Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Tak til staben for godt arbejde med festivalen

Tak til staben for godt arbejde med festivalen

emailnotifikationer
 
 

Her i debatforum har der været rejst en del kritik af nogle af forholdene ved festivalen uge 28. En del af denne kritik er selvfølgelig berettiget og jeg er sikker på alle vil gøre en indsats for at næste års festval bliver endnu mere perfekt.

Jeg synes dog vi mangler at rette en stor tak til hele staben bag festivalen! Selv om enkelte ting er gået lidt skævt er der rigtig mange som knokler i kortere eller længere tid for at vi som deltagere får en god oplevelse. Samtidig skal der sørges for at sponsorer bliver behandlet pænt, at de frivillige føler sig værdsat og at det hele løber fornuftig rundt økonomisk.

Såvel sekretariat som udvalg, undervisere, TU-ledere, kortblandere med mange flere er igang længe før festivalen starter med forberedelserne. Nogle af forberedelserne mislykkes lidt og andre ting går selvfølgelig galt undervejs med så stort et arrangement. I år gik der måske lidt for meget galt, men ingen er sikkert mere træt af det end dem som står for netop det går galt.

Vi skal huske på, at ingen laver fejl for at genere os deltagere, og dem vi har til at stå for de forskellige aktiviteter er de bedste til at gøre det af dem som lige stod klar til opgaven. Måske nogen kunne gøre noget bedre, men havde de budt ind?

Så er der økonomien, hvor vi kan klage over indskuddet til parfinaler, over indskuddet til de åbne turneringer, over priserne i cafeen og priserne på overnatning samt meget mere. Men husk på at ingen tjener noget personligt på aktiviteterne (selvfølgelig bortset fra restauranter og hoteller og lignende), men det hele går i vores fælles kasse. Hvis ikke indtægterne til kassen kom fra dette eller hint skulle pengene jo bare findes et andet sted. Så kan vi alle have en mening om hvor det er bedst at hente pengene, men det ændrer jo ikke på at pengene skal ind, så vores fælles forening løber rundt. Og nogen er jo nødt til at træffe beslutningerne.

Svar

Svar

 
 
 

Hørt - Hørt !!

Svar
 

Hej Poul Bo

Du har i mange år været med i korpset af frivillig og har nok oplevet, at tavshed er et tegn på tilfredshed. Der bliver delt mere ris ud end ros. Jeg er helt enig i at alle frivillige og ansatte i DBf knoklede under festivalen, men som du selv skriver blev der nok truffet nogle forkerte beslutninger og det har skuffede deltagere selvfølgelig efterfølgende lov at kommentere.

Jeg vil knytte en kommentar til sidste del af dit indlæg. Jeg mener det er helt på sin plads at udtrykke bekymring over prisniveauet på festivalen. Det ser forkert ud at HB har besluttet at festivalen med ca. 2500 deltagere, ikke må give underskud, især når HB har valgt at alle medlemmer skal være med til at dække underskuddet i CBI(150.000-200.000kr) hvor kun en håndfuld medlemmer kan deltage.

Kim Nielsen
Klarup  

Svar
 
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn