Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Dansk Bridge

Dansk Bridge

emailnotifikationer
 
 

Jeg har i dag læst i nyhedsbrevet fra DBF, at man ønsker at bruge en donation på 200.000 på at få omdelt marts-nummeret af Dansk Bridge til alle medlemmer. 
Jeg synes, det virker overilet.  Vi spiller jo stort set ikke bridge (agurketid!) og alligevel ønsker man at bruge SÅ mange penge på et blad om bridge.... 

Jeg ønsker slet ikke bladet i papirform... Jeg synes, det skal være muligt at til-og fravælge papirformatet. 
Hvor mange ønsker sig egentligt at få det omdelt? 
Er jeg den eneste, som finder det besynderligt at bruge pengene på det? Jeg er nærmest i chok over prioriteringen...

Anita Buus Thomsen

Svar

Svar

 
 
 

Internettet er blevet rost for meget, men det er ved at være tydeligt hvad bagsiden er. Folk dropper hæmningerne og vælter ukvemsord af sig uden at overveje hvilken effekt det har på dem der læser dem - eller på læsernes vurdering af dem selv.

Du kan ikke seriøst mene at det at bruge penge på at distribuere det trykte blad er det samme som at hælde pengene i en kloak. Det er helt fint at du er uenig i den beslutning. men hvad er det der får dig til at skrive noget ubehageligt sludder i stedet for at fortælle hvad du mener?

Det var et svar til Thomas Berg.

 

 

Svar
 

Kære Bertel!

 

Forstår du virkelig ikke hvad jeg mener?

 

Jeg mener ikke at kunne formulere min mening mere klart og tydeligt! Du er utvivlsomt den eneste, der ikke har forstået min mening om den sag.

 

Thomas Berg

Svar
 

Hej Thomas. 

 

Der er vist ingen i DK, der er i tvivl om din mening i dette her.

Det Bertel så fint forsøger at pointere, er dit ualmideligt grimme sproglige billede.

Og når jeg læser sådan en kommentar, tænker jeg. Bare der var en :Emma Gad for internetbrugere.....

 

Når det så er sagt, har alle ret til at have en mening.

I HB var vi ikke et sekund i tvivl om, at vi meget gerne ville gøre noget for de mange ældre medspillere, der ikke lige sidder på nettet og læser DB, ej heller slår sine folder her på Debatten. Derfor tog vi beslutningen om at ville sende bladet ud til alle.

 

Hvis man nu mener, af en eller anden grund, at det er totalt spild, så er man jo velkommen til ikke at modtage bladet..... Man kan jo bare sig nej tak, og så er den vel ikke længere? Eller sige ja tak og få lidt fornyelse på toilettet ;)

 

Hav en god aften og pas på jer selv derude.

 

Mvh  Sus

Svar
 

Kære Thomas Berg.

Jo, jeg forstod godt hvad din pointe var. Jeg forstod også pointen ved dem der skrev at Mette Frederiksen skulle henrettes.

Forstod du min pointe?

Svar
 

Undskyld, Thomas Berg. Det sidste indlæg var en overreaktion. Det foregående måske også udtryk for at jeg er lidt irritabel i dag. Men jeg ville ønske at folk skrev lidt mere betænksomt på nettet.

Svar
 

Hej Sus

Tak for din svar og for at redegøre for jeres overvejelser.

Hvor siger jeg 'nej tak' til det postomdelte fysiske blad henne? (Jeg ønsker naturligvis stadig at læse bladet digitalt) Men jeg vil da gerne spare forbundet for porto på Jespers og mit blad. 

Vh. Anita 

Svar
 

Hej Anita

 

Jeg kontaktede sekretariatet for en del år siden og sagde nej tak til bladet. Og tænker at det er samme procedure i dag :)

Men det kan jo være, der er en funktion i BC3, som giver mulighed for at fravælge bladet fysisk? Det er der andre end mig der ved en hel del mere om, og jeg håber nogen vil hjælpe til her?

 

God nat derude, nu vil jeg i seng :)

 

Sus

Svar
 

Nej tak til bladet via post.

 

Save the money for something better!

 

Thomas Berg

 

 

Svar
 

Der findes ikke nogen steder i BC3, hvor klubberne kan indmelde at en bestemt bruger ikke skal have et blad. Men hvis vi forventer, at det vil blive en tilbagevendende begivenhed med at udsende bladet til medlemmernes postkasse, så er det da bestemt noget vi bør overveje at få lagt ind i BC3.

 

Derimod kom der i seneste release en mulighed for at klubberne kunne angive antal blade der skulle tilsendes den enkelte klub. Denne mulighed bør alle klubber benytte både for hele tiden at tilpasse antallet af blade, så man ikke får flere end der bliver brugt, og for at spare på at sekretariatet skal bruge tid på at lave det manuelt.

Svar
 

Tak for svaret Poul Bo

 

Thomas, du skal skrive til sekretariatet, at du ikke ønsker bladet fysisk.

 

Mvh  Sus

Svar
 

Jeg har i dagligdagen en stilling, der tit er øretævernes holdeplads. Når jeg ind imellem bliver lidt træt af det, slår jeg bare op på DBf's DebatForum for at læse øvlebøvlehovedernes udgydelser, og vupti, er jeg glad og veltilfreds med min arbejdsdag igen.

 

Stor tak til Sus Vang for utrætteligt at gide alligevel.
Tak til donator for at give det meget fine beløb til glæde og fornøjelse for alle.
Tak til hele HB for at gøre det, I er valgt til, efter bedste overbevisning at benytte donationen efter giverens ønske.

 

PS: Skal "DBf's" være med/uden apostrof?? Kom glad med en 7-8 indlæg herom ;-)

Svar
 

Skal "DBf's" være med/uden apostrof?? Kom glad med en 7-8 indlæg herom

Lad os nøjes med 1 indllæg: Det er med apostrof!

Svar
 

@ Leif

Det er da fint, at du kan bruge debatsiderne terapeutisk - smiley
 
Men jeg har lidt svært ved se det odiøse i, at man her på kanalen diskuterer mål og midler, specielt i en situation, hvor vi må imødese færre af sidstnævnte - også selv om nogle af indlæggene måske er noget kulørte og kræver, at der er lidt højt til loftet.
 
@ Sus
Tvivler på, at det er en rationel arbejdsgang, hvis Berg m.fl. skal skrive til sekretariatet, hvis de ikke ønsker bladet fysisk, når BC3 (som Poul Bo skriver) ikke er gearet til at håndtere individuelle ønsker på det område. Erfaringsmæssigt giver sådan noget masser af ekstraarbejde (gule sedler og regneark i ringbind) og ofte mange fejl.
 
Men det er jo øvlebøvlesnak.
 
Det primære problem (uanset distributionsform), som blev diskuteret i tidligere tråd (pre-corona) er, hvis kun 10-15% af medlemsskaren læser det. Vi mangler nogle data, kvantificeringer og ønsker fra det tavse flertal. En viden som bliver ekstra interessant, når den digitale konkurrence over for denne målgruppe skærper til.
 
mvh
Johan Hammelev
 
Svar
 

Hej Johan

 

Du har naturligvis ret i, at det ikke giver mening nu at melde DB fra ved sekretariatet, som kører med mindre bemanding end normalt.

 

Det er mange år siden jeg meldte mit blad fra, og jeg kunne ikke huske hvordan. Jeg havde håbet, det var et spørgsmål om at sætte/fjerne et flueben et sted.

Når det ikke er tilfældet (tak Poul Bo for opklaring af det) så vil jeg opfordre til at man i den situation vi er i nu, lever med at det lander i postkassen.

 

Mvh  sus

Svar
 

Vedrørende ønske om ikke at modtage bladet:

Jeg kender ikke klubbernes version af BC3 (det burde jeg nok gøre ...)

Men sekretariatet har en "administrativ overbygning", BridgeOrg. Her kan vi, som Sus huskede det, sætte et flueben på det enkelte medlem, som blokerer for fremsendelse af bladet.

Hvis man skriver til dbf@bridge.dk, retter vi det.  (Der er frit valg i forhold til små og store bogstaver. Både DBf  og DBF virker. DB virker ikke.)

 

 

Svar
1 2 3 4
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn