Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Sølvpointturneringer!

Sølvpointturneringer!

emailnotifikationer
 
 

Jeg spiller i en Dameklub, som her til september fejrer 75 års fødselsdag. Dagen vil vi gerne markere ved at lave en jubilæumsturnering. Vi havde klart regnet med at vi kunne lave en sølvturnering, da vi laver en åben turnering for alle damer/kvinder/piger. Da vi sidste år i november spillede klubsølv, kan vi ifølge sekretariatet ikke få tilladelse til at spille en sølvturnering. Jeg ved, at der findes regler på området, men bør man ikke være lidt fleksibel fra Forbundets side, så man giver en dispensation i så speciel en anledning. Personligt er jeg meget skuffet over ikke at kunne give vores medlemmer glæden ved noget som er anderledes end de almindelige klubturneringer.  Lad mig høre hvad I andre mener!

Mange hilsener fra et ellers tilfreds medlem! 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Nu synes jeg godt nok tingene tager en forkert drejning.

Ingen vil da på nogen måde afholde dameklubben fra at afholde en jubilæumsevent, men når man skal sådan noget, så er det jo heldigt vi har regler på området som beskriver hvad der er muligt og legalt.

Havde vi ingen regler skulle det nok blive kritiseret, at der var et værre rod, som f. eks. her med MP i guld eller sølv. Klubben kan da afholde en fest med turnering som de har lyst til, blot kan de ikke uddele sølv- eller guldpoint medmindre de overholder givne regler.

Vil man gerne uddele sølv- eller guldpoint til de bedste så skal man selvfølgelig overholde reglerne for det. Synes vi reglerne er forkerte så lad os da få dem ændret. Men det ser jeg nu ingen synes de skal, og jeg læser heller ikke at Irma er utilfreds med reglerne.

Så herfra stor ros til sekretariatet for at overholde givne regler.

Svar
 

Hej Poul Bo,

Som vanligt altid et positivt indlæg fra dig.

Nu skriver Charlotte jo:
Sekretariatet kan i særlige tilfælde give dispensation. Det kræver at, turneringsindskuddet går til et velgørende formål (minus udgifter til annoncering og kort). Dvs klubben betaler selv for turneringsleder, eventuel mad, præmier mv.

Nu har jeg tidligere været med til at arrangere åbne turneringer og det er erfaringen, at overskud i nævneværdigt omfang har vi aldrig haft - til trods for at tu-lederindsats osv. osv. var på frivillig og ulønnet basis.

Når Charlotte nævner dispensationsmuligheden i denne sammenhæng - hvor åben-problemet er åbenbart (sic) - turde det være ret nemt for Irma med kumpaner at opfylde disse overskudskriterier for en dispensation.

Eller er der som vanligt noget, jeg har misforstået :)

mvh

Peter

 

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn