15. til 18. Januar 2015

COPENHAGEN BRIDGE INVITATIONAL III
& RADISSON BLU SCANDINAVIA IMP PAIRS

Copenhagen Bridge Invitational
DK
UK
Velkommen
Pro-Am
Deltagere
Spillested
Resultater & galleri
Tidligere turneringer
/ Velkommen / Sponsorpræsentationer

Sponsorpræsentationer

 

 

  Bridge+More er en ny medrivende måde at spille bridge på som du plejer – for Bridge+More udnytter alle de spændende muligheder som smartphones, tabletter og internettet giver - samtidigt med at vi bevarer det sociale og det udfordrende ved bridge - herunder at kunne spille sammen med sin makker ved bordet.

BRIDGE COMPANYS mål har altid været at gøre det sjovere, lærerigt og mere engagerende at spille bridge - med andre ord give både dig og dit spil et +.

Den oprindelige ide om en avanceret kort dealer - som vi kaldte Bridgespinner – er nu videreudviklet til en række unikke komponenter samt helt nye muligheder (derfor MORE i vort navn) for både bridge og for dig under den samme intelligente platform Bridge+More.
Alt dette og så meget MORE glæder vi os til at vise i den kommende tid - for vores nye navn forpligter! – følg med på www.bridgeplusmore.com eller tilmeld dig for vores nyhedsbrev på hjemmesiden eller ved at sende en mail til info@bridgeplusmore.com.
BRIDGE COMPANY (www.bridgecompany.com) ønsker at vise vor støtte til CBI ved at være sponsor og ved at CBI bliver første gang Bridge+More anvendes ved en international turnering.
     
 
Investering & Tryghed, I&T, er et af Danmarks største uafhængige fondsmæglerselskaber og tilbyder aktiv formueforvaltning og investerings-rådgivning til private, virksomheder og fonde.
I&T har 6,6 mia. kr. under forvaltning og tilbyder et koncept, som baserer sig på uvildighed og interessefællesskab med kunderne:
·         Selskabets aflønning bygger alene på et honorar, en fast promillesats af den investerede formue – ingen kurtager eller andre provisioner. I&T tjener således ikke på omsætning af kundernes værdipapirer.

 
·         I&T vælger frit blandt markedets investeringsmuligheder, da selskabet ingen returkommissionsaftaler har. I&T har således kun én interesse; at kundernes formuer vokser. Går det kunderne godt, går det I&T godt.
Ønsker du at vide mere om I&T, eller hvordan selskabet arbejder, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 96 27 10 00 eller skrive til info@i-og-t.dk.
     
 

FOSS er kendt over hele verden for analytiske løsninger til forbedring af råvarekvalitet og sikkerhed på det globale marked. 80 % af al mælk og 85 % af de afgrøder, der handles med i verden, er analyseret med en FOSS-løsning.
FOSS blev grundlagt i 1956 af Nils Foss. Hans forretningsplan var at automatisere tidskrævende analyseprocesser ved at tilbyde en hurtig og omkostningseffektiv analysemetode - et princip, der stadig holder stik i dag.
Grundlægger Nils Foss, en lidenskabelig spiller og bidragyder til bridge:

"Det har altid været mit ønske, at vi aldrig glemmer at tænke i nye baner. At være kreativ og opdage nye måder at løse udfordringer på er skønheden ved både bridge og teknologi. Det er grunden til, at vi støtter bridge og særligt en turnering som Copenhagen Bridge Invitational. Held og lykke!"

     
  Specialister i online marketingdisciplinerne: Adwords, Søgemaskineoptimering, Sociale Medier og Websites.

Som pionerer inden for online marketing er vi til for stort set alle kundetyper; de små iværksættere såvel som de store brands. Fælles for vores kunder er, at de ønsker et marketingbureau, der assisterer i anskaffelsen af nye leads og nye kunder samt supporterer til større konvertering ved salg af de respektive produkter og/eller services.

Vi skaber effektfulde digitale løsninger og marketingkampagner, der bygger på stor markeds- og kundeindsigt, den nyeste teknologi og målrettet kommunikation.
Selected Media er en del af Selected Media Group, hvis strategi er at tilbyde komplette digitale marketingløsninger til virksomheder i hele Skandinavien.

Selected Media har valgt at støtte CBI af to grunde. Dels ønsker vi hos Selected Media at give vores bridgespillende medarbejder Kristoffer Rasmussen en god oplevelse, og dels er vi altid medspiller, når det handler om at være synlig i markedet for at udvide arbejdsområder og skabe nye netværk. Ønsker du yderligere viden om vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte Kristoffer på e-mail: kra@selectedmedia.dk eller telefon 88 33 51 65, hvorefter vi gerne kommer til et uforpligtende møde hos jer og fortæller om vores kompetencer og produkter.
 

Danmarks Bridgeforbund - T: 4847 5213 - F: 4847 6213 - E: dbf@bridge.dk