Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Vinoble - min subjektive mening

Vinoble - min subjektive mening

emailnotifikationer
 
 

Hejsa

Årets Vinoble turnering med mulighed for at alle - uanset handicap - kunne melde sig til er efter min mening klart bedre end den gamle model. Jeg savnede, at man ikke fik nogen indikation, før turneringen gik i gang, hvor store præmierne var i hver række.

For min skyld behøver man ikke ulejlige sig med et slutspil i A-rækken om onsdagen. For det første kolliderer det med andre turneringer - ex. seniorpar. Og for det andet kunne det være mere festligt med en samlet afslutning/præmieuddeling i alle rækker.

Og så synes jeg, at man snildt kunne indføre spurtpræmier i exempelvis de sidste 3-4 runder, så de hold der er tabt i feltet har noget at spille for. I år var der kr. 1.000/række pga. af udfaldet i Bridgecentralen. Det behøver såmænd bare at være vinpræmier i hver runde. Og dem, der kommer i præmierne ellers, kan ikke vinde spurtpræmier.

mvh Otto

Svar

Svar

 
 
 

Hej Otto!

 

Tak for din konstruktive feedback. Vi tager både ros samt dine forslag og kritikpunkter til os, så vi forhåbentlig kan gøre det bedre næste år. Vi skal selvfølgelig være bedre til at kommunikere ud, præcis hvilke præmier, der spilles om. Din idé med spurtpræmier og overvejelser omkring slutspil i Vinoble vil vi huske at tage med i overvejelserne, når vi planlægger næste års turnering.

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn