Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Mix-hold ?

Mix-hold ?

emailnotifikationer
 
 

Hvordan er det lige - har forbundets store planlæggere noget i pipelinen omkring sidste frist for aflysning af MIX-hold i storbededagsferien ? Folkekirken - der nok må formodes at være up to date :) - har vist itv. flyttet konfirmationer mv. til efter pinse.

Svar

Svar

 
 
 

Situationen omkring DM for mixed hold og andre forbundsaktiviteter bliver drøftet i forretningsudvalget på mandag den 23. marts. Følg seneste nyt her: http://www2.bridge.dk/Default.aspx?ID=25013

Med venlig hilsen
Erik Wied/DBf

Svar
 

Synes godt nok trådstarter har en noget hovski-snovski tilgang.

 

Der er syv uger til det planlagte mesterskab, og den nuværende nationale nedlukning løber indtil videre 11 dage mere indtil 30. marts. Hvordan i alverden skal DBF kunne planlægge ret meget længere?

 

Det er muligt, at man i Folkekirken tror, at verden vil se helt anderledes ud efter pinse (det er jo i følge legenden sket en gang før), men vi andre som ikke er så stærke i troen, må nøjes med at håbe.

 

mvh

Johan Hammelev

 

Svar
 

Hvorfor skulle det haste med en afklaring på Mixhold?

Om nødvendigt kan vi da aflyse det dagen før. Hvis vi ikke må spille bridge de tre dage, så må vi vel heller ikke ret meget andet, og dermed skal vi jo ikke ud at finde noget andet at lege med de dage.

 

Så lad os nu bare tage det med ro og se hvad sundhedsmyndighder og regering melder ud han ad vejen.

Forstår slet ikke at man kan forestille sig at forbundet ikke løbende tager stilling til situationen.

Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Kan aflyse dagen før siger du, Poul Bo. - Det kan da vist ikke lige være Hotel Svendborgs kop te ? - Og hvad med betalingen for værelset, hvis man melder fra dagen før ?

Men selvfølgelig, hvis DBF har en aftale herom. Så var det bare den, jeg tænkte, vi kunne blive delagtiggjort i :)

Johan Hammelev, du mener måske, at EBU og andre, der allerede har udskudt denne sommers arrangementer til næste år - er "lidt for tidligt ude" ? - Og ja undskyld, den med folkekirken var ment som en lettere morsomhed, der åbenbart faldt på "stengrund".

Men vi glæder os nu til resultatet af det aftalte mandagsmøde i HB.

Svar
 

@ Peter

Ved ikke hvad EBU er, eller hvad de har aflyst. Men jeg tror de aktuelle aflysninger af større arrangementer langt ude i fremtiden sker af logistiske og økonomiske årsager.

 

En indenlandsk bridgeturnering med 100 deltagere uden tilskuere kan, som Poul Bo skriver, arrangeres (og aflyses) på meget kort tid uden større omkostninger.

 
Jeg synes DBF skal følge myndighedernes retningslinier og anbefalinger og undlade at agere overformynder. Så må den enkelte - afhængig af egen risikovillighed/-aversion - tage stilling til deltagelse.
 
Hvis de mest skræmte skal sætte barren, kommer vi ikke ud af huset de næste par år :-(
 
mvh
Stengrunden
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn