Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Slå nu koldt vand i blodet!

Slå nu koldt vand i blodet!

emailnotifikationer
 
 

Ifølge diverse danske statistikker er ca. 650 døde MED Covid 19 i kroppen - ikke AF Covid 19!

 

Og gennemsnitsalderen har været 82 år og de havde alle kroniske sygdomme og var helbredsmæssigt svage.

 

Vi klarede at afslutte 1.div og slutspil ultimo august uden syge eller døde - og mon ikke det samme vil være tilfældet i den kommende divisionsweekend.

 

Lad os nu få lov at spille bridge igen.

 

Jeg opfordrer DBF til så vidt det overhovedet er muligt at forsøge divisionsweekenden gennemført!

 

Med venlig hilsen

Thomas Berg

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Thomas


At du ikke ønsker at svare er sådan set også svar nok til mig :-)

 

Jeg kigger efter dig, men forventer ikke at finde dig, da jeg skal til et helt andet arrangement end dig i 2. Division. 

 

Jeg har løbesko på og håber min løbetræning kan hjælpe mig til at fordufte lynhurtigt uden en dummebøde på 2.500 kroner.

 

Men det kan da være vi "helt tilfældigt" mødes på parkeringspladsen klokken 13.00 efter 4-5 spil.

 

De bedste hilsner

 

Richardt

 

P.S. Jeg benytter kun mundbind, hvor loven kræver det - indtil jeg har set evidens for, at effekten er mere end marginal.

Svar
 

Kære bridgespillere

Der er ingen tvivl om, at Coronaforholdsregler og ditto restriktioner deler vandene voldsomt.

Jeg vil gerne forsøge at belyse overvejelserne frem til den beslutning, vi har truffet i HB vedrørende divisionsweekenden.

Da bekendtgørelsen om at forsamlingsforbuddet var nedsat til 50 personer for alle aktiviteter – inde såvel som ude – hvor man ikke i al væsentlighed sidder på samme plads med ansigtet vendt mod f eks en scene, begyndte vi i HB at skrive sammen, for at finde ud af:

  1. Er vi omfattende af retningslinjerne/bekendtgørelsen
  2. Hvordan fortsætter vi herfra

Ja, vi er omfattet, det stod klart og Charlotte Fuglsang har derfor været i dialog med Sundhedsmyndighederne, Kulturministeriet samt forskellige politistanser.

Det stod rimeligt hurtigt klart at i sidste instans ville det være op til politiet at vurdere hvorvidt arrangementer kunne gennemføres eller ej.

Vi har derfor, ud fra de retningslinjer vi har fået fra de forskellige politikredse, udarbejdet detaljeret beskrivelser af, hvorledes man skal opdele centrene (Vanggaard, Blakset og Herning) for at kunne afvikle på lovlig og forsvarlig vis.

Vi har naturligvis også været omkring den politiske vinkel, at man gerne vil begrænse hvormange mennesker der forsamles…. Samt naturligvis også vinklen at deltagerne kommer fra mange forskellige egne af DK har vi drøftet.

Det siger sig selv, at vi ingen interesse har i at nogen som helst bliver smittet.

Vi mener, vi er landet dér, at hvis spillerne overholder de retningslinjer der er udstukket i Code of Conduct, så kan divisionsweekenden gennemføres på en lovlig, forsvarlig og sikker måde.

Vi forventer naturligvis at alle overholder retningslinjerne, spillere og spillesteder. Jeg vil også gerne lige indskærpe, at hvis man som spiller ikke overholder dem, så vil man blive bedt om at forlade spillestedet.

Sidst, men ikke mindst, så tænker jeg, at alle har haft ½ år til at tage stilling til hvorvidt vi ville spille bridge eller ej. Det være sig klubspillere såvel som turneringsspillere. Det er jo ganske frivilligt og vi har vel alle vidst, at man forventede at smitten ville stige sådan omkring nu, hvor efteråret banker på?

Jeg ønsker alle en rigtig god og sikker weekend 😊

 

Mvh 

Sus Vang, medlem af HB

Svar
 

Tak Sus for et fint og konstruktivt indlæg. Hvor gør I dog alle sammen i HB og sekretariat et flot og godt stykke arbejde til gavn for alle vi andre.

 

Tak til jer alle og så synes jeg bare man skal blive hjemme hvis man ikke synes man har lyst at6 deltage i weekenden, så bestemmer reglerne sikkert hvordan en udeblivelse tackles.

Svar
 

Hold da op, hvor er det trættende at læse alle de indlæg, der handler om regelfortolkninger og – rytteri. I misser jo helt pointen:

Det har fra dag 1 været Sundhedsstyrelsens højeste prioritet at AFSKÆRE smitteveje, for det er det, der inddæmmer sygdommen. Hvordan opnår man så det? Det er præcis det, som kampagnen fra myndighederne har gået ud på:

  1. Beskrive principper for hvordan (karantæne, holde afstand, altid rene hænder)(sekundært værnemidler)
  2. Indføre regler, der giver myndighederne de nødvendige beføjelser
  3. Udgive anbefalinger og retningslinjer, som et fornuftigt folk kan tage og indrette sig på.

Det har ikke på noget tidspunkt været myndighedernes intention at slå livet ihjel for befolkningen. Derfor har de været meget nuancerede med retningslinjer, så begge formål herunder kan opnås:

  1. Afskære smitteveje effektivt alle steder i samfundet > bekæmpe pandemien
  2. Lade befolkningen leve livet så godt og upåvirket heraf som muligt > skåne befolkningen for større plager end absolut nødvendigt.

Med dette vil jeg blot påpege, hvad der er vigtigt at holde fast i - overordnet. Jeg nærer ingen illusioner om, at de frelste vil ændre standpunkt.

PS. Hvis man har sat sig ind i detaljerne om spejder-arrangementet i Fredericia og Politiets begrundelse for lukning, vil man indse, at dette arrangement og afvikling af en bridgeturnering  er to helt forskellige ting - i det grundlæggende setup!

Svar
 

Fuldstændig enig med Poul Bos sidste indlæg her!  

mvh. Helle (som GLÆDER sig til live bridge ii weekenden)

Svar
 

Hej Kurt

Jeg nævnte de to spilledage således det kunne fremgå at jeg ikke var en af de forskrækkede der murer sig inde.

 

Forskellen er at holdene er tvunget til at deltage hvis de vil have noget ud af turneringsåret i kreds4. Jeg tror heller ikke at modstanderne vil syntes det er særlig smart de skal sidde over i en holdkamp(i sær dem som overnatter). På en normal spilledag kan jeg kan melde fra hvis det spidser til uden de store ulemper for deltagerene.

 

Jeg mener stadig at det er forkert at afholde weekendens runde når der er masser af tid til at finde et andet tidspunkt. Spilletidspunktet er bestemt for flere mdr. siden og selvom situationen har ændret sig holdes der krampaktigt fast i beslutningen. Der efter min mening overhovedet ingen god grund til ikke at udsætte.

 

Er det samme situation næste runde ville det klæde Kreds4 bestyrelse at spørge holdkaptajnerne omkring en evt. udsættelse.

 

PS

Jeg kan se at over halvdel af Nordjyllands klubber p.t. har stoppet bridge og mange af de andre er på nedsat blus

 

 

Svar
 

Hej Kim :)

Jeg ser frem til vi mødes.

Jeg forstår din bekymring, hvis der er en eller et par på hold, som vurderer de ikke er OK at spille.

De har jo altid den mulighed, at de kan finde substitut.

Jeg mener, at DBf og Kreds4 overholder reglerne, og vi gør alt for, at det bliver så så sikkert som muligt.

Jeg er ikke spåmand, så jeg ved ikke, hvordan Covid19 udvikler sig resten af sæsonen, men DBf og Kreds 4 vil overholde reglerne fra Myndighederne

Til orientering kan jeg oplyse, at det netop nu er besluttet, at Divisionsturneringens bliver opdelt.i københavn og Aarhus.

Med ønsket om godt spil til alle, der spiller i weekenden

Kurt Als

 

Svar
 
Nu vi snakker om skændsel: jeg synes det er en skændsel at slynge om sig med tilfældige tal. Hvis man vil underbygge sin pointe med tal, bør disse vel være nogenlunde virkelighedsnære. Til denne divisionsweekend har det aldrig været meningen at der skulle være flere end 8 hold i Aarhus. Dette giver 32 spillere fordelt over 4 adskilte rum med hver sin indgang. Nu er det så bestemt (efter indtryk fra denne debat) med 24 timers varsel at det er for farligt, så arrangementet skal splittes op på 2 klubber med 4 hold hver.
Svar
 

Hej Preben

 

Speaking of numbers....... Så vil det klæde dig at have dine facts i orden:

Århus: 1. division - 8 hold = 32 spillere

Århus: 2. division - 8 hold = 32 spillere

Altså dobbelt så mange spillere, som du lister op. Som nu er fordelt på 2 spillesteder pga de sidste 2 dages overophedede debat. Ligesom vi også har fordelt spillerne i København på 2 lokaliteter....

 

Må alle have en rigtig god og sikker weekend :)

 

Mvh  Sus

Svar
 

Dejligt at forbundet har opdelt på flere forskellige spillesteder

Ros at man her har arbejdet hurtigt

Svar
 

Tak for en fin afvikling af 2. division i Aarhus.
Det føltes sikkert at være deltager, med alle de forholdsregler der var sat i værk på spillestedet.

Mit håb for næste div weekend er, at det ikke kræver en forudgående heftig debat, før forbundet træffer de åbenlyst rigtige beslutninger i fht evt afvikling af denne...

Mvh Claus 

Svar
 

Det var fint at det lykkedes at få gode løsninger både i København og Århus, det er nok en god ide at gå ud fra, at der skal spilles på 4 eller flere lokationer resten af sæsonen, så man kan få løst de praktiske problemer omkring dette.

Det ligner at man også skal tænke nyt i damedivisionen.

 

M.v.h. Bjarke

Svar
 


Vil bare fortælle, at jeg i sidste spilleweekend spillede i Bridgehuset i Odense og der blev der taget hånd om forholdsreglerne hele vejen igennem. Super flot arbejde af alle.
Og tak til Sekretariatet, HB og de frivillige for den kæmpe indsats de gør for at sikre vi kan spille live bridge.
Det var dejligt at spille live bridge igen og vi havde en super hyggelig weekend, til trods for mundbind, afstand, ingen kram til holdpallerne (msåke de også helst er fri :) ), mindst100 gange håndvask/håndsprit, kuvertservering, "hulebord" til opgørelse samt spisning  m.m. Det var ikke et problem overhovedet og det kunne da slet ikke overdøve glæden ved at spille bridge.
Mange hilsner
Nell Rindahl
P.S. Og vi var ikke over 50 personer i bridgehuset.

 

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn