Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Præmiefordeling Vinoble

Præmiefordeling Vinoble

emailnotifikationer
 
 

Jeg kendte jo betingelserne, da jeg meldte mig til, men jeg har alligevel spekuleret lidt over om det er rimeligt at præmiesummen pr. hold er større i A-rækken end i de andre rækker. (Medmindre der er noget sponsorværk inde over).

De har jo ikke gjort sig fortjent til det ved at konkurrere med mit hold. Så hvorfor skal jeg betale til den række.

 

Venlig hilsen Kim (som måske går i for små sko.)

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Kim

 

Jeg kan godt se din pointe, men rigtig mange af denne slags festival-holdturneringer har end ikke styrkeopdelte rækker. Der går alle præmier bare til de bedst placerede i én stor række. Lige nu er der f.eks. 111 hold tilmeldt den svenske Chariman's Cup. Der er præmier til de 6 bedste hold over all og desuden præmie til det bedste rene "urutinerede" distriktshold.

 

Hvilken model foretrækker du?

 

Skjønne

 

Svar
 

Hej Kim

 

Tak for dit indlæg! Vi er altid glade for ris, ros og gode forslag!

 

Ud over de kontante præmier har vi jo også en sponsor, de leverer vin af rigtig god kvalitet. Alle vinflaskerne bliver givet videre til deltagerne som præmier. A-rækken får dog ikke del i vinpræmierne, netop fordi der er færre hold i A-rækken end i de øvrige rækker. Om det går helt lige op, så vi tilfredsstiller den særlige danske sans for millimeterdemokrati, har vi ikke regnet på. Det kan vi i øvrigt heller ikke gøre på forhånd, når vi hverken kender deltagerantallet eller ved, hvilken vin, vi aftaler med Vinoble, at de skal levere.

 

Jeg synes, det er fantastisk, at vi får endnu en deltagerrekord i Vinoble Open i år. Jeg tror, det nye turneringsformat har været medvirkende til det, da alle hold nu kan gøre sig forhåbning om at ende i præmierne.

 

Med venlig hilsen

Flemming Bøgh-Sørensen

Festivalledelsen

Svar
 

Hej Kim

Nu kender vi jo ikke præmiernes størrelse, men jeg synes da netop at de "små" hold er fint inde her.....som også Skjønne skriver. 

Endda er der fordel i sølvpoint...da bonus baseres på 30 hold mod kun 14 hold i A-gruppen.

 

Mvh Mads Krøjgaard

Svar
 
Svar
 
Svar
 

Hej

<snip>

Endda er der fordel i sølvpoint...da bonus baseres på 30 hold mod kun 14 hold i A-gruppen.

<snip>

 

Jeg hører til dem som er fløjtende ligeglad med MP - de bliver først noget værd når de kan veksles til fadbamser i Jomfru Ane Gade - og uden i øvrigt at blande mig i diskussionen om præmiernes fordeling, så er jeg nødt til liiiiiige at påpege at ovenstående påstand er forkert.

 

Dels uddeles der i monrad turneringer bonus efter antal kampe, ikke antal hold. Se afsnit 3.1.2.0 i MP reglementet.

 

Dels er antallet af SP der uddeles pr. kamp lavere for de nedre rækker i styrkeopdelte turneringer. Se afsnit 3.1.2.2. i MP reglementet.

 

m.v.h Lars

Svar
 

Hej Lars

Nu er jeg næppe den som har smagt færrest fadbamser i "gaden" :-) .. men man behøver ikke at vælge :-)

Lad os komme tilbage til sølvpoint og bonus.

Det lyder helt rigtigt ...det du siger.. og det stemmer fint med hvordan jeg "husker" reglerne. MEN kan festivalledelsen ikke ændre/bøje tildelingen? Hvis du læser siden fra Vignoble er der enten bonus til fire hold i alle rækker eller man kan også læse det som om de fire bedste fra A får bonus (en ordentlig stak til vinderne :-) i givet fald.)

Jeg har ( ved tilmelding) læst det som om der er bonus i alle rækker.

Mvh Mads

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn