Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » BC3 - Fejler ved "ikke spillet" når der er oversidder

BC3 - Fejler ved "ikke spillet" når der er oversidder

emailnotifikationer
 
 

Hej

Når man tænker på de generelle BC3 spørgsmål som vi alle vil møde før eller siden kan det kan vist kun være en fordel at få dem stillet og besvaret her i forum. Så får alle jo glæde af det, og support skal kun svare én gang. 

Jeg kan se at Lars Venø har været inde over flere BC3 emner, både tidligere og indenfor de seneste dage - det er super.

 

Nu vi jeg så også prøve:

Hvis en turnering er sat op til at der skal være en oversidder og der i samme turnering er et par som taster et spil som "ikke spillet" på Bridgematen kommer der en fejl ved indlæsning fra Bridgemates til BC3. Den skriver et eller andet med "Out of range error ...."

 

Det er selvfølgelig skidt at fejlen kommer, men det hænger nok sammen med at der nu ikke kun er et, men 2 borde som begge skal have middel af alle de andre spil (og et af de andre spil er jo så også et middel spil). 

 

Men er der en workaround for fejlen?

Jeg kan ikke gå ind og tildele M/M for det "ikke spillede" spil, det giver nemlig samme fejl som ved hent af data.

Der er ikke den tvunge 50/50% mere og en vægtet score mener jeg ikke giver nogen mening.

 

Mvh Morten

 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej

 

Jeg har lige lavet en håndfuld parturneringer i mit testmiljø. Indsat spillere og en oversidder på startlisten og lavet BridgeMate filer med cirka 20% "ikke spillet" spil - tilfældigt fordelt med rund hånd i de øvrige spil. Ingen problemer her hos mig.

 

Vil du sende mig din BridgeMate fil, så kigger jeg på det. Der bør naturligvis ikke være nogen problemer med at blande M/M justeringer fra en oversidder og M/M justeringer som stammer fra en "ikke spillet"-indikation i BridgeMate.

 

m.v.h Lars

Svar
 

Hej

 

Nu ved jeg ikke om det gør en forskel men det er en Butler turnering og her er link til resultatsiden http://resultater.bridge.dk/template/resultater.php?filename=4505/MT12GT38.XML&tournament=12&section=1

 

I den her mappe burde du kunne se en word fil med de fejl jeg får plus en kopi af bws filen: 

https://1drv.ms/u/s!Ai5TrpaDucN83lSRshZGuqeyy5r4?e=5YVYio

 

Mvh Morten

 

Svar
 

Lars har fundet fejlen og den bliver rettet i næste BC3 release - super godt :-)

 

Fejlen opstår kun i par turneringer med Butler regnskab hvor et yderpunkt fravalgt og så skal der også være oversidder samtidig med at et spil markeres ikke spillet.

 

Mvh Morten

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn