Premiere: DM for Mixed hold 2014


Tilmeldte hold (startliste)

Resultater

Program
 

Trods sit ry for at bringe både ægte- og makkerskaber i farezonen fortsætter mixedbridge med at være en af de mest populære turneringsformer. Sverige indførte i 2013 et mesterskab for mixed hold, som blev en bragende succes. Som følge af den og internationale turneringers store tilslutning til mixturneringer, har DBf besluttet at lancere et DM for mixed hold i Danmark.

Turneringen debuterer i Bededagsferien 16. - 18. maj 2014 på Hotel Svendborg på Fyn. Tanken bag at holde turneringen et sted med byliv i gåafstand og gode overnatningsmuligheder er at gøre arrangementet til en sjov oplevelse både for dem, der deltager for medaljernes og for morskabens skyld.

  • Spil fra fredag eftermiddag til søndag med fri lørdag aſten. Turneringsformat enten alle mod alle eller monrad med slutspil, afhængigt af deltagerantal. Guldpoint i alle kampe
  • Fri holddannelse med 4-6 spillere bestående af mixpar. Tilmelding via Medlemsinfo senest 1. maj 2014. Pris: 1200 kr. pr. hold. Af pladshensyn vil vi gerne opfordre til tidlig tilmelding, så vi kan nå at udvide, hvis vi når over 24 hold
  • For dem, der ønsker at bo på spillestedet, har DBf forhandlet et overnatningstilbud med Hotel Svendborg: Pr. nat kr. 775,00 i dobbeltværelse og 675,00 i enkeltværelse inkl. stor morgenbuffet


Om Svendborg

Sydfyns hovedstad ligger under to timers kørsel fra København og Århus og har et rigt udbud af barer, cafeer, restauranter og overnatningstilbud, alle samlet inden for gåafstand.

 

Vinderne

Det første danske DM for mixed hold blev en stor succes. Svendborg viste sig fra sin bedste side, og stemningen var rigtig god. 
Desværre blev to af holdene i kampene om guld og bronze ramt af dødsfald i nærmeste familie og måtte derfor trække sig fra finalerne. 

Vinderne blev derfor Charlotte og Dennis Koch-Palmund, Tina Ege og Ole Raulund.

2. pladsen gik til Lotte Skaanning, mens Eva Ricars tropper fik bronze. 

 

DM mixed hold vinderne

 

DM mixed hold sølvvindere

 

DM mixed hold bronzevindere