Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Resultater fra divisionsturneringen.

RE: Resultater fra divisionsturneringen.

emailnotifikationer
 
 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Det er jo et dilemma at den kommunikationsansvarlige spiller i 2. division og derfor ikke må have kontakt med omverdenen. Han kunne derfor først passe sit kommunikationsjob efter at han var færdig med at spille lørdag aften. Tilsvarende spiller den turneringsansvarlige i 3. division øst, så han kunne heller ikke så godt tage tjansen i løbet af spilledagen.

Svar
 

Jeg bliver simpelthen nødt til at GENKOMMENTER i den her tråd, da jeg er MEGET irriteret lige nu.

Jeg har to kommentarer:

a) Jeg tastede med strøm i stikket og havde et utal af ugler ved mit bord. Jeg havde såvel Roland Wald som Peter Lund til at kommentere en del af sektionerne, og med den mængde snik-snak dét nu engang giver. Jeg ELSKER at have kommentatorer som f.eks. Roland og Peter til at skabe det liv det giver ved et BBO bord.

b) Jeg har i BBO-arkivet fundet ALLE 13 halvlege. Jeg kan GARANTERE FOR, at der blev transmitteret -- så at anfægte andet er simpelthen bare så TRÆLS, at jeg slet ikke kan finde ord for det. Der blev spillet, der blev kommenteret, der blev analyseret spil - både rigtige og forkerte analyser. Det er i min optik en fuldstændig grundløs og faktisk usaglig kommentar, at jeg skulle tale mod bedre vidende og ikke have sat strøm i stikket. 

UNDSKYLD MIG Jørgen Røhl, jeg synes ellers altid vi to har snakket rigtigt godt sammen - jeg forstår ganske simpelt ikke hvad det er du skriver i den her tråd. Jeg forstår ikke hvad det er du anklager mig for. Jeg er fuldstændigt og aldeles rystet.

Jeg skriver ikke mere i denne tråd, og mener faktisk IKKE, at jeg har noget at skulle forsvare - heller ikke overfor den anden af mine faktisk rigtigt søde bekendte Frederik Mørk, der påstår, at såvel Anita som jeg lyver.

DER ER EN GRÆNSE FOR HVAD JEG GIDER FINDE MIG I - OG DEN ER NÅET HER.

Svar
 

Dette minder mig om mine skønne spildte år som gårdvagt i folkeskolen.
Man kan ikke være væk et øjeblik, uden at horderne farer i ho'det på hinanden.
SÅ SLAP DOG AF ... !

For én gangs skyld mener jeg Frede har fat i en (omend lille) sag - there's a first for everything.
DBf kunne nok have håndteret denne situation lidt mere smidigt.
Det er pissesvært at spå om fremtiden, og det er prisværdigt at TUK (eller hvem der nu kunne have stukket fingeren op) anser bridgespillere for at have sund sans og ikke lade sig rive med af folkestemninger.

Men 'man' skulle nok have vist rettidigt omhu og FORUD besluttet, om weekendens runder skulle gennmføres eller ej.
Det er - efter min opfattelse - IKKE op til holdkaptajnerne at afgøre; og da slet ikke på vegne af andres hold (med forbehold for at jeg ikke ved, hvor mange hold der ønskede at trække sig).

Det er op til ARRANGØREN at afgøre - og som sagt helst på forhånd - evt. efter forespørgsel til relevante myndigheder.
Hvis enkelte hold så alligevel ikke ønsker at stille hold? Tja, dét har vi regler der 'behandler'.

I slipstrømmen på dette kunne man måske have udpeget en substitut til at orientere på bridge.dk (men herregud).

---------------------------

I Holland var der fint hul igennem til BBO både lørdag og søndag til træningsweekenden.
Måske var der atmosfæriske forstyrrelser der forhindrede visse IT-radiobølger i at nå ned i Vejle (?) - nej, det skrev jeg ikke. 

PS. Jan, kunne I ikke have sendt BBO fra 2.division??

 

Svar
 

Med fare for at ødelægge den gode stemning, så har jeg en forklaring på uenigheden om der var BBO transmission fra observationsweekenden:)

Observationsturneringen var d. 22-23/2, men på BBOs VUgraph Schedule stod der d. 15-16/2.

Da der ikke var links fra Dbfs hjemmeside og der ikke skete noget d. 15/2,  fandt jeg ret nemt de korrekte datoer på hjemmesiden.

Svar
 

Den gode stemning er genoprettet. Jeg beklager mit udbrud!

Svar
 

Kære alle

Lad mig indledningsvis slå helt fast, at det eneste - gentager: det absolut eneste - som jeg har udtalt mig kritisk om i denne tråd er udvist forsømmelighed i forhold til straks - som "breaking news" - at lægge to linjer på hjemmesiden, hvoraf det fremgik, at alle 1. divisionskampe var aflyst.

Til JUF: Håber du har tilgivet at jeg kom til at skrive "I" (og derved inkluderede dig). Men lad mig for en ordens skyld gentage at jeg er helt enig i, at denne "informationsforpligtelse" ikke var dit bord.

Til Anita og Jan: Jeg kunne aldrig drømme om at beskylde nogen af jer for at lyve! Udtrykket "Nej, det er ikke rigtigt" var alene møntet på, at dit udsagn Anita om, at det "printscreen", som du viste med en bemærkning om, at det kunne man se, hvis man scrollede ned, altså ikke var rigtigt f.s.v. angik min PC og mit skærmbillede (det er stadig ikke muligt at finde det). 

Til Jan: Udover ovennævnte vil jeg lige understrege, at jeg ikke med et ord har nævnt BBO (og dig) i hele tråden her. Jeg har i øvrigt aldrig gjort andet end at rose dig til skyerne for din store indsats omkring BBO. Det troede jeg faktisk, at du var ganske klar over.

Til Lone: Som ovenfor nævnt har jeg ikke i denne tråd skrevet et ord om BBO overhovedet, så jeg vil nødigt drages ind i den diskussion (og da helst slet ikke ikke indkassere "bebrejdelser" i den anledning). 

Til Jens Brix:  Jeg er f.s.v. helt med på det, du skriver, men du kan da ikke for alvor mene, at det er et komplet uløseligt problem straks - via to linjer på hjemmesiden - at orientere alle om aflysningen i 1. division.

Til BIO: Endelig lidt opbakning - tak for det:-)

Til Leif J. Madsen: Din lidet flatterende personkarakteristik af mig er noteret. Du formår i det mindste at servere den på elegant vis:-).

Afslutningsvis vil jeg lige nævne, at jeg selv i denne weekend skulle have spillet i 3. division vest, men et "overfald" af influenzalignende karakter har sendt mig under dynen. Frustrationen over ikke at kunne spille suppleret med en snes forgæves forsøg eftermiddagen igennem på at koble mig på BBO og tilsvarende mange forgæves besøg på hjemmesiden for at få  en forklaring, gjorde ikke humøret bedre. Når det er sagt, vil jeg da (specielt i f.t. deltagerne i Helles tråd og Lones bemærkninger til mig i denne tråd) understrege, at mine fortrædeligheder så absolut hører til småtingsafdelingen målt i forhold til de besværligheder og frustrationer som I og de øvrige 1. divisionsspillere har været igennem.

PS: Jeg har i øvrigt konstateret, at det hold, som jeg spiller på i 3. div. vest, aldrig har klaret sig bedre i denne sæson end i denne weekend, hvor jeg ikke spiller!

De bedste hilsener til alle

Frederik Mørk

Svar
 

Jeg er enig med Frederik i at det ikke er et komplet uløseligt problem at opdatere DBf's hjemmeside ca. klokken 13 lørdag med en forklaring på at der ikke sendes BBO. Men det forudsætter at én af dem der har adgang til at gøre det, bliver orienteret. Det er heller ikke komplet uløseligt, men det er forståeligt at det ikke uden videre er sket.

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn