Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Aflysning af turneringer

Aflysning af turneringer

emailnotifikationer
 
 

Jeg har med stor skuffelse i dag måtte erfare at alle officielle forbundsturneringer er aflyst for i år. Det er godt nok ærgerligt og for mig at se uforståeligt. 

Som jeg har forstået det, har TUK og hovedbestyrelsen ventet med at træffe beslutningen om gennemførelse af forbundsturneringerne indtil man fik erfaringerne med fra sidste weekends observationsturnering. Derfra var der udelukkende gode erfaringer, og så vælger man at aflyse alt, med henvisning til at der ikke er weekender nok. Så skulle man måske have lagt beslutningsprocessen på et tidligere tidspunkt, og ikke når det var for sent?

jeg synes det er virkelig ærgerligt at man vælger at aflyse, i stedet for at prøve at finde de bedst mulige måde at afvikle vores turneringer på. Det kan da ikke nytte noget, at man ikke vil gøre noget, bare fordi det ikke er muligt at gøre det på samme måde som det er blevet gjort de sidste 25 år.

Et af argumenterne lyder “det er heller ikke hensigtsmæssigt at spille turneringerne online på eksempelvis RealBridge, da der også i dette tilfælde vil mangle ledige weekender” . 

Det er hensigtsmæssigt. Det fandt vi ud af i sidste weekend, og vi har ikke andet end ledige weekender. Der er ingen arrangementer i kalenderen.

Jeg er godt klar over at det nok ikke bliver anderledes, men jeg er godt nok rystet over at man mener at den bedste løsning for bridgen, er at aflyse bridgen. 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Poul Bo og Sus

Jeg er ikke i tvivl om at I gør jer umage.

 

Er dog lidt overrasket over at beslutningen er mejslet i sten, samt at man tilsyneladende har overvejet "alle" alternativer. Det skulle man så nok have redegjort for i begundelsen - så havde man sparet en stor del af debatten.

 

Jeg plejer sjældent at medvirke i debatterne på bridge.dk - og vil formentligt heller ikke gøre det fremadrettet. Det virker som spild af tid, hvis de indlæg man skriver blot er for enten at være uenig eller enig i de beslutninger der allerede er truffet (og som ikke kan påvirkes). Så jeg kan godt forstå, at siden ofte er præget af meget ikke konstruktiv brok. Det har det i mindste den funktion af man kommer af med sin galde :).  

PS. Jeg glæder mig forøvrigt til at invitationerne vælter ind til arrangementer og fester i marts og april måned - min kalender er indtil videre tom :)

 

 

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn