Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Klubsølv 2019

RE: Klubsølv 2019

emailnotifikationer
 
 

Jeg har lige et spørgsmål til klubsølv turneringen, sidste gang den blev spillet var der lidt virvar og utilfredshed over at det var Bridgecentralen der lavede startlisten til hver række.

Mit spørgsmål går på at der er medlemmer som skal sidde fast af den ene eller anden årsag hvordan løses denne udfordring ??

Hilsen 

Ole R

Svar

Svar

 
 
 

Hej Ole

 

Du laver din startliste med den række-inddeling du ønsker. BC trækker lod om NS/ØV placeringer når du gemmer startlisten.

 

Så sender du en mail til DBf's IT support med angivelse af klubnummer, spilleaften og hvilke(t) par du gerne vil have til at sidde fast N/S.

 

Og så bytter vi rundt.

 

m.v.h Lars

 

P.S: "virvar og utilfredshed" skriver du... tja, det er ikke nemt at stille alle tilfredse.

 

Lidt forklaring. Nogle klubber - ikke mange, men nok til at situationen var uholdbar - lod i klubsølv deres relativt stærke A-række (NS) smadre deres relativt svage B-række (ØV).

 

Det trick skævvrider totalt resultaterne på landsplan til stor frustration for spillerne i de klubber som stiller op med nogenlunde lige stærke NS-/ØV-retninger. Derfor trækker vi nu lod om NS/ØV placeringer.

 

Det er ikke ideelt, men det er altså tvunget af omstændighederne. Klubber må henvende sig til DBf, hvis de har enkelte spillere som pga. fysiske handicap gerne skal sidde fast.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn