Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Tak til redaktøren af Dansk Bridge.

RE: Tak til redaktøren af Dansk Bridge.

emailnotifikationer
 
 

Det var en overraskelse at læse, at vores forbund søger en ny redaktør af Dansk Bridge.

Det kan der naturligvis være mange gode grunde til, men jeg har gennem mit arbejde som skribent haft et fremragende samarbejde med en professionelt indstillet redaktør og ved siden af dette oplevet, at Dansk Bridge har været et spillevende, favnende og spændende medlemsblad, drevet af en vaskeægte ildsjæl for bridge.

Jeg tror, at det bliver svært at finde en afløser af den samme kaliber, men jeg håber selvfølgelig, vi har heldet med os.

Tak for indsatsen til Christina.

Jens Kofoed

Svar

Svar

 
 
 

Kære debattører,

I skal vide, at ingen i hovedbestyrelsen – og slet ikke jeg selv - på nogen måde er utilfredse med det arbejde, der er ydet for at lave Dansk Bridge. Vi har hele tiden været – og er fortsat – godt tilfredse dermed. Alligevel har vi valgt at hjemtage arbejdet (kontrakten), for at åbne op for arbejdet med en mere alsidig kommunikationsstrategi, hvilket for de fleste tydeligt afspejles i det stillingsopslag, der er bragt på vores hjemmeside og i Bridge Bladet. Flere har sagt, at det er flere mands arbejde i det nye job, og det har de sikkert ret i, om alt fortsætter som hidtil. Men det gør det ikke …

Vi har som forbund pligt til at se udad og fremad. Der skal arbejdes for at forbedre den kommunikation vi kender lige nu. Vi bliver hele tiden mødt af spørgsmål til vores manglende kommunikationsevne af både klubber, almindelige bridgespillere, som her på debatten. Og når talen går på presse arbejdet er vi særligt udfordret. Men vi lytter, og prøver at agere det bedste vi kan.

For kun lidt over et år siden blev vi helt uforvarende mødt af en portostigning, der betød at vores distribution blev ændret. Til det ringere vil de fleste nok mene. Vi ser andre forbund have samme udfordringer som os. Kommunikation flytter sig hurtigere og hurtigere til andre platforme, og hvis vi ikke rykker med – eller i det mindste forbereder os herpå – så mister vi de muligheder, der er for at nå de næste generationer af bridgespillere. Det er vores opgave som forbund at imødegå dette.

Det er ikke sikkert at vi når hurtigt i mål, men vi skal i gang nu!

PS. Jeg kommer ikke, som i slet ikke, til at udtale mig om konkrete personale- og kontraktmæssige forhold i offentlighed. Det må alle trods alt kunne se vigtigheden af.

PSS. Jeg er enig i at timingen ikke var perfekt, undskyld. Men vi må se om vi (jeg) kan gøre det bedre en anden gang.

KH Nis

Formand for DBF

Svar
 

@Nis

Det er mig en glæde at læse at du ikke vil udtale dig om konkrete personale forhold her på debatten.

Jeg krydser fingre for det også gælder resten af HB så vi ikke igen skal læse påstande i stil med dem daværende HB-medlem (iøvrigt u-imodsagt fra dig og resten af HB, ihvertfald offentligt), Ole Raulund skrev i en anden tråd for 2 år siden, fremstillet på en facon der klart fremstod som var det sandhed.

@Poul V

Jeg håber som nævnt du vil uddybe din kommentar. Jeg synes det er umanerllig groft at insunere, at tidligere ansatte, er ansat på grund af deres bridgekompetencer alene. At det i visse job i både sekretariatet, butikken mm, er en fordel at være bridgespiller er dog i min optik utvivlsomt.

 

 

Svar
 

Jeg må sige at jeg er helt enig i at man skal kommunikere med medlemmer, presse og andre aktører på en meget mere tidssvarende måde end via et medlemsblad alene. Jeg har nydt opdateringerne på Facebook fra Wuhan, og er i det hele taget meget mere til aktuelle nyheder end Old news - ligesom mange andre i øvrigt. Så kudos herfra til at man vil styrke indsatsen på kommunikation til medlemmer m.v. 
Herefter være sagt at timingen var uheldig(er undskyldt). Mange af kommentarerne herudover bærer desuden præg af at folk kender og kan lide Christina. Det gør og kan jeg også, men desværre fungerer verden ikke på den måde. Tænk sig i en virksomhed om man ved hver organisationsændring skulle tage hensyn til venner og venners venner - det ville ikke fungere ret godt - vel?
Jeg er spændt på den nye kommunikationsform og håber og ser frem til at der herved vil komme mange flere bridgespillere i Danmark. 
Godt og velovervejet træk - og tak til Christina for et forbilledligt arbejde.

Michael Krogh, Herning. 

Svar
 

Hej Nis

Der mangler helt sikkert en kommunikationskonsulent i DBf, tænk hvis du efter 1. eller 2. indlæg havde skrevet et svar så havde vi været fri for hele denne seance med venners støtte og konspirationsteorier.

 

Lige en betragtning, nogle indlæg omhandler, at det ikke er i orden med krittiske kommentarer, men mener samtidig at det er ok med positive/støtte. Det fatter man jo ikke noget af.  

 

kim nielsen

klarup 

 

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn