Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Placering i en Mitchell turnering

RE: Placering i en Mitchell turnering

emailnotifikationer
 
 

Jeg undrer mig lidt over at BC3 udregner to resultater i en énaftens Mitchell: Dels et sektionsresultat, hvor alle scorer på både NS- og ØV-leden sammenlignes, dels et turneringsresultat, hvor hver led opgøres for sig. I en ren Mitchell giver det mig bekendt ikke mening at blande NS- og ØV-resultater sammen. Hvad er grunden til at BC3 er sat op på den måde?

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jens,

Gælder det alle Mitchellerne ? eller er der en bestemt du har oplevet ?

vh Peter

Svar
 

Hej Peter

Det gælder i hvert fald en Fembords Mitchel. Vi har ikke brugt Mitchell så ofte.

Men jeg kiggede lige efter vores Klubsølv sidste år, som jo også er en Mitchell, Det var en seksbords, og samme sag.

Mvh

Jens

Svar
 

Hej

 

Det gælder hjemmesiderne for alle fler-sektioners Mitchell turneringer. Sektions rang optælles over hele feltet. Samlet turnerings rang er opdelt NS/ØV. Papirudskrifter er okay.

 

Jeg har løst problemet i næste release (som jeg p.t. ikke ved hvornår kommer).

 

m.v.h Lars

Svar
 

En detalje - problemet ses både i Mitchell tuneringer med én og flere sektioner. 

Og det ses altså også hvis du skal bruge et hurtigt resultat og trykker på "Resultat" knappen i BC - den der er til venstre for turneringsafviklingen. 

 

En anden ting der har undret: Når vi spiller Mitchel er det som regel til juleafslutningen med lodtrækning om makker og derfor uden HCP regulering. Men det fjerner så samtidig alle kolonner med % procent score, både i sektions- og turneringsresultat. Kan det ikke godt vises selvom turneringen er uden HCP regulering?

 

Mvh Morten

Svar
 

Der er en ting mere, som enten er en egentlig fejl, eller i bedste fald en uhensigtsmæssighed ved skærmvisningen:

 

I en Mitchellturnering, står handicapberegningen under sektionsresultatet. Ligesom den samlede placering angivet under sektionsresultatet er at sammenblande æbler og pærer, således som anført i tidligere indlæg, så kunne man med den udskriftsform få den frygt, at handicap er beregnet i forhold til samtlige øvrige deltagere på begge ledder.

 

Handicapændring er jo ikke til at efterregne for almindelige dødelige, så man må nøjes med at indflette i sin aftenbøn, at en ØV-spillers handicapændring er udfra sammenligning med alene de øvrige ØV-spilleres resultater, og en NS-spillers handicapændring er udfra sammenligning med alene de øvrige NS-spillere.

Svar
 

Hej

 

@Morten: Du har ret. Procentscore forsvinder på hjemmesider for turneringer uden handicap - men så vidt jeg kan se vises de fint på papirudskrifter og i resultat-menupunktet i BC3. Dette er ikke tilsigtet. Jeg skriver det bag øret.

 

@Leif: HAC beregning i Mitchell foretages alene ud fra gns. af de spillere som sidder i samme retning.

 

m.v.h Lars

 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn