Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Bridgefestival i Svendborg

RE: Bridgefestival i Svendborg

emailnotifikationer
 
 

Kære DBF-forhandlere til aftalen med Svenborg om bridgefestivalens flyt dertil

 

Jeg var en af de mange der svedte tran til mix-par finalen i den store hal. Jeg forstod at grunden til at de store hal-døre ikke måtte åbnes var at der flyver fugle ind.

 

Fuld forståelse for det!!

 

Men knap så stor forståelse for at der ikke var udarbejdet en løsning til dette i tide inden mix-par weekenden opstod. Jeg tænker at man kunne sætte nogle net op, der kan trækkes ned, når dørene er åbne og derved forhindre fuglene i at flyve ind men stadig tillade at luften kunne komme ind. Det var kendt i forvejen at dørene ikke måtte åbnes, og derudover at der ville være varme-rekord i den pågældende weekend.

 

Svendborg by har endog rigtig stor glæde af at vi kommer og lægger en masse penge i byens erhvervsliv. Kan DBF mon ikke overtales til at bruge dette som overtalelse til at der findes en løsning til udluftningsproblemet i hallen? (Samtidigt kunne man måske klare problemet i den anden ende af temperaturskalaen, hvor jeg forstår fra andre indlæg at guld-turneringen om torsdagen var generet af træk ved visse borde).

 

Jeg vil godt opfordre DBF-forhandlerne til at sørge for at Svendborg kommune får løst sådanne praktiske problemer inden vi kommer tilbage næste år!!

Svar

Svar

 
 
 

Kære Helle Simon Elbro

Du har fuldstændig ret! Det var for varmt, og det burde være enkelt at gøre noget ved det, f.eks. i form af net, som du foreslår. Det tager vi med, når vi skal tale med Svendborg Idrætscenter og Svendborg Kommune næste gang. De ved det selvfølgelig allerede. Vi har sagt det til dem, og de har også kunnet læse det i Fyns Amts Avis.

 

Mvh

Flemming Bøgh-Sørensen

Festivalledelsen

Svar
 

Hej Helle

Efter 10 hårde, men sjove dage har jeg nogle kommentarer til dit indlæg.
Jeg er helt enig med dig. Du kunne også have nævnt det høje prisniveau i caféen(fadøl og håndmadder steget 30 % siden sidste år, kilde bulletin). Vi var inde og spise adskillige steder i Svendborg og det lykkedes ikke at finde dyrere fadøl end i vores café:(. Sådanne prisstigninger kan ikke fortsætte. Hvis ikke festivalledelsen kan få økonomien til at hænge sammen må de bede HB om at festivalen ikke skal hvile i sig selv.
Vi skal også huske at rose kortblandere, turneringsledere, række managere, frivillige i caféen, DBf medarbejdere m.m. de har bare styr på det at køre en festival. TAK for det.

DBf har skrevet kontrakt for tre år og har nu en festival tilbage. DBf skal nu overveje om festivalen fortsat skal placeres i Svendborg eller evt. et andet sted. Jeg har lavet en +- liste over Svendborg som spillested. Listen er baseret på tilbagemeldinger fra en del af de 398 overnattende vi havde på Danninghus og en kursusejendom i Svendborg, en del deltog alle dage i festivalen.

+ lyse spillelokaler
+ gode toilet forhold
+ fine parkeringsforhold
+ stor café udsalgs plads
+ meget overskueligt spillested via foyeren

- ekstrem dårlig indeklima og ventilation
- for lidt ude plads med borde og stole
- ingen restaurant/cafeteria på spillestedet
- SG hallernes placering i Svendborg, ej gå afstand til hoteller, restauranter m.m.
- ingen offentlig transport mellem SG hallerne og centrum
- meget højt prisniveau i Svendborg på spisesteder og overnatning pga. byens popularitet om sommeren
- for lidt plads til Vinoble? (hold spillede bagerst på scenen)
- Svendborgs geografiske placering i landet
- kedelig/ensidig menu i café
- manglende overnatnings muligheder under Vinoble(oplyst af andre som ikke kunne få plads på hoteller i
  byen og forsøgte at få plads hos os på Danninghus)

Ovenstående indikerer at DBf alvorligt bør overveje at flytte festivalen et andet sted hen. Alene det dårlige indeklima og manglende ventilation gør efter min mening SG hallerne uegnet som spillested.

Et egnet sted kunne være DGI i huset i Vejle. I DGI Huset er der 6 haller. En almindelig idrætshal er på godt 1.000 m². (Til sammenligning har Vingsted ca. 2.500 m² og nuværende spillested ca. 2000m²) DGI husets største hal (hal 4) er alene på 3.800 m², så her er masser af plads. De har plads i uge 28 til festivalen fra 2017 og fremad. Der er normalt ingen aktiviteter i huset i uge 28, så det burde være muligt at opnå en god aftale med dem. Der er ventilation i hallerne. Der er restaurant. Det ligger centralt i Vejle ca. 800-1000m fra centrum. Vejle ligger geografisk væsentlig bedre end Svendborg.

se mere på www.dgihusetvejle.dk
 


Kim Nielsen
klarup

 

   

 

Svar
 

Hejsa

Som jeg har erfaret gennem andre nordjyder, så er du Kim en mand, der er hurtig i tanke og handling. Og dit input bør give anledning til eftertanke i festivalledelsen/Dbf.

Jeg kan kun give dig ret i dine + og - vedr. Svendborg som festivalsted. Og hvis der kan gøres noget, så evt. Vejles DGI hus kunne vælges fra 2017, så kan jeg kun bakke det op. Der er parkeringspladser og m2, der langt overstiger både Vingsted og SG huset i Svendborg. Og det er centralt. Det eneste problem kunne være prisen, men hvis festivalledelsen er ude i god tid og forhøre sig, så burde der kunne opnås en god pris.

mvh Otto

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn