Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Tak til redaktøren af Dansk Bridge.

RE: Tak til redaktøren af Dansk Bridge.

emailnotifikationer
 
 

Det var en overraskelse at læse, at vores forbund søger en ny redaktør af Dansk Bridge.

Det kan der naturligvis være mange gode grunde til, men jeg har gennem mit arbejde som skribent haft et fremragende samarbejde med en professionelt indstillet redaktør og ved siden af dette oplevet, at Dansk Bridge har været et spillevende, favnende og spændende medlemsblad, drevet af en vaskeægte ildsjæl for bridge.

Jeg tror, at det bliver svært at finde en afløser af den samme kaliber, men jeg håber selvfølgelig, vi har heldet med os.

Tak for indsatsen til Christina.

Jens Kofoed

Svar

Svar

 
 
 

Jeg kan kun tilslutte mig ordene fra Jens Kofoed. De sko bliver svære at udfylde!!

Og så undrer det mig også lidt, at man skal høre om det i en job-annonce. Hvorfor har det ikke været en nyhed på www.bridge.dk? 

Svar
 
Kære DBF. Jeg melder mig 100% under Jens Kofoeds faner. Tusind tak til Christina. Mvh Stense Farholt
Svar
 

Til DBf!

Jeg kan uden sværslag tilslutte mig Jens Kofoeds synspunkter. Jeg ser det også med 2 kasketter:

1)

Samarbejdspartner

2)

Læser af bladet

Jeg vil starte med udsigten set ud fra en annoncørs vindue:

Som samarbejdespartner er Christina top professionel og har øje for de problematikker, man kan have som annoncør. Det kan være over ordentligt vanskeligt at få deadlines til at hænge sammen, når man er afhængig af informationer fra hoteller, guider,  og andre samarbejdspartnere i andre del af Europa, hvor de ikke er ligeså bevidste om deadlines, som vi er i Skandinavien. Jeg har oplevet en redaktør, som faktisk altid havde ja-hatten på, hvis det overhovedet var hende muligt. En fornøjelse at samarbejde med en menneske med en god og professionel indstilling. Det har skinnet klart igennem, at hun som professionel og udddannet journalist, har et ekstremt højt fagligt niveau, hvor hun også er kommet tilbage med mange nyttige indspark i forhold opsætning af annoncer og graden af læservenlighed for alle bladets læsere. Det er min fulde overbevisning, at man skal lede langt og længe for at få samme niveau fra en ny redaktør. Det er med beklagelse, at hun stopper, og jeg tvivler på at HB og direktør har set rigtigt her!

1)

Som læser synes jeg, at hun har givet bladet et kæmpe løft, og personligt glæder mig, at hun har kæmpet hårdt mod digitaliseringen af Dansk  Bridge. Ved, fra mange af de, som rejser med Reinholdt Bridge på bridgerejser, at mange af disse ELSKER deres blad. Jacob Røn og jeg lavede en lilll Gallup sidste år baseret på 64 bridgespillere. Der var 2-3 deltagere, som ikke vill savne deres månedlige bridgeblad, og rigtigt mange der bare aldrig fik det læst, da det kun kom elektronisk. Men det er en helt anden historie.

Set ud fra en læsers synspunkt, mødes man med et mangfoldigt og meget velskrevet blad. Har hørt nogen sige, at der var for meget "Christina" i nogle numre. Hører vi janteloven her? Var jeg redaktør af et blad, ville jeg aldrig undgå at skrive om de store danske nyheder. Og hvad så, hvis det store nyheder er baseret på redaktørens eskapader? Så skal de vel ud til menig mand alligevel?

Bladet oser langt væk af, at man havde en redaktør, som i den grad brændte for bladet og dansk bridge som helhed. Det kunne krydders med anekdoter fra den store bridgeverden, du hun for egen kraft og midler rejser verden rund for at spille, når hun kan. Hvor hulen finder man det andre steder?

Jeg ved ikke, hvad målet er for HB, men jeg synes, at de har gjort i nælderne her. Er der en plausibel dagsorden, er det måske ok., men burde vi som læsere så ikke få indblik i denne, så man ved, hvorfor ting ændres?

Og når jeg ser på stillingsopslaget, møntet på den nye redaktørstilling, er det jo et job til 2-3 mennesker. Hvordan skal een person favne det? Og hvis det umulige, i min optik, skulle ske, at man finder een, hvad sker der så med kvaliteten?

Slutteligt hører jeg på diverse vandrør, at opsigelsen kom 2 dage før, Christian skal forsvare de danske farver i Kina. Hvad er det for en måde at behandle mennesker på? Det er da helt uden menneskeligt indblik, at man stikker denne besked i hovedet på en, som skal kæmpe for de danske - jeg er mere end rystet og synes, at det er usympatisk!

Mvh

Christian Reinholdt

 

 

Svar
 

Godt brølt, Christian.

Det er da utroligt, så mange sekretariatsmedarbejdere - både gamle og nye - der gennem de seneste år er fundet "for lette". 

Man merkt die Absicht und wird verstimmt.

Peter 

Svar
 
Jeg er enig. Hun har leveret et glimrende blad gang på gang. Nu skal vi have en ny redaktør og jeg håber at vedkommende vil prøve at komme endnu mere ud til det brede publikum
Svar
 

Hvor er jeg dog enig med jer!

Utroligt, at DBf åbenbart mener at kunne undvære Christina...

Svar
 

Jeg kan tilslutte mig alt hvad der er sagt om Christinas fortræffeligheder. Men hvoraf kan man se at det er DBf der mener at kunne undvære Christina og ikke Christina der kan undvære DBf?

Svar
 

Stor tak til Christina for det arbejde hun har udført fuldt tilfredsstillende for os alle. Et fint blad vi har fået leveret i hendes tid!

Men hvorfor skal vi som menige medlemmer ind at blande os i, om det nu er rigtigt eller forkert at Christina tilsyneladende stopper?

Som jeg husker det, så var det stort det den stilling der nu er slået op, som forbundet manglede en medarbejder til (jeg husker måske forkert) og den fik Christina så og alle var vel glade? Hun valgte så på et tidspunkt (som jeg hørte det) at sige op hos forbundet og blive freelance stadig med opgaven at udarbejde bladet, men dermed var der ingen ressourcer til det øvrige PR-arbejde. Måske er det dette hul der nu søges lukket eller måske har Christina valgt at ville lave noget helt andet?

 

Jeg ved det i hvert fald ikke, og det er bestemt heller ikke noget som jeg synes vi som medlemmer nødvendiogvis skal oplyses om. Det er vel ikke normalt at man altid kommunikerer om et ansættelsesforhold som ophører og her er der mig bekendt ikke noget ansættelsesforhold, men en aftale om et arbejde der udføres af den ene part overfor den anden part?

 

Men lad os dog bare nøjes med at rose Christina for sin indsats og så lade vores organisation (direktør og måske HB) klare resten!

Svar
 

Christina er blevet sagt op, og det virker meget besynderligt, når hun i de flestes øjne har leveret et rigtig godt stykke arbejde med hensyn til Dansk Bridge. Er det for at spare penge? Det kan man frygte, når man ser stillingsopslaget, hvor man, som Christian Reinholdt skriver, søger én person til at gøre 2-3 mands arbejde. Det vil utvivlsomt gå ud over kvaliteten, men en stor tak til Christina for hendes år på posten som redaktør!

 

Knut Blakset

 

Svar
 

Når følelserne tager over.

 

Jeg syntes at de leverede indslag for en stor del udstråler personlige sympatier for den tidligere redaktør af Dansk bridge(DB).

Jeg kan istemme mig Christina Lund Madsen er både sød, hjælpsom og faktisk skriver vanvittigt godt. Jeg syntes bare hun gør det for lidt!

 

I enhver virksomhed – det kan DBF vel godt betragtes som har man budgetter – indtægter - udgifter og opgaver der skal løses af et professionelt team. Det er ledelsens opgave til enhver tid at få mest muligt ud af de lønkroner der bruges.

Hvis man mener at man kan få mere for de lønkroner man giver ud – så er det rimelig dårlig ledelse ikke at gøre det!

Prøv evt. at gå de sidste 10 bridgeblade igennem – hvad er det redaktricen har bidraget med af aktive artikler? Herfra ligner det mest en koordinerende opgave at være redaktør på DB – det behøver man ikke være bridgespiller for!

 

 

Som et lille P.S

Det er fantastisk at der sker mere på bridge.dk , det virker som om det er et fokuspunkt – jeg kan i hvert fald se det!

 

Jesper

Svar
 
Svar
 

Hej Jesper

 

Nu har jeg ikke talt sider i de foregående ti numre, men i septembernummeret har Christina skrevet 21 sider - det skal man vel være bridgespiller for at kunne gøre:)

 

Knut

 

Svar
 

Uanset hvad man måtte mene om Christina ( jeg er ikke hendes største fan ) så er fyringen 2 dage før VM i Kina en svinestreg og fuldstændig uansvarligt overfor hende, hendes holdkammerater og dansk bridge i det hele taget!

What the fuck is going on in Danmarks Bridgeforbund?

Thomas Berg

Svar
 

Kære Jesper og alle andre 

 

Jeg synes ikke, at det er korrekt, at diskussionen herinde omkring Christinas fyring er udtryk for følelser der tager over alene. Læs Christians indlæg igen som er meget sagligt og baseret på facts. Han er trods alt en af de største annoncører i bladet. Og Jens Kofoed en af de faste bidragydere til artikler gennem mange år og med flere redaktører i spidsen.

 

Dansk Bridge har efter min mening under Christinas kyndige pen fået et mærkbart løft og jeg kan ikke se hvordan det på nogen måde skal være muligt at bibeholde den kvalitet i det nye setup. 

 

Hvis det skyldes, at HB vælger at nedprioritere Dansk Bridge og hellere vil bruge ressourcerne på noget andet er det selvfølgelig en ærlig sag, men det er trods alt vores medlemsblad som jo netop når ud til alle, både breddespillere og elite. 

 

Og at diskutere hvorvidt pengene kan bruges bedre på anden vis synes jeg ikke rigtig man kan, når man ikke kender den økonomiske aftale mellem forbund og Christina. Da Christina gik fra at være fastansat til freelance sparede forbundet en del lønkroner, idet hun ene og alene er blevet aflønnet pr blad til en langt lavere pris end det koster at have en fast medarbejder, som nu søges. Det på trods af, at det at være redaktør indtil Christina tog over, så vidt jeg er orienteret, var et fuldtidsjob. 

 

Det kan i øvrigt også godt lyde lidt til på diskussioner rundt omkring, at nogen har troet, at Christina har fået tilskud eller andet til hendes egne bridgerejser rundt i den store verden men det har stået helt for egen regning, bare for at få det på det rene. Men har bidraget til gode artikler som vi som læsere kunne nyde godt af. 

 

Men når alt det er sagt, så er HB jo demokratisk valgt og det er åbenbart deres beslutning. Og må derfor i en vis grad være udtryk for medlemmernes ønske. Så må vi jo bare håbe, at den beslutning er taget på et kvalificeret og ikke et lidt følelsesladet grundlag ;) 

 

Derudover kan man jo så diskutere hvorvidt det overhovedet er HB der skal træffe ansættelsesmæssige beslutninger eller man skal tro på, at man har ansat den rette direktør til at varetage de opgaver. Men det er jo en helt anden diskussion. 

 

Til sidst vil jeg bare lige tilslutte mig Thomas Bergs kommentar på timingen. Jeg synes ingen steder det hører hjemme at viderebringe sådan en melding til Christina bare to dage før afgang til VM hvor hun skal præsentere Danmark. Det virker rent ud sagt uempatisk.

 

Nu må vi se hvad fremtiden bringer og hvordan Dansk Bridge udvikler sig. Vi håber jo alle det bedste :) Og så ser vi frem til at denne beslutning så bidrager til kommunikationsmæssigt løft på andre kanaler, bl.a. herinde. For selvfølgelig er det også er vigtigt med den digitale kommunikation, og det bliver forhåbentlig forbedret nu med den nye medarbejder og flere ressourcer. Og så må vi håbe på, at det ikke bliver alt for meget på bekostning af Dansk Bridge. 

 

Kh Bjørg

Svar
 

Sorry. Beklager altså skriftstørrelsen. Gik ikke så godt her fra min telefon :(

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn