Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: BC3: Løbende resultathentning?

RE: BC3: Løbende resultathentning?

emailnotifikationer
 
 

Siden BC3 blev søsat efter sommeren 2018 har det på indledningssiden heddet sig at man "indtil videre" ikke skal anvende løbende resultathentning. Hvornår mon "indtil videre" slutter?

 

Efter en turnering, hvor man gerne vil hente resultaterne fra Bridgemates med det samme, kan man risikere at det tager halve og (næsten) hele timer. Imens stiger utålmodigheden hos dem der venter på resultatet, eller den der skal låse spillelokalet af begynder at trippe. Det ville være skønt hvis det ikke tog så urimeligt lang tid at hente resultaterne - eller det blev muligt at hente dem i løbet af turneringen.

 

Så: Hvornår mon?

 

Eller: Mon der er håb om at BC3 simpelthen bliver hurtigere? Så vil alle vi der arbejder med skramlet blive åh, så fornøjede!

 

Mvh

 

Jens U Kromann

Svar

Svar

 
 
 

Man kan sagtens hente resultater hjem undervejs i turneringen. Man skal bare gøre det manuelt, ikke ved hjælp af den automatiske funktion.

Når det er muligt, henter jeg resultater hjem når der mangler ca. 1-2 spil ved alle borde. Efterfølgende henter jeg resultater hjem igen når alle spil er færdige. Da der nu kun skal overføres ganske få resultater, går det hele lidt hurtigere.

Svar
 

Hej Jens Brix

 

Tak for det gode fif. Hvorfor mon det ikke fremgår af indlednings-siden? Men det må vi jo prøve.

 

Mvh

 

Jens

Svar
 

Hej Jens K & Jens B

Det med at hente resultater under en turnering har en meget ringe eller ingen efekt,vi har gjort det i vores klubturnering i kaffepausen ( ca halvdelen af spillene ) men er holdt op da vi stadi venter og venter lige så lang tid nar vi henter data fra bridgemate når turneringen er slut. sådan som jer ser det beregner den handicap forfra for hele turneringen og det er det der er en tidsrøver i BC3 når man kører på den fælles server.det er første år vi er gået over på den fælles server, ellers har vi altid kørt lokalt og dermed kunne afslutte en turnering på 20 sekunder fra vi starter med at hente data fra bridgemate til resultat forelå, at det så har taget tid at ligge resultater over på hjemmesiden er da ligegyldigt,bare at spillerne får deres resultat at vide her og nu ( især i åbent hus turneringer) der skal der jo også deles præmier ud.

Mit forslag er at der laves en lokal buffer hvor den aktuelle turnering ligger og  når data fra bridgemate bliver hentet udregner resultater og handicap der, så kan man bagefter i fred og ro ligge disse data over i den fælles server og på hjemmesiden

hilsen 

Ole R

Svar
 

Hej allesammen!

Jeg er bare en almindelig klubspiller, og pensioneret IT-system udvikler, som har også konstateret at der kan gå laaaaang tid før resulatet af en klubaften foreligger, eller når man sidder og følger 1. division eller DM klubhold o.l. på BBO, og venter på et runde/section resultat og skal høre Peter Lund brokker sig over det..

Jeg har et par gange efter en klubaften siddet her hjemme og set at mesterpoint og handicap var opdateret for den pågældende aften, men selve turnerings resultat stadigvæk ikke var tilgængelig! Turnerings resultat må være den første der skal beregnes, da al andre beregninger er vel afhængig af det, men hvorfor skal der ventes med at gøre det tilgængelig indtil al beregninger er gjort færdig, hvis det nu er det der sker?

Måske er løsningen bare så enkelt: gøre resultatet tilgængelig så snart det er klar, så klubberne kan kom videre, og lade så de øvrige beregninger kører videre og tager den tid det nu tager.

Mvh Bill H.

 

Svar
 

Kære alle

Vi er allerede i dialog med vores leverandør, SSD, om problemstillingen. Den er også skitseret på den ønske-/mangelliste, som er udarbejdet henover sommer/efteråret og har været rundsendt til distrikterne i september i år.

SSD forbereder således en yderligere funktionalitet, som er en del af den næste release i løbet af november 2019. Men vi skal lige have afviklet ”Klubsølv”, før vi kommer med næste version.  

I korte træk vil det betyde, at en turnering kan fravælge at opdatere- samt vise- handicapoplysninger på start- og resultatlister.  Denne opsætning kan ikke fortrydes for den valgte turnering.

I forbindelse med resultatlisten på internettet vil der være en mulighed for at klikke for at se handicapresultater.

Der er således ikke tale om, at spillere ikke bliver handicapreguleret. Man vil blot mangle informationer om gennemsnitshandicap, forventet score og handicapregulering på papirudskrifter og den primære side med resultatformidling.

Det forventes at denne valgmulighed kan give markant lavere ventetid, da antallet af dataudvekslinger mellem de lokale Bridgecentraler og den centrale server reduceres.

Bedste hilsener

Charlotte Fuglsang

Svar
 

Kære Charlotte

Allerede indledningen på dit indlæg må være en lækkerbisken for folk med humoristisk sans: Vi er ALLEREDE.....:-)

Venlig hilsen

Frederik Mørk

Svar
 

Nu må du være rimelig, Frede. Der er blevet bedt om en forklaring, og en sådan har vi fået.

Vores direktør er ikke ansat grundet sine evner til formidling. Det har vi - indimellem - andre folk til.
Charlotte er ansat som politiker, og sådanne SKAL (vidste du virkelig ikke det?) fylde enhver udtalelse med en del ord og forblommet snak.
Det er en kunst som vi er mange, der prøver at efterligne - med blandet succes.

I svaret står:
"DBf's it-leverandør har lovet en løsning på problemet inden 1/12-2019.
For fremtiden vil en arrangør kunne vælge at afholde en turnering uden handicapoplysninger på start- og resultatlister
Dette forventes at give mindre ventetid.
Handicap vil blive udregnet efterfølgende.
kh CF"

---

Svar
 

He-He Niels,

"Charlotte er ansat som politiker" - skriver du. Det må da vist være en yderligere morsomhed :)

Eller mener du, at også DBF - vist nok i tidens ånd - ansætter embedsmænd, der kan agere som politikere uden at stå til ansvar overfor folket ? 

vh Peter

Svar
 

Hej

 

Mig bekendt er Charlotte ansat som direktør for vores forbund.  De politiske retninger udstikker HB og hun skal forsøge at efterleve dem på bedst mulig vis.

 

At hun ikke er bridgespiller, ser jeg ikke som noget problem. Nok snarere tværtimod, da ingen vel kan beskylde hende for nepotisme.  Man behøver jo heller ikke være læge eller sygeplejerske for at lede et sygehus.  

 

At BC3 ikke spiller er en helt anden sag, som jeg trygt overlader til dem der ved mere om det end jeg

 

Venlig hilsen

 

Sune

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn