Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Superprecision

Superprecision

emailnotifikationer
 
 

Hej derude,

Du tutter i en af naboklubberne. Møder et par, der med megen pondus oplyser, at de spiller Superprecision (erfaringsmæssigt skal systemkortet nærmest plukkes op af deres tasker - så det undlader vi).

Modstanderne samler følgende hånd op: (1. hånd alene i zonen):

Sp   K872

Hj    84

Ru   E

Kl    EKDB76

Hvad er den rette åbning i Superprecision ? (Jeg ved godt, at man må melde hvad som helst osv. osv. - Det er systemets regler, jeg er ude efter).

mvh Peter

Svar

Svar

 
 
 

1 kl, selvfølgelig. Superprecision var noget Garozzo og Belladonna spillede i halvfjerdserne. Der er en bog om det.

Svar
 

Tak Troels, 

Ganske enig.

Hvad mener du om den aktuelt anvendte åbning : 1 ruder !!

Hvor mange gange kan man monstro åbne med 1 ruder på den type hånd og stadig kalde det "Superprecision" ?

Peter

 

Svar
 

Hvis turneringslederen i klubben tolererer at man spiller et system med kunstig stærk kløråbning uden at fremlægge systemkort, ville jeg nok være svær at overtale til at substituere i klubben fremover.

Svar
 

Det minder mig om et spil for mange år siden. Allerede dengang brugte man ikke systemkort, men spilleren sagde, at hun spillede Goren. Hun åbnede med 1kl og sprang derefter til 2 sp. Vi kom til at spille imod 4sp, men det var svært, for hun var renonce i klør. Da jeg spurgte til det, svarede hun: De kender vist ikke Goren, unge mand.

Svar
 

Troels: ROFL - Spot on !

Jens: Vi har sådan set ikke noget klage over - parret forærede os top på hele runden. Men jeg tænker på de stakkels spillere, der ikke lige "er med på den". - Af hensyn til det gode naboskab skal jeg ikke afsløre klubbens navn. Det vil dog ikke kræve nogen Sherlock Homes til at finde ud af, hvor vi har spillet fornyligt :)

Svar
 

Hej Peter,

man kan på den hånd vælge enten 1 klør eller 2 klør (11-15, 5+ klør + major eller 6+ klør) jf mine (meget) gamle systemnoter ... Jørgen-Elith og Lizzie Schaltz spillede i øvrigt Super Precision

Mvh

Lars

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn