Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Aflysning af turneringer

Aflysning af turneringer

emailnotifikationer
 
 

Jeg har med stor skuffelse i dag måtte erfare at alle officielle forbundsturneringer er aflyst for i år. Det er godt nok ærgerligt og for mig at se uforståeligt. 

Som jeg har forstået det, har TUK og hovedbestyrelsen ventet med at træffe beslutningen om gennemførelse af forbundsturneringerne indtil man fik erfaringerne med fra sidste weekends observationsturnering. Derfra var der udelukkende gode erfaringer, og så vælger man at aflyse alt, med henvisning til at der ikke er weekender nok. Så skulle man måske have lagt beslutningsprocessen på et tidligere tidspunkt, og ikke når det var for sent?

jeg synes det er virkelig ærgerligt at man vælger at aflyse, i stedet for at prøve at finde de bedst mulige måde at afvikle vores turneringer på. Det kan da ikke nytte noget, at man ikke vil gøre noget, bare fordi det ikke er muligt at gøre det på samme måde som det er blevet gjort de sidste 25 år.

Et af argumenterne lyder “det er heller ikke hensigtsmæssigt at spille turneringerne online på eksempelvis RealBridge, da der også i dette tilfælde vil mangle ledige weekender” . 

Det er hensigtsmæssigt. Det fandt vi ud af i sidste weekend, og vi har ikke andet end ledige weekender. Der er ingen arrangementer i kalenderen.

Jeg er godt klar over at det nok ikke bliver anderledes, men jeg er godt nok rystet over at man mener at den bedste løsning for bridgen, er at aflyse bridgen. 

Svar

Svar

 
 
 

Enig med Brok.

Ikke nogen nem beslutning for HB/TUK.
DBF's fokus skal være på de 97%. 
Vi andre skal nok blive hængende.
I den sammenhæng må man nok forudse, at 97% er et tal på vej nedad, og at der derfor er brug for en nøje granskning af omkostningerne.
Digitalt Corona-DM i marts-april skal nok blive sjovt. 
Der er kun ledige weekender i kalenderen ;-)
bh
Johan Hammelev
Svar
 

Nu stikker jeg lige hovedet ind i løvens gab, men så kan jeg da i hvert fald ikke anklages for at være konfliktsky.

Som forholdsvist nyt medlem af TUK er jeg en af dem som har været med til at træffe beslutning om, hvad vi gør med indeværende sæson og hvad vi gør fremadrettet. Dermed er jeg også en af dem som kan klandres (og bliver det her) for at vi ikke har truffet beslutning før og kommunikeret ud tidligere.

Realbrige er en relativt ny platform som vi først nu har turdet bruge til seriøse turneringer, idet der tidligere har været tvivl om stabilitet og driftssikkerhed. Denne tvivl synes vi blev fjernet helt ved observationsturneringen sidste weekend.

Vi har vurderet, bl. a. ud fra tidligere tråde at ikke alle var interesseret i at skulle spille tre weekender på nettet. Derudover ville det være nødvendigt enten at påtvinge alle holdene to eller tre faste weekender, hvor der skulle spilles eller tvinge holdene til selv at finde spilletidspunkter. Hvad skulle vi gøre med dem som ikke kunne spille disse weekender (som jo ikke havde været planlagt)? Skulle de tvangsnedrykkes eller hvad?

 

Jeg kan garantere for at det hele er vendt flere gange og intenst! Om vi har truffet den rigtige beslutning?? Vi vidste godt at uanset hvilken beslutning vi traf ville det være den forkerte for nogle.

 

Dette indlæg er ikke overhovedet skrevet for at forsvare hvad vi har besluttet, men der har altså siddet nogle personer, som på frivillig basis har skullet træffe nogle meget kritiske beslutninger.

Svar
 

Kære Poul Bo

Tak fordi du redegør for grundlaget for beslutningen

Er dog lidt chokeret over at I blandt andet har baseret beslutningen på hvad der tidligere har været skrevet i denne tråd. Det virker meget useriøst - i en verden hvor man nærmest kun er et klik fra at spørge spillerne/holdkaptajnerne om deres mening.

Men nu har i truffet beslutningen - og den har ikke været nem - og så må vi/I sørge for at alt fungerer næste sæson - uanset om der er Corona eller noget andet der kan rykke ved muligheden for at spille live.

Det kunne forøvrigt have været interessant, hvis I havde turdet tænke ud af boksen (gerne tidligere) og eksempelvist afviklet en eller to kampe hver søndag i februar/marts måned - og på den måde have fået afviklet divisionsturneringen

Kim

Svar
 

Hej TUK

Jeg håber at i også har overvejet de kedelige konsekvenser som jeres beslutning vil have på den del af turneringspyramiden som ikke omfatter divisionsbridge. 

 

Det kan undre at TUK/DBf ikke har spurgt holdkaptajnerne i såvel divisionsbridge som deres fødekæde(kredsene) om hvordan de stiller sig til at afvikle turneringsbridge under RealBridge, inden man afholdt sit møde. 

 

Jeg er ikke enig i jeres beslutning som efter min mening er truffet på et spinkelt grundlag.

 

PS

Min kalender er fuldt booket med ingenting!

 

Kim Nielsen

Svar
 

Hej alle sammen.

 

Lad mig starte med at skrive, at jeg er virkeligt glad for den tone, der er i denne debat. Her kommer seriøse argumenter på bordet på en ordentlig måde. Det er fantastisk og betyder, tænker jeg, at mange flere får lyst til at bidrage med deres synspunkter.

 

Jeg var så priviligeret, sammen med Nis Rasmussen, at være med til møde med TUK. De havde gjort et særdeles flot og grundigt forarbejde vedr. forbundsturneringerne og sendt et dokument, som vi kunne diskutere ud fra. 

Selvføgelig vendte vi Realbridge og de mange og gode muligheder for at spille på det site. Og i mit hoved er der ingen tvivl om, at det er et godt sted at spille, men det kræver også tilvænning. Derfor drøftede indgående den mulighed, at afvikle resten af sæsonens turneringer på RB. Men det vil ikke være konkurrence på lige vilkår, uanset hvor tæt på virkelighedens verden RB er.

 

Der skal også ske en ændring i nogle spilleres opfattelse af,  hvad det at spille på RB indebærer: 

- at det svarer til at man tager hjemmefra for at spille.....

- At man ikke kan have fjernsynet kørende for fuld udblæsning på CNN i baggrunden.... Eller Radio 24-7 for den sags skyld....

- At man ikke kan være "far" eller "mor" for sine børn og sørge for at de får mad, frugt, saft o lign, mens man spiller.....

- At man ikke sidder og spise sin frokost, gulerødder eller andet, mens man spiller....

 

Der skal udarbejdes et "code of conduct" med does and dont's, så alle føler, det er et godt rum at være i, når man spiller på RB.

Der er nogle rent turneringsleder-tekniske-ting, der skal på plads,  for at man kan være sikker på at afvikle turneringerne fuldt ud lige så godt, som IRL.

 

En anden ting er, hvorvidt det er for alle og enhver at spille på RB. Personligt er jeg meget begejstret, men jeg har heller ikke en arbejdsuge, hvor jeg tilbringer langt det meste tid foran en pc. Det er jo tænkeligt, at man bliver "skærmtræt" og at øjnene gerne vil noget andet.....

 

Nu synes jeg, man i stedet skal kigge på de muligheder for Online DM i Åben-, Dame- og Seniorhold som også er inkluderet i pakken. Lad os da lave nogle store, flotte turneringer her :)

 

Sidst men ikke mindst, synes jeg, vi skal huske:

TUK har virkeligt drøftet alle muligheder igennem og selvfølglig også lagt et "øre på vandrørene" for at lodde stemningen. Det er formentlig ikke en entydig afgørelse, men sådan er demokratiet jo også. Der skulle træffes en afgørelse og den skulle også begrundes. 

Ej heller i HB var vi enige om hvorvidt vi fandt det bedst at spille eller aflyse, men vi bøjer os i respekt for det arbejde man har gjort i TUK og bakker naturligvis op om afgørelsen.

 

Jeg håber, I vil gøre det samme, uanset om I er uenige eller ej. 

 

Mange ønsker om en rigtig god weekend :)

 

Sus Vang

Svar
 

Aflysning af divisionsturneringerne.

 

Med diverse Covid-19 mutation på mutation er der ingen som helst garanti for, at vi i næste sæson kan mødes fysisk om vores fantastiske hobby. Det er muligt, at vi bliver vaccineret alle sammen – men et er sikkert – ingen kan spå om, hvordan Covid-19 udvikler sig!

Nu er mit spørgsmål – hvis det bliver tilfældet – at vi ikke kan mødes fysisk – er det så et alternativ, at vi kan spille på en dertil udvalgt digital platform?

Hvis svaret på spørgsmålet er ja – hvorfor er den - af Michael Askgaard - anviste mulighed så ikke blevet bragt i spil til årets divisionsturnering?  (to weekender – 30 spils kampe = afvikling af 8 kampe)

Hvor er involveringen af interessenterne blevet af i aflysningen af sæsonen?

Hvor er sammenhængen mellem udmeldingen om, at man vil bruge erfaringerne fra observationturneringen til at tage en beslutning om hvorvidt platformen kunne bruges til afvikling af turneringsbridge eller ej? Hvad var konklusionen på Realbridge som platform?

 

Det næste spørgsmål er – hvad er tiden fra nedlukningen og aflysningen af den 2. divisionsweekend blevet brugt på fra DBF’s side? Jeg er usikker på, om det er TUK eller hovedbestyrelsen, man skal addressere her!

 

Med hensyn til Realbridge som mulig platform er det endnu en gang et eksempel på at der intet, som i intet drive er i DBF, det var det samme, da der blev lukket ned første gang i marts 2020. Det var første efter pres udefra, på det her fora, at DBF gik i gang med at arrangere turneringer på BBO.

Fra det øjeblik nogle af de potentielle damelandsholdspillere deltager i en turnering på Realbridge – og lovpriser formatet – kan man som medlem af DBF ha’ en forventning om, at DBF kaster sig over formatet og undersøger det? I min optik er det en af grundene til, at vi har DBF – men det er ildsjæle og entreprenante typer som Jan Nielsen, der driver den slags - igen!

Så mit spørgsmål er her, hvornår kommer DBF på forkant?

 

Men igen skræmmer det mig, at  Sus Vang , som hovedbestyrelsemedlem her i tråden bekymrer sig mest af alt om praktikaliteter som:

               

- Der skal også ske en ændring i nogle spilleres opfattelse af,  hvad det at spille på RB indebærer: 

 -  at det svarer til at man tager hjemmefra for at spille.....

- At man ikke kan have fjernsynet kørende for fuld udblæsning på CNN i baggrunden.... Eller Radio 24-7 for den sags skyld....

- At man ikke kan være "far" eller "mor" for sine børn og sørge for at de får mad, frugt, saft o lign, mens man spiller.....

- At man ikke sidder og spise sin frokost, gulerødder eller andet, mens man spiller....

 

Hvor er helikopterperspektivet fra hovedbestyrelsen?

 

De sidste par dage har jeg mere og mere spekuleret på, om der er plads til eliten i DBF ? Er der forståelse for eliten i den nuværende hovedbestyrelse?

 

J.

Svar
 

For god ordens skyld på baggrund af Gert Willumsens indlæg: Man kan godt snyde på RealBridge med uautoriseret makkerkommunikation. Og i hvert fald væsentligt nemmere end når man sidder i samme rum med skærme og hele molesjavsen.

 

Vil danske bridgespillere nogensinde gøre dette??? Nej, nej, nej, nej, det er kun i udlandet de gør det.

 

Siger jeg, at divisionsspillerne vil gøre dette? Overhovedet ikke. Jeg siger, de KAN.

Svar
 

Hej Leif

Det er min opfattelse at det er sværre at snyde på RB end ved "rigtige" bridgebord

Man kan altså godt sætte RB op med skærme

 

Lars Peter

Svar
 

Hvis ingen snyder, er det jo ligegyldigt. Men det er nok nemmere i RB ubemærket at sende makker en Sms, end det vil være i en gammeldags turneringsform.

mvh.

hg

Svar
 

Hej

Mange indlæg og forskellige holdninger

Her er lidt kommentarer.

Dejligt at se HB/TUK er i besiddelse af stor humor, så glider dårlige beslutninger ligesom lidt nemmere ned. Det er simpelthen fed humor, at angive kalenderen som argument mod bridge her i Corona

Vedr. præmisserne ved tilmeldingen. Ja der stod ikke noget om bridge på RB, Ingen havde vel kendskab til RB, Men alle havde kendskab til at. runde 2, af kampen mod corona var på vej.

Jeg lever dagligt med ændrede præmisser for mit arbejdsliv, fritidsliv og familieliv. Jeg indordner mig, og det kan bridgen også. Ja vi har faktisk allerede gjort det. Hver torsdag spiller alle div. spillere fra AaBK i klub 32 på RB. Det samme gør One Eyed, Odense og Aalborg. Der er sikkert andre der også spiller, det har jeg ikke undersøgt.

De fleste div. spillere træner i klubberne, for at være klar til divisionen. Det er ganske enkelt højdepunktet, ligesom superliga spillerne der træner hele ugen, for at møde op til kamp om søndagen.

Man kan lave nok så mange alternative turneringer på BBO/RB, det er divisionsturneringen der tæller. Det andet er da meget hyggeligt og tidsfordriv

Argumenterne om kalenderen og præmisserne ved tilmeldingen, virker søgte og ikke som den reelle årsag til at vi ikke kan få lov til at spille divisionen på RB

Charlotte: Du rammer et reelt problem der skal løses, med hensyn til holdpyramiden det kunne være rart hvis HB/TUK havde fremført/forklaret om den problematik. Jeg mener dog godt det kan løses. det er blot et spørgsmål om at lægge hovederne i blød og så komme op med noget. Kredsene/distrikterne kunne f.eks også spille på RB, Man kan annullerer nedrykning fra 3. div, ja der er sikkert mange andre løsninger

Johan/Erik; Det kommer helt sikkert til, at koste dyrt på medlemsfronten, at vi ikke spiller bridge i klubberne p.t. Men hvad har det med divisionsturneringen på RB at gøre ?

Økonomien i divisionsturneringen hviler i sig selv (deltagerne betaler alle omk.), det har været princippet alle de år jeg kan huske.

Afviklingen af div på RB, vil være forbundet med væsentligt færre udgifter, end hvis vi spiller live. Jeg vil med glæde donerer den besparelse som div. afviklet på RB giver til DBF. Det kan da være et lille bidrag, til det store økonomiske hul, der kan forventes om et år eller 2. Det vil være TUK der skal står for den arbejdsbyrde, der vil være ved at spille på RB. Det tager ikke ressourcer fra HB/sekretariatet. Jeg mener faktisk at det gælder om, at afvikle så meget bridge som muligt pt. for at bibeholde så meget/mange ,interesse/medlemmer for bridge i danmark

Poul Bo: Dit problem er simpelt. Du slår op i den relevante paragraf. Her er det vist 202.C

Sus: Du opfinder problemer til lejligheden, eller tager dem fra en anden tråd. Jeg syntes du taler til mig, som om jeg er et 5 årig barn i børnehaven, som ikke kan finde ud af, at opfører mig ordentligt. Jeg har spillet og været TU-leder på RB. Konen, børnene, posten, hunden, drikkevarer og madindtagelse er ikke problemer man kan tage seriøst. I torsdags meddelte Steen Schou at han lige slukkede skærmen, fordi han skulle spise. Det var der altså ingen problem i. Når jeg spiller  "normal" bridge, kan jeg også godt spise et stykke chokolade eller frugt. Har aldrig hørt det skulle være et problem eller der skulle være forbud mod dette

Vi har et demokratisk valgt HB, som jeg mener skal vedtage politikken, og det her er politik. TUK skal herefter komme med en indstilling om hvorledes tingene kan afvikles, på en ansvarlig og professionel måde. TUK er folk som burde være eksperter i at lave bridgeturneringer, fortolke reglerne, give dispensationer m.m. TUK er ikke på valg, men udnævner sig selv (de vælger selv hvem de vil have med). jeg har faktisk selv, været med til at definerer TUK, som et ekspert udvalg, Men havde ikke forestillet mig det var som eksperter i Corona eller politikken som HB skal føre

Den her beslutning er truffet på et møde hvor der deltog 2 fra HB og 5 fra TUK. Heraf en divisionsspiller, som måske har erklæret sig inhabil, ved det ikke, men det ville jeg have overvejet hvis jeg var i vedkommendes sted. Det virker ikke som om, man har forståelse for, hvor vigtig bridge og divisionsbridge er for rigtig mange af de mennesker det her vedrører. Argumenterne virker søgte og ligegyldige. Andre har skrevet om hvorledes det hele kunne være håndteret, så ingen grund til at gentage det

Jeg er mindst lige så skuffet som Rico, og forstår simpelthen ikke, at man kan mene dette, er det bedste for bridge i Danmark.

God aften

 

Lars Peter Damgaard

 

Svar
 

Hej Alle

Da jeg hørte om aflysningen var jeg ligesom Rico og mange andre skuffet. Jeg havde håbet på at spille og gerne med kort i hånden :)

Der forestod 3 muligheder
a) at aflyse
b) at spille divisionen færdig via RB eller dele af den
c) at afvente at forsamlings loftet atter blev på 50 personer eller flere

Jeg forstår ikke de kommentarer der påstår at Sus taler i en nedladende tone?. Jeg synes det er fin redegørelse for dele af de problemstillinger som Tuk og HB har siddet med.
Jeg vil godt takke alle de frivillige der gør en super indsats på vores vegne, i en svær tid, og i en særlig grad Sus og Poul Bo, som modigt har ytret angående bevæggrunde her på debatten.
Personligt havde jeg gerne spillet og foretrukket mulighed C men erkender samtidigt at HB og Tuk er i en situation med et langt større overblik med hensyn til mulighedernes kunst ?

Vi spillede landsholdsturnering på RB sidste weekend og det gik fint. Der er som Sus påpeger det, dog ikke regler angående afvikling af division i det regi.
a) Hvad hvis forbindelsen ryger...det kan skyldes at noget er løbet tør for strøm men det kan også være en sendemast der er nede (forskel?)
b) Hvad hvis jeg slukker mit kamera eller lyd undervejs ?
c) Jeg har mine system noter liggende fremme...må jeg kigge i dem ? (og hvordan håndhæves det i praksis?)
d) Har man de samme rettigheder som ved bordet..kan turledere arbejde som de plejer ?
e) Min fætter kigger forbi og hjælper mig med at pløje en kontrakt eller med en konvention i systemet ?

f) Vi er to i familien i samme division hvilke krav er der til afstand og kommunikation ?

g) Må jeg sidde med min tlf fremme eller nøgen i en yogastilling ?

Der er sikkert mange flere....men Sus har ret der skal være code of conducts samt et regelsæt der tager højde for det meste og man skal samtidigt kende sine rettigheder i en "ny verden".

En anden del er at man ændrer formatet i forhold til hvad folk har tilmeldt sig. Har man hjemmel i loven til at lave så omfattende ændringer eller kræver det at samtlige involverede takker ja ?
Som jeg ser det kræver det blot et hold, ja måske en spiller der stiller sig på bagbenene før at det er tvivlsomt at gennemføre. Hvad med et hold der rykker ned eller misser slutspillet der efterfølgende vil undersøge den juridiske situation (ikke at jeg håber det er tilfældet)

Jeg så gerne man havde afventet  i håbet af lys forude. Dog set i forhold til RB synes jeg netop man har været på forkant med de eventuelle problemer der kan opstå.
Divisionen er flagskibet i DBF turneringsmæssigt og jeg er sikker på at aflysningen af denne (vist ikke siden 2 verdenskrig) ikke har været nogen nem beslutning. Jeg er ikke enig, men respekterer den fuldt ud.
Jeg spiller gerne i RB eller på BBO i divisions regi når der foreligger et fast regelsæt så alle ved hvad de har at forholde sig til. Jeg spiller dog allerhelst med kort i hånden....alt andet føles sekundært :)

MVH

Andreas Marquardsen

Svar
 

Kære SUS, HB og TUK

 

Det er fint, at i værdsætter, at debatten er præget af seriøsitet og gode argumenter. Og det er smukt, hvis det medfører at flere har lyst til at deltage i debatten.

 

Men det får først værdi, hvis I som HB og TUK reelt tager vare på de mange gode argumenter for at spille, der er kommet i forbindelse med jeres beslutning om at droppe divisionssæsonen 2020/21. 

 

En Hovedbestyrelse viser først for alvor sit format når den formår at integrere debatten i sine beslutninger - uanset om det evt. kommer til at betyde  at allerede trufne beslutninger bliver ændret. På den måde viser HB at den tager medlemmerne og demokratiet alvorligt.

Denne proces er vigtigt uagtet om beslutningen kommer til at stå for troende eller den bliver ændret - gør gerne disse processer transparente.

 

Og når I så igen begrunder jeres beslutning synes jeg I skal kigge de allerede udsendte begrundelser igennem - de virker ikke særligt gennemarbejdede.

Kim Bensby

PS.

Når I evt. genovervejer beslutningen så prøv at vælge at se på mulighederne før begrænsingerne. 

Der findes et utal af løsnignsmodeller, der kunne fungere - nogen bedre end andre

A)

- Bibehold allerede afviklet weekend

- Forlæng sæsonen så den varer til 1. november

- Afvikl en virtuel runde i april

- Afvikl 2 runder i august/september og oktober (fysisk eller virtuelt) - slutspil kan evt. droppes eller passes ind

- Evt. giv tilladelse til brug af flere substittutter end normalt

- Evt. brug weekend 6. og/eller 7. marts til prøveweekend så Turneringsarrangør og spillere for erfaring med RB

B)

- Afvikl 1. division dog uden nedrykning virtuelt - så samles der erfaringer med RB

C) 

- Afvikl 1., 2 og 3. division uden nedrykning fra 3. division  

D) 

- Ændre formatet så der spiller 20 spils kampe (sådan spiller Elitserien i Sverige) - således at divsionen afvikles på 2 weekender. En i foråret og 1 i september måned

E)

- Afvikl kampe via aftaler mellem holdene -  de kan så spilles i weekenden eller på hverdagsaftener. Man får så en given periode hvor kampen skal være afviklet i. Prisen er "kun" at alle kampe ikke kan spille samme kort

 

Og så kan man sikkert blive med at finde løsninger  

Svar
 

Hej Kim

 

Tak for dit indlæg. Mange af de punkter, som du fremfører har også været drøftet indgående i HB. Og jeg formoder man har gjort sig lignende overvejelser i TUK. 

 

Vi har kigget på, om man kunne tillade sig at lægge beslag på folks weekender "ud i fremtiden" for at få afviklet sæsonen.I sær i lyset af, at også andre kunne, med rette, gøre krav på de weekender der forhåbentligt snart bliver frigivet forude (aflyste fester af enhver art) Og  hvis vi skulle gennemføre, skulle det så kun være den Åbne division eller skulle vi medtage Dame- samt Seniorerne. Og hvis ikke de skulle med, hvorfor så ikke. Skulle vi afvikle noget virtuelt og andet IRL. Skulle vi afkorte kampene, spille uden op- og nedrykning osv osv. Hvordan ville de påvirke det sportslige, hvis man lavede en kombination af online og IRL-division. Hvis man afkortede kampene, hvis man afviklede dem som hjemmekampe, hvis man spillede uden "risiko" fordi man ikke kunne rykke ned/uden gevinst, fordi man ikke kunne rykke op osv osv

 

Vi har også diskuteret det at spørge holdkaptajnerne, men hvad så, hvis halvdelen ville spille og den anden halvdel ikke ville - hvad skulle man så gøre. Og hvis vi gennemsatte at kampene skulle spilles, hvad så hvis et hold ikke kunne sætte hold den planlagte weekend/ikke kunne spille online? Skulle de så straffes med evt nedrykning, fordi de ikke kunne/ville spille under de anderledes konditioner? 

 

Så alt i alt synes jeg ikke, der er mange af dine forslag der ikke allerede er vendt i HB forud for mødet med TUK.

 

Det vi vidste med 100% sikkerhed var, at det er vores ansvar, uanset hvad. At vi har en forpligtelse til at genneføre, hvis det kan ske på en forsvarlig og sportslig måde. Og at uanset hvilken beslutning vi end traf, så ville nogen blive voldsomt ærgerlige/irriterede mens andre vilde bifalde. Sådan er det også nu Kim. Vi var ikke 100% enige i HB, men vi traf en beslutning, som vi står ved og vi  bakker op om. Fordi det er demokratiets spilleregler og fordi det er dét, vi er valgt til at gøre.

 

Med venlig hilsen

 

Sus, medlem af HB

 

 

 

 

Svar
 

Hej Lars Peter

 

Jeg er helt med på at RealBridge kan sættes op med virtuelle skærme. Skulle man forhindre dig i at sende en sms eller på samme skærm have et kommunikationsprogram med din makker, skal der være en 2-3 kameraer fra forskellige vinkler hos hver. Eller to spillere fra forskellige hold skal sidde i samme lokale.

 

Igen, jeg siger ikke at du vil gøre det. Jeg siger, at man KAN. Og nemmere end i "rigtig" bridge. Vil nogen gøre det? Måske ikke, men alle ved at alle de andre har kunnet gøre det. Ve dem, der spiller supergodt. De vil måske blive mistænkt.

 

Se nu på RealBridge og BBO som det, det er. Muligheden for at vi hygger os med lidt uforpligtende bridge, indtil vi igen kan spille seriøs bridge. Verden går ikke under, fordi divisionen udskydes til næste år.

Svar
 

Kære alle.

Det er da skønt, at nogle af medlemmerne i forbundet går meget op i hvilke beslutninger der bliver truffet!

 

Personligt synes jeg vi har en velfungerende frivillig og demokratisk valgt HB, som efter bedste evne forsøge at navigere igennem denne vanskelige tid med ændrede og skærpede restriktioner, som ændres med kort varsel. De har så heldigvis et dygtigt og hårdt arbejdende sekretariat, som også yder en kæmpe indsats, selv om de længe har været reduceret i bemandingen bl. a. som følge af besparelser.

 

Jeg kan garantere at de alle forsøger at gøre deres bedste for at behage flest muligt af medlemmerne. For at hjælpe med at træffe nogel af beslutningerne nedsættes så nogle udvalg, som også er frivillige. Det jeg kender til diverse udvalg er, at de også forsøger med deres viden og kunnen at gøre deres bedste.

 

F. eks. tror jeg godt jeg må nævne at TUk har haft et punkt på dagsordenen om udsættelser af turneringer der startede 7/12. Dette punkt har der været 34 indlæg på. Vi har også haft et punkt der hed "møde med HB om sæsonens turneringer" der startede 26/1. Dette punkt har 60 indlæg.

 

Så når nogen ikke tror vi forsøger at komme frem til de bedste løsninger, så håber jeg dette siger lidt om, at vi i hvert fald prøver!

 

Men uanset hvad vi beslutter vil det næsten altid medføre at nadre synes de kunne træffe bedre beslutninger, men sådan er livet jo!

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn