Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: ingen bbo transmission fra mnx og dame?

RE: ingen bbo transmission fra mnx og dame?

emailnotifikationer
 
 

Er det en ny politik, eller blot diskrimination ?

 

venlige sommer hilsener

trille

 

Svar

Svar

 
 
 

Hvad damepar angår, har jeg en klar holdning: Der bør ikke være BBO fra DM for damepar.

 

Der er rigtig mange deltagere i DM for damepar, der har meget svært ved at håndtere at spille på BBO, også blandt de spillere, der ender i top 10. For dem er det på ingen måde en ære at få lov at spille på BBO, kun et meget uvelkomment skub ind i rampelyset. Det synes jeg, at man skal tage hensyn til.

Svar
 

Hej Trille

Jeg så på distrikt Københavns facebook side, at Susanne havde svaret at det var fordi forbundet ikke kunne skaffe indtastere.....

mvh Christian

Svar
 

Kære Trille

Lad være med at begynde at tale om "(køns)diskrimination). Det kommer der sjældent noget godt ud af men derimod masser af fjollede udtalelser og besynderlige forslag (tvungen barselsorlov til mænd, kønskvotering i udvalg, bestyrlser m.v., 200.000 kr, bundet i r.... på kvindelige professorer, hvis disse vælges med en samtidug forsikring fra den daværende minister (komiske ALI?) om, at man selvfølgelig altid skulle vælge den bedst kvalificerede - ha-ha).

Jacob (Jakob ?? - kan aldirig huske detblush)  fik jo på en meget diplomatisk måde konstateret, at damepar måske ikke lige er den stærkest besatte DM-finale - snarere tværtimod. Det er vel at mærke ikke, fordi vi savner kvindelige topspillere (held og lykke til VM i Indienlaugh), men mange af disse melder jo også fra til damepar.

Jeg foretrækker at kalde en spade for en spade, og det er uomtvisteligt, at DM-finalen i Åben Par - med afstand - er den stærkest besatte DM-finale. Hvis kun en DM-finale i par skal transmitteres er valget derfor nemt.

Derimod går jeg besemt ind for transmissin af de øvrige DM-finaler, hvis ressorcerne hos BBO rækker, men man burde måske tillade det enkelte par at fravælge at blive eksponeret på BBO.

Også mange sommerlige hilsener fra

Frederik Mørk.

 

Svar
 

Beklager de mange slåfejl, men jeg har - som Lars Peter Damgaard - nu to gange været ude for, at mit indlæg blev slettet/gik tabt inden afsendelse.

Det gik derfor lidt stærkt her tredje gangwink.

Frederik Mørk

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn