Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Pro/Am
 
 

Efter at have opgivet deltagelse i turneringen som enten Pro eller Am (nogle Pro på deltagerlisten var vist nok nærmere Am og vice versa) måtte jeg yderligere (Nytårskoncert i Vejle) opgive at føjge opfordringen på hjemmesiden: Følg reultaterne her.

Det viser sig nu, at også denne opfordring (følg resultaterne her) - som så ofte før når det gælder resultatformidling - lover langt mere, end man kan holde.

Her knap tre timer efter turneringens afslutning kan man end ikke se det endelige resultat i turneringen.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej

 

<snip>

Frederik Mørk posted on 04-01-2020, 20:18

 

Her knap tre timer efter turneringens afslutning kan man end ikke se det endelige resultat i turneringen.

<snip>

 

Øhhhhhhh. Ikke forstået. Turneringen spilles i morgen, søndag den 5/1.

 

At startlisten ikke er på nettet endnu her lørdag aften skyldes vistnok tvivl om enkelte AM-par's deltagelse.

 

m.v.h Lars

 

Svar
 
Du er måske et døgn foran, Frederik?
Svar
 

Frederik Mørk foran ?? skulle lige tjekke datoen, da det næppe er 1 april endnu :):)

Spøg til side håber der spilles en god turnering i morgen og fedt at så mange bakker op om det gode formål !!

Svar
 

Her er et tragisk udsagn: Frederik var foran!!!

 

Her 4 runder inde i det der skulle være en barometerturnering er der fortsat (som altid desværre) ingen resultater ???

Hvis vi nu antager at de ansvarlige omkring turneringen er i stand til at trykke på en knap...så skal foklaringen atter findes hos bridgecentralen...eller bridgens svar på DSB. Kører nogen gange, sjældent til tiden og skuffer på samme vis som IC4 tog fra Italien. Hvis det ikke virker bedre så skift det dog ud...? kig på vores nabolande, deres fungerer og har kostet en brøkdel (ingen overdrivelse) nå mens jeg brokkede mig, kom resultaterne...lidt ligesom kystbanen:)

 

Svar
 

Hej alle

 

Vedr. adgang til resultater. Når du er nået ind til startlisten gør følgende: Tryk på korset, gemt under blåt.

Der fremkommer herefter et rullegardin: vælg resultater. Så er der pt. adgang til de første 18 spil.

 

Mvh

 

Ulla Tradsborg

Svar
 

Kære Alle

Jeg har lige talt med min kommunikationsrådgiver, hvis råd jeg har valgt at følge: Læg dig fladt ned.

Dog lige en venlig tanke til Ulla, der omsorgsfuldt - uden kommentarer i øvrigt - ventede et lille døgn og herefter oplyste mig om, hvor jeg kunne finde resultaterne.

Andreas opslag viser jo i øvrigt, at rettidig resultatformidling fortsat ikke er noget vi kan forvente - måske et fremtidigt mål.

PS: Gårsdagens turbulente program for mit vedkommende var her afløst af en rolig søndag, hvor jeg kun kan ærgre mig over den missede mulighed for at følge BBO-transmissionen, der - selv uden Mr. BBO´s medvirken - sikkert havde været en fornøjelse at følge.

Men mr. BBO alias Jan Nielsen var jo "anderswo engagiert" og klarede sig jo fint  (til lykke Jan) med en eller anden tilfældig italinensk makker:-)

Venlig hilsen

Frederik Mørk

 

 

Svar
 

Hej Frederik

Så vidt jeg kan se, er der ikke noget opslag fra Andrea :-)

Svar
 

Den kommunikationsrådgiver må du gerne lige give adressen på Frederik. Hvis vedkommende altid kommer med råd af en sådan kvalitet, så vil det være en medarbejder, der kan få ansættelse mange steder :)

Ja, jeg var anderswo engagiert i går, men jeg kan konstatere, at efter at have kigget spillene igennem i dag, så vil en kommunikationsrådgiver sige til mig: Jan, stop dig selv. Lad være med at spille mere bridge. Det er ikke til at holde ud at se på :) 

Et fantastisk arrangement Stig Farholt, Morten Bilde, Lars Blakset, Bridgefonden, Dansk Skolebridge, DBf og alle andre involverede fik sat op i går. En sand fornøjelse at være til stede sammen med 175 andre rigtigt hyggelige mennesker til en turnering, hvor fokus helt åbenlyst var på at have det sjovt med noget seriøs bridge i ekstremt hyggeligt selskab. TAK ER KUN ET FATTIGT ORD, men af hjertet tak til arrangørerne, og naturligvis også til min ret forstående makker, Ciao Giorgio. Jeg kunne ikke et ord italiensk inden turneringen, men lærte at sige "Questo hai ragione". Ja, det betyder, at det har du ret i, og dét kunne jeg kun sige til min makker, hver gang han lige havde en god idé til, hvordan jeg kunne have gjort det hele lettere for mig selv ved bridgebordet :) - det de der spillere kan, dét lærer jeg ALDRIG. MEN, det var nu mega sjovt at spille alligevel :)

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn