Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Snyder Duboin?

Snyder Duboin?

emailnotifikationer
 
 

Se her: http://bridgewinners.com/article/view/the-hand-records-speak-giorgio-duboin/

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Hans. 

Dette er et rent hypotetisk synspunkt, og jeg forholder mig ikke til om min makker fra januar 2020 er skyldig eller ej.

Men, lad os bare for sjov antage, at denne verdensklassespiller - denne en af de bedste nogensinde - hvis han nu havde sat sig for at snyde (antagelse). Hvis man så får dén hånd og den viden han har fra at selv-kigge. Vil det så være mest iøjnefaldende at åbne 2 hjerter eller pas? Hvilken af de to meldinger ville der være størst risiko for, at man vil blive fanget som snyder for at lave?

Hvis man allerede ved, at man ved det andet bord er gået 1400 i 3 hjerter doblet - ville det så ikke være fint "bare" at tage gevinsten ved at kun aflevere 1100 i 2 hjerter doblet og ikke blive grådig og passe med denne hånd? Jeg ved det ikke, men hvis jeg var snyder, så ville jeg godt nok være påpasselig med at passe den hånd, for dét er da helt i skoven i morderne bridge?

Så derfor - inden du smider dommeren ud, er det så ikke en mulighed, at man KUNNE tænke som beskrevet ovenfor??

 

Når det så er sagt, så er jeg ret sikker på, at det er meget ødelæggende for bridgen, at man fokuserer så meget på de vel ret beset ufatteligt få, der snyder. Jeg har flere gange taget mig selv i at se snyd i nogle spil, og bagefter undret mig over, om det nu var snyd eller bare udtryk for, at den pågældende bare måske ikke var bedre. Snydere skal stoppes, men det er ikke ret mange, der snyder (tror og håber jeg).

Svar
 

Kære Jan,

tak for, at du melder dig - det fjerner interessen for Ib´s sludder, thi en svag 2-åbning "bør" hverken have side 3-farve eller være en 7-farve. 4-farve er helt ude i hampen = Skanderborg...

Med andre ord har Duboin TO gode grunde til at undlade multi-åbningen. Jeg skal ikke belære ham, men mit valg ligger mellem PAS og åbning 1 hjerter..

Svar
 

Kære Hans

 

Svage 2-åbninger må da være lidt af en sjældenhed i Vejle og omegn, hvis man hverken må have 7 kort i spærrefarven eller sidefarver med 3 eller 4 kort. Hvordan ser en sådan hånd ud? 

 

Ronkedorernes tid er forbi. Moderne bridge er først i struben på modstanderne - like it or not.

 

bh

Johan

Svar
 
http://neapolitanclub.altervista.org/eng/thomas-bessis-lets-all-calm-down.html
Svar
 

Jeg er ret enig med Hans. Man har ikke 4 farve i modsat major til en svag 2 - åbning. Jeg er dog lidt mere moderne end Hans, man må god have en hornørløs 3 farve i modsat major :-) 

At man i Skanderborg og Åhus, kan have en 7 farve til en svag 2 åbning, det går altså ikke i retning af hvad der er almindeligt på egnen. 

Jeg kan huske at Danmarks gladeste bridgespiller proklamere at man spærre med 4 farver på 1 trinnet, 5 farver på 2 trinnet, 6 farver på 3 trinnet og så fremdeles. Han er dog ikke århusianer :-)

Jeg har ikke taget stilling til om Duboin snyder eller ej. Det ligner mest dårlig bridge i lige det her eksempel.

Søren

Svar
 

Hej Søren

Jeg har aldrig 7-farve til en svag 2-åbning og har vist kun åbnet 2 med xxxx i den anden majorfarve.

Jeg ville bare høre, om holdningen er, som jeg har iagttaget på internationalt niveau. 

Mvh Ib     (en halv ronkedor)

 

Svar
 

https://neapolitanclub.altervista.org/eng/duboin-tribunal-rules-against-cat.html

 

Er der nogen, der ved, hvad det indebærer?

 

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn