Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Bridge + more

Bridge + more

emailnotifikationer
 
 
Afløseren for Bridgespinner, Bridge + more eller Bridgedealer eller hvad den nu kommer til at hedde - hjemmesiden er ikke meget meddelsom - skulle have sin ilddåb under CBI. Er der nogen der kan fortælle lidt om hvordan det gik?
Mvh
Kromann

Svar

Svar

 
 
 
Hej Jens

Undertegnede er også interesseret i, hvordan det går med Bridgespinneriet, eller hvad den hedder nu.

Hvis den på et eller andet tidspunkt bliver sat i produktion og ellers er stabil og er holdbar i materiale mv, så synes jeg jo, at det må være fremtiden. Selvfølgelig under forudsætning af, at den også bliver til at købe for penge, som bridgeklubberne har råd til at betale.

Blev den brugt under CBI? Det må der vel være en fra DBF, der kan berette.

mvh
Otto

Svar
 
Hej Jens, Otto m.fl.

Projektet er i fuld gang, og vi begynder snart at anvende Dealeren (= det tidligere navn BridgeSpinner) her i Blakset Klubberne. Jeg kan garantere for, at det ER fremtiden! Dette vil revolutionere måden at spille bridge på såvel privat som i klubber og til turneringer.
Hjemmesiden er ikke helt opdateret, så alle spørgsmål omkring produktion, salg m.m. kan rettes til vores "hårdt)arbejdende bestyrelsesformand, Kren Nielsen på: kren@kren.dk
Hvis dine spørgsmål er mere bridgerelaterede, kan du spørge undertegnede, som også er med i bestyrelsen. Send en mail til larsblakset@gmail.com eller ring på 21 67 68 05.

Med venlig hilsen
Lars Blakset

Svar
 

Som spiller var Dealeren en fornøjelse at spille med. Det giver et fedt flow, at man ikke behøver at fedte med kortmapper alle mulige steder fra. Og mulighederne for at lave simultane turneringer, running scores, spille privat med fordelinger fra "rigtige turneringer" etc er jo spændende!

Zonestilling + kortgiver vises på selve Dealeren. Der var en enkelt børnesygdom i og med, at visningen fejlagtigt først gik videre til næste spil, når indtastningen på tablet'en (erstatter en bridgemate!) var færdig. Det medførte en hel del åbninger uden for tur gennem turneringen (2 stk. ved vores bord på weekenden), når indtasteren var langsom. Men det er formentlig hurtig rettet.

Ellers kan bemærkes, at vi spillede med plastikkort. Dem, man bruger til poker, som er særlig holdbare mht at blive bøjet + smudsafvisnende. Men de er meget glatte. Det skal man vænne sig til. Der blev tabt en del kort på gulvet i løbet af weekenden.

Dealeren kan høres med en svag blandelyd, mens den klargør næste spil. Det tager 1-2 minutter. Jeg synes lyden var så lav, at det ikke generede overhovedet.

Alt i alt meget lovende. Ved ikke, om der er tænkt over, hvordan de kan bruges samtidig med skærme. Jeg ved heller ikke, om der udestår programmeringsmæssige ting i forhold til Bridgecentral.

Mvh Michael
Svar
 
Tak for input Lars og Michael

Det lyder godt, at Dealeren er blevet brugt til en rigtig turnering, og det ovenikøbet lyder som om, den var meget anvendelig. Kun en enkelt børnesygdom lyder ikke af meget.

Jeg er nysgerrig efter at vide, hvorvidt de indtastede resultater på en tablet uden videre blev koblet på Bridgecentralen til videreformidling. Resultaterne fra CBI kunne os, der ikke deltog, se som vi plejer på nettet.
Er der udestående problemer med dette? Eller kører dette bare, som det skal.
Hvis vi ude i klubberne skal anskaffe os Dealeren, må vi have vished for, at formidligen af resultater via Bridgecentralen er i orden.

mvh
Otto





Svar
 
Som Otto Dahl skriver er det vigtigt, at resultater fra Bridge+Dealer kan formidles via BridgeCentral. Det så vi virke under CBI, om end der stadig er mindre udeståender, som vil blive rettet.

Grundlæggende virker det på samme måde som hvis det er BridgeMate, der opsamler resultater ved bordene. Der laves en fil til resultatopsamling, når turneringen oprettes i BridgeCentral. Filen eksporteres til resultatopsamlingssystemet, hvad enten det er BridgeMate eller Bridge+Dealer eller andre kommende resultatopsamlingssystemer, og den hentes så tilbage til BridgeCentral, når alle resultater er opsamlet, eller eventuelt løbende undervejs.

Mvh
Flemming Bøgh-Sørensen
Generalsekretær

Svar
 
Hej Michael.

Er du sikker på at det tager 1-2 minutter fra man placerer kortene i Dealeren til den er klar ?
Jeg håber det er tættere på 1 end på 2!, hvis det tager 2 minutter at klargøre et nyt spil bliver en trespils runde 4 minutter længere under fordsætning af at Dealeren gøre sig klar til næste runde under rundeskift. Måske delaeren skulle have haft plads til 2 spil kort :).

Glæder mig til at følge projektet der er særdeles inovativt.



Jesper.
Svar
 

Hej Jesper

Dealeren har ganske rigtigt kun plads til ét spil kort. Det er også rigeligt; det andet spil befinder sig jo i hænderne på spillerne. Mao.: Mens man spiller et spil, lægger dealeren de fire hænder til næste spil, så de er klar, når det igangværende spil er færdigt. Ingen problemer dér.

Skjønne
Svar
 
Jesper, der er to spil kort. Det ene bliver fordelt, mens man er i gang med at spille det andet. Det er sjældent, de 1-2 minutter vil forsinke spillet - det kræver nærmest et passpil, og så har man nok også tid til at vente det par sekunder.

Mvh
Flemming
Svar
 
Kommunikatioon er en vanskelig ting! Tak for hjælpen,glæder mig fortsat til at følge Dealeren i fremtiden.

Jesper.
Svar
 

Hej
Jeg oplevede denne dealer på festivalen og var meget meget duperet.

Jeg har lige et enkelt spørgsmål! hvem betaler for udvikling/implemtering mellem BC og dealer?? er det DBf eller bridge+more?

kim nielsen
Svar
 
Hej Kim

Hver part betaler sine omkostninger. Heldigvis kan vi i DBf bruge samme interface, som allerede er lavet til BridgeMate. Det har derfor ikke kostet DBf noget at lave integration til Bridge+Dealer.

Mvh
Flemming Bøgh-Sørensen
Generalsekretær

Svar
 

Jeg har ad omveje hørt Bridge+More omtalt som et spændende supplement til vor sport. Har videre noteret mig,

at der under forløbet af den seneste Bridge Festival ligefrem blev afholdt 3-timers kurser i anvendelse af apparatet.

Jeg overvejer en anskaffelse til privat brug men finder det vanskeligt at opstøve noget konkret om forudsætninger, muligheder, begrænsninger, leverandørgarantier ifm. fremtidige opdateringer etc. Bridge Company's hjemmeside er jo blot en højsang over fortræffeligheder uden megen substans.

Så ... kan nogen hjælpe med en henvisning ? Eller skal jeg vente og se, om der skulle blive tilbudt et kursus ? 

I spændt afventen //  jørgen christiansen

Svar
 

I det seneste nummer af Bridge i Norge er der en omtale af Bridge+More med denne overskrift:

Fantastisk i klubb, ubrukelig med skjerm

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn