Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Resultatudskrivning på PC / IPad

RE: Resultatudskrivning på PC / IPad

emailnotifikationer
 
 

Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har problemer med at udskrive resultater efter en klubaften ?

Fra en alm. PC kommer der kun blanke sider, men fra en IPad kommer der en side, som ser "nogenlunde" ud, syntes at margen godt kunne være mere ensartet.

Er dette kun et problem for mig ?

Mvh.

Jens Kristian Nielsen

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jens Kristian.

Da jeg hjælper lidt med at supportere på bridgecentral mailen kan jeg fortælle dig, at du bestemt ikke er den eneste der har problmer med at få BC3 til at fungere altid.

Jeg oplever nu ikke selv problemer med at få resultater printet ud, men der er altid nogle som gerne vil have vore udskrifter til at se anderledes ud, og det vil der sikkert være uanset hvordan de bliver sat op?

Med venlig hilsen

Poul Bo Madsen

Svar
 

Hallo Jens Kristian

Jeg har også problemet hvis jeg går ind i vores klub  via Bridge.dk/ ....  og gerne vil udskrive en side det kan være bronzestillingen eller spilfordelingen som jeg ikke kan udskrive fra BC3 ,da jeg ikke er dygtig nok til at finde ud af hvordan man skriver alt andet ud ind startlister og resultatslister, samt medlemslister, der har jeg altid gået ind i klubben og skrevet ud  under det faneblad jeg vil skrive ud fra ved hjælp af tasterne CTRL+P som er det samme som print screen, det har virket perfekt lige ind til forrige opdatering af Windows 10, nu kommer der kun en blank side, hvis du gør det på denne måde er du ikke den eneste der har en udfordring som ønskes løst.Alle de udskrifter jeg kan finde ud af virker perfekt i BC3 fra en pc med styresystemet Windows 10

Hilsen 

Ole R

Svar
 
Svar
 

Tak for svaret.

Jeg kan som turneringsleder fint finde ud af det, men det er for den alm. spiller at problemet opstår.

(Man kan "bare" gemme siden som WEB-HTML side og så skrive den ud, det er da en besværlig måde.)

Det med margen, er når et par får bronzepoint så "hopper" linien et tak ud på siden.

Det syntes jeg ikke ser pænt ud.

Mvh Jens Kristian 

P.S. Det er "lidt sjovt" at det kun er på DBF`s hjemmesider, de klubber som har WP hjemmesider er der ingen problemer med udskrivning.(Prøv Løgstør versus Aars)

Svar
 

Hej Ole

Se venligst svaret til Poul Bo, da det IKKE er som turneringsleder at problemet opstår, men som alm. bruger.

Mvh

Jens kristian

Svar
 

Hej Jens Kristian

Hvis man i sin webbrowser installerer udvidelsen Stylus (eller den oprindelige "Stylish") og i den så brugerscriptet BridgeDKPrintable, kan man ikke alene printe resultatsider fra sin webbrowser nogenlunde pænt -- uden at bronzepoint får linjerne til at hoppe -- men oven i købet også printe Debatten og flere andre sider fra bridge.dk langt mere rimeligt end det miskmask de er født til at give ved print.  Designerne af hjemmesiderne burde selvfølgelig fixe deres HTML til at kunne printe rimeligt, men det lægger de for mange sites ingen vægt på, og så er man nødt til at rette op på det selv, desværre.  (Har kun testet med Firefox, men plugin og script virker muligvis også for Chrome og Opera).

Hilsen Ulrik

Svar
 

Hej Jens

Nu ved jeg det ikke, men problemet kunne være, at du ikke har vedligeholdt rapporterne - jævnfør startsiden på bridgecentralen.

Mvh

Erik

Svar
 

Hej Erik

Nu kan almindelige medlemmer jo ikke vedligeholde BC3 ?

Svar
 

Hej Ulrik

Tak for svaret som jeg da vil prøve - men det er nok ikke for den almindelige bruger.

Han/hun forventer nok at en såkaldt "almindelig computer" i standard opsætning, kan klare opgaverne for ham/hende.

Mvh

Jens Kristian

P.S. Har lige prøvet iat åbne siden i Firefox, og her kan jeg skrive ud !

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn