Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Resultater fra divisionsturneringen.

RE: Resultater fra divisionsturneringen.

emailnotifikationer
 
 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

For nogle uger siden reklamerede man med træning for aspiranterne til de forskellige landshold på BBO – intet kom der. Igen har man reklameret med weekend med divisionen på BBO – igen intet at finde. Hvem i forbundet har til opgave at klare den slags?

mvh Jørgen Røhl

Svar
 

Jeg kender ikke til DBfs aftaler med BBO, men jeg kan fortælle at holdkaptajnerne fra 1. division på et kaptajnsmøde inden weekendens 1. kamp besluttede at undlade at stille op til kamp på grund af de ganske særlige omstændigheder relateret til den igangværende krise med Coronavirussen.  Som TL besluttede jeg at lade afbuddene gælde alle weekendens kampe.

 

Jeg vil tro det nu er op til turneringskomiteen i fred og ro at beslutte, hvad der så skal ske.

 

JUF, TL i Kbh.

Svar
 

Og det er simpelthen så fantastisk en service allerede her kl. 19 at få at vide, at alle kampene er aflyst (ironi kan forekomme)

Det er også  lidt træls - igen-igen - at blive bekræftet m.h.t. en anden formodning omkring tingenes tilstand i f.t. koordinering, informationsniveau m.v. i DBF: Den ene hånd ved ikke, hvad den anden gør (Er der rent faktisk ikke nu en ansat, der smykker sig med titlen kommunikationskonsulent?)

Slutkarakter: Dumpet - igen.

VH

Frederik Mørk

 

Svar
 

Jeg VIDSTE, du var derude et sted, Frederik!  Hvad har du lavet al den tid??
 

Jeg kender jo ikke svaret på Jørgens spørgsmål, men håbede blot at kunne bidrage med lidt oplysning, da jeg opdagede at nogen befandt sig i det dybeste mørke.

JUF

Svar
 
2. division og 3. division øst er ved at blive gennemført med fuldt program. I 3.vest er der et hold der ikke har spillet kamp 9.
Svar
 

Hej JUF

Ja, selvfølgelig er jeg DERUDE et eller andet sted, og jeg tillader mig at blande mig, når I dummer jer. 

Af dit svar kan jeg se, at du ikke nødvendigvis (snarere tværtimod) tilhører den kategori, som der er grund til at kritisere.

Men det afholdt dig jo ikke fra straks at begynde at "skyde" på mig, hvor du jo anstændigvis i stedet burde have forholdt dig til den kendsgerning, at det jo alt i alt må siges at være lidt fantastisk (og stærkt kritisabelt) at

- der stadigvæk hele lørdag eftermiddag på hjemmesiden reklameres med den højt profilerede BBO-transmission  fra 1. division uden at en eneste ansvarlig DBF-person  føler sig forpligtet til at korrigere den fejlagtige oplysning 

- at der ikke i resultatformidlingen over divisionsresultater orienteres om de stedfundne aflysninger

Din egen videreformidling er jo så heller ikke helt præcis, idet du skriver, at "kaptajnerne fra 1. division besluttede ikke at stille op" (= 1. division spiller under ingen omstændigheder nogle af kampene overhovedet), hvorefter du som TL besluttede "at lade afbud(d)ene gælde alle weekendens :kampe" (= må jo - helt logisk -så omfatte i hvert fald 2. div. og 3. div. øst, som jo også spiller hos Blakset, hvorimod status for 3. div. vest derimod henstår mere uafklaret).

Kommunikation er en svær ting. Det må både du og ikke mindst DBF virkelig sande.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

Svar
 

Hvor hyggeligt, Frederik - 

du tilgiver sikkert at jeg nøjes med at kommentere på "når I dummer jer" og så din sidste sætning.

(jeg har nemlig ikke så god tid som du i aften - jeg skal tage mig af "mine" spillere, med-turneringsledere, kortbyttere osv.)

Forstår du, jeg synes ikke jeg har dummet mig og så ved du, jeg plejer at reagere, så derfor er jeg lidt ked af at du skriver "I"

 

Så er der det med kommunikationen... der står faktisk intet i min arbejdsbeskrivelse om at jeg skal kommunikere på anden måde end at offentliggøre resultaterne når de foreligger.  Det har vi (=mig og de andre TL'er her) skam gjort i dag - for eksempel havde vi resultaterne af eftermiddagskampen på nettet blot små 2 timer efter kampene var afsluttet.

Jeg ved godt at du synes det er lang tid og det er det måske også, men jeg kan forsikre dig om at ham, der sad og nussede BC3 for at lokke resultater ud mens han spiste en klemme, syntes det var endnu længere...

Så er der bud efter mig - jeg vender tilbage til virkeligheden og ønsker dig en fortsat god weekend

JUF

Svar
 

I dag er første gang, jeg skriver her! 
Men altså når jeg scroller en anelse på forbundets side, kan jeg læse nyheden om 1.div. - også uden at gå på Facebook :) 

B76F8A34-0B64-4910-AF46-17C869EF6CC5.png
 
Svar
 

Tråden startede med dette spørgsmål fra Jørgen Røhl:

For nogle uger siden reklamerede man med træning for aspiranterne til de forskellige landshold på BBO – intet kom der. Igen har man reklameret med weekend med divisionen på BBO – igen intet at finde. Hvem i forbundet har til opgave at klare den slags?

mvh Jørgen Røhl

 

Jeg kan svare, at jeg IKKE helt er med! Jeg sad personligt i Køge sammen med Erik Wied og tastede 13 runder á 8 spil ved den træning for aspiranter til de forskellige landshold på BBO. Så den "påstand" om, at der intet kom, dén forstår jeg simpelthen ikke. Jeg kan kun sige, at jeg tastede fra lørdag kl. 12.45 til søndag kl. 16.45 - 104 spil med i alt 1.352 stik.

 

Til den anden del omkring BBO fra 1.division i denne weekend, så er svaret som Jens Ulrik Fougt allerede har givet, at der simpelthen ikke var et eneste hold ved de 12 borde i 1.division. Så derfor kunne Silas Weber og Jeg IKKE taste et eneste stik eller en eneste melding. Dét blev meldt ud på Facebook umiddelbart efter, at jeg fik oplysningen fra Turneringslederen. Dette har kunnet læses LIGE SIDEN på forsiden af www.bridge.dk nede i feedet med Facebook .. ja, det står der, og som Anita Buus Thomsen har skrevet ovenfor, så har det været der UDEN, at man har skullet gå på Facebook. Så ja, den HØJT PROFILEREDE BBO-transmission kunne IKKE gennemføres. Ikke fordi en eller anden mere eller mindre frivillig i DBf ikke har fattet hvad det gik ud på eller ikke har gidet lave sit arbejde. MEN ganske enkelt fordi, der på spillestedet EFTER at vi havde stillet alt op og sad klar, blev truffet en anden beslutning. 

 

Hvem der i forbundet har til opgave at klare denne slags opgaver? Tjaaa - hvis det handler om at taste BBO melding for melding stik for stik, så er det en opgave, hvor jeg forsøger at være med så ofte som muligt - og så forsøger Erik Wied og jeg så ellers at finde andre, der har lyst til at hjælpe med at taste BBO i stedet for selv at spille bridge. Ikke altid lige let, men som oftest, så lykkes det at sende fra mindst to borde. Så til dét med at sende BBO-transmissioner fra såvel turneringer for aspiranter til landshold og fra 1.division som fra seniordivision samt nogle gange fra damedivisionen, dét har jeg påtaget mig det praktiske ansvar for, og det sker i samarbejde med Erik Wied i sekretariatet. Hvis der skulle være ønsker om, at der skulle andre mere pålidelige kræfter til at varetage denne funktion, så trækker jeg mig mere end gladeligt tilbage ..... så skriv trygt til Erik Wied, hvis det er noget. Jeg synes det er tæt på træls, at skulle besvare denne del af mailen ..... øv ...øv... godt det er weekend, og kun lørdag aften .. og dejligt, at jeg ved at svare på dette opslag slipper for at slappe af med familien :) Af hjertet TAK!

 

 

Svar
 

Kære JUF

Jeg skrev jo faktisk i linje 2, at du næppe tilhører den kategori, der er grund til at  kritisere, og hvis du har opfattet det sådan, kan jeg kun beklage det.

Det eneste jeg lige anfører er, at det var lidt forvirrende, at du - i din kommentar - oplyste at have aflyst alle divisionskampene, men TU-ledere har travlt - så OK. Håber du slipper helskindet gennem morgendagens strabadser:-)

Bortset fra det er det DBF, der har har sløset og forsømt at opdatere hjemmeside, resultatside m.v., og det er - helt uomtvisteligt - kritisabelt. Og ja - for nu at skære det ud i pap: Kritikken kan - i det tilfælde - også uberettiget  komme til at falde tilbage på TU-lederen, og med hensyn til den - måske ikke helt præcise information, som du fremkom med: Det er imidlertid  DBF´s opgave - ikke en travl turneringsleders - at informere rettidigt og præcist.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

Svar
 

Kære Anita og Jan

Det er så ikke rigtigt, hvad I skriver (men.det harmonerer uden tvivl med jeres oplevelse af situationen:-))

Jeg tror, at jeg ca. 15 gange har været inde på DBF´s hjemmeside siden officiel spilstart, og hver gang blevet mødt med "bjælken" facebook uden telst overhovedet, og jeg har koblet mig på facebook og set billedet af Knut og Kathrine uden aktuel tekst overhovedet. Jeg har selvfølgelig også tjekket "nyheder", resultatoplysninger, oplysninger om divisionsbridge m.v. overalt  på hjemmesiden. Alt uden resultat (jeg orker ikke at affotografere de mange sites og afbilde dem her).

Har jeg en gammel version? Er jeg bare for gammel i al almindelighed? Mange spørgsmål kan stilles. Jeg bad et yngre familiemedlem om at spotte DBF´s hjemmeside m.h.p. at afsøge oplysninger om aflysning. Alt uden resultat.

Så det er alt i alt simpelthen for ringe af DBF.

VH

Frederik Mørk

PS: Husk den gamle tese om al god kommunikation: Hvis modtagergruppen ikke opfatter budskabet er der grund til at rette opmærksomheden mod afsender.

 

 

 

 

 

Svar
 

mdt træningen for aspiranterne til landsholdene, så kan det godt være, at du Jan tastede løs hele weekenden, men så havde du/I glemt at sætte stikket i kontakten. Godt nok stod der under Ramaprogram på BBO, at der ”lige nu” var kampe fra Køge, men intet nåede frem til min skærm lørdag eftermiddag, heldigvis var der andre kampe man kunne hygge sig med. (skal indrømme at jeg ikke gjorde nye forsøg om søndagen)

Det er muligt at der længere nede på hjemmesiden står at 1.division er aflyst, men hvem kigger efter det, når der ”stadigvæk” her kl. 23.20 i rullemenuen til højre står, at alt fungerer fint og der er ”Hård kamp om den sidste plads” til slutspillet og der er BBO transmission, som man kan følge her. (hvilket man så ikke kunne)

Først nu klokken 23.30 udskiftes der i rullemenuen, så man kan se at 1.division er aflyst

mvh Jørgen Røhl

Svar
 

Hej Frederik og Jørgen!
Jeg spillede selv observationsturneringen for landsholdskandidater i Køge og har været på BBO flere gange for at se mine spil især  de mindre heldige spil. De ligger offentligt tilgængeligt på BBO og på bridge.dk. Og denne bridgeweekend? Udover at I virker mere frustrerede end os andre som er fløjet ind fra ind- og udland for at spille 1.division, som så bliver aflyst 20 minutter efter spilletidsstart! At sidde og klandre DBF, de frivillige, BBO ansvarlige, turneringsledelsen eller andre. Helt ærligt! Stop jer selv! 

Svar
 

Til Lone Bilde

At spillene omkring den 22-02-2020 ligger offentligt tilgængeligt på BBO, bringer jo ikke noget frem til skærmen, til trods for annoncering i Ramaprogrammet, hvis man har glemt at komme stikket i kontakten.

Din svada om DBF kan du stikke skråt op, der er den kommunikationsansvarlige der står for skud.

mvh Jørgen Røhl

Svar
 

"stikke skråt op"......?!? Kors i hytten!

 

Her har jeg som TU-leder omgåedes de søde bridgespillere i 2. division og 3.øst hele lørdagen og glæder mig til at gå igang igen i dag. Ind imellem bliver man så mindet om at det ikke er en naturlov, at bridgespillere er civiliserede og søde mennesker.

 

Jørgen Røhl har tydeligvis omgåedes Frederik Mørk for meget.

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn