge. Invitations turnering i Letland 7.-9. november.

emailnotifikationer
 
 
I denne week-end blev der i Letland afholdt en junior inviations turnering. 

DBF har ikke skrevet om denne junior turnering, hvor vi var repræsenteret af mange dygtige juniorer- så jeg har postet et opslag på Danmarks Bridgeforbunds Facebook side  - med link til resultater. Billeder fra turneringen kan ses på Dansk Juniorbridges facebook side og i øvrigt kan jeg henvise til svenskbridge.se - hvor der ligeledes er link til resultater samt info om turneringen generelt. Fra Danmark deltog : Signe Buus Thomsen - Emil Buus Thomsen  - Victor Todd Moir - Søren Bune - Sophie Bune - Malene Holm Christiansen - Rikke Chapion - Amalie Koch Palmund - Oliver Rosager - Andreas Plejdrup og Majka Bilde - Johanne Bilde-Kofoed. Det blev til 2 bronzemedaljer - en i hold som U20 :) tog sig af og en i par.

vh
trille
Svar

Svar

 
 
 
Turneringen i Letland var ikke et officielt mesterskab og de udsendte par ikke officielle landsholdsrepræsentanter. DBf skriver ikke på www.bridge.dk om samtlige træningsturneringer, som juniorer eller andre fra eliten deltager i, lige som vi ikke skriver om diverse udenlandske turneringer, som danskere deltager i (Madeira og VM i Kina er to nylige eksempler).

Til gengæld skriver vi om stort set alt på vores Facebook-hjemmeside, hvor der også har været opdateringer om juniorerne (via Dansk Juniorbridge). 

Tanken bag denne politik er, at forsiden af www.bridge.dk er målrettet hovedparten af vore medlemmer, hvorimod facebook er et kanon værktøj til dels at komme i tættere kontakt med de mest ivrige af vore medlemmer (via likes, kommentarer osv.), dels for at have en kanal, hvor vi kan poste en masse af de mindre relevante nyheder, som vi ikke rigtig kan bringe på bridge.dk, fordi det ikke har generel medlemsinteresse, og sidst, men ikke mindst, kan vi gøre resten af verden opmærksom på bridge fx via billeder, som bliver delt af gruppens medlemmer.

Så vi vil meget gerne opfordre alle, som ikke allerede er medlemmer af DBf's facebookgruppe, til at slutte sig til os på www.facebook.com/bridge.dk 



Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn