Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Hov - hvad skete der med mine bonzepoint?

Hov - hvad skete der med mine bonzepoint?

emailnotifikationer
 
 

Jeg var lige inde for at se om forbundet havde tilskrevet mig mine sølvpoing fra Vinoble, det havde de ikke, men der imod var mine 19 bronzepoint fra en af festivalens åbne tuneringer væk ? Hvad sker der???

Svar

Svar

 
 
 

Hej Elver

 

Alle turneringerne under festivallen sættes op uden automatisk tildeling af MP - BridgeCentral har svært ved at håndtere turneringer af den størrelse som det typisk drejer sig om under en festival.

 

Ved en fejl var Bronze 4B sat op til alligevel at tildele MP.

 

Disse MP (som altså var ukorrekte) fjernede jeg i går, mandag formiddag.

 

Jeg beklager at det ikke skete tidligere, men jeg har været på ferie i sidste uge.

 

De rigtige MP for alle festival turneringer kommer snarest.

 

Guld turneringen og Bridge/Golf er vistnok allerede posteret.

 

m.v.h Lars

 

Svar
 

Hej Lars

Tak for dit svar på hvor mine bronze point blev af. Jeg må sige at det er dybt kritisabelt at der bliver rettet/slettet i de personlige regnskaber uden at der bliver givet en udførlig begrundelse for indgrebet, denne kan passende gives på bridge.dk

Dernæst er det helt uacceptabelt at der bliver rettet i resultater godkendt af medspillere og tuneringsledere, og så er det ligegyldigt om jeg skal have færre eller flere bronze point tilskrevet. Dette styrker bare mit billede af der hersker et vildt anarki i DBF, hvor amatørerne har fri leg.

 

Med venlig hilsen

 

Elver

Svar
 

Hej Elver

 

Jeg er lidt forvirret over dit sidste indlæg i denne tråd, men muligvis beror det på en misforståelse. For at uddybe Lars' svar på din undren over de forsvundne mesterpoint: Der er IKKE tale om, at der er rettet i nogle regnskaber/resultater for nogen spil. Der er alene fjernet mesterpoint, som var forkerte. Alle resultater er altså de samme, og de korrekte mesterpoint tildeles på baggrund af det eksisterende turneringsresultat. De tildeles manuelt, og jeg har netop talt med Otto Rump, som sidder med opgaven, og han forventer at være færdig med det i løbet af denne uge.

 

Jeg går ud fra, at du hentyder til os i sekretariatet, når du taler om anarki og amatører med fri leg. Jeg er ærgerlig over, at det er din opfattelse,

 

Med venlig hilsen

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar
 

Hej Trine

Tak for dit indlæg.

Det er med stor sikkerhed at jeg ikke har forstået regnskab og tildeling af Mester point korrekt, men pointen med mit indlæg er også en anden, nemlig at der rettes i de tildelte Bronze point uden at der gives en forklaring, endsige gøres opmærksom på at der ændres i de tildelte bronze point.

På mange måder syntes jeg at der hersker et vildt anarki i DBF, der mangler blandt andet klarhed over kommandoveje og ansvarsområder, for mig ukendte personer gør sig til talsmænd for DBF, meget forvirrende.

Amatørernes frie leg er, at der ikke gives skriftlig besked om hvad vi fx kæmper om i Vinoble, at der ikke stilles krav til saglig information omkring ændringer, at folk udenfor sekretariatet åbenbart kan udtale sig på sekretariatet´s vegne uden en  introduktion til deres legitimitet. At der ikke er udarbejdet nødplaner ved nedbrud m.v. alt sammen nået en professionelt styret organisation forventes at have styr på således at et godt tænkt arrangement som Festivalen kan afvikles med et minimum af gener for deltagerne. 

 

Med venlig hilsen

 

Elver

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn