Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Tak til redaktøren af Dansk Bridge.

RE: Tak til redaktøren af Dansk Bridge.

emailnotifikationer
 
 

Det var en overraskelse at læse, at vores forbund søger en ny redaktør af Dansk Bridge.

Det kan der naturligvis være mange gode grunde til, men jeg har gennem mit arbejde som skribent haft et fremragende samarbejde med en professionelt indstillet redaktør og ved siden af dette oplevet, at Dansk Bridge har været et spillevende, favnende og spændende medlemsblad, drevet af en vaskeægte ildsjæl for bridge.

Jeg tror, at det bliver svært at finde en afløser af den samme kaliber, men jeg håber selvfølgelig, vi har heldet med os.

Tak for indsatsen til Christina.

Jens Kofoed

Svar

Svar

 
 
 

Jeg kender ikke baggrunden for udskiftningen af redaktøren. Jeg skal bare bemærke, at bladet har været af høj kvalitet og meget læsværdigt under hendes ledelse.

Jeg sidder med en stille undren over en larmende tavshed fra direktonen i denne debat. Det kunne jo nok tyde på, at man mangler en kommunikations medarbejder - eller det er måske bare almindelig strudse taktik

Mvh

Ejgil Sjøgaard

Svar
 

Det er HB der har besluttet denne handling, så formanden må se at komme på banen med en forklaring ,fremfor en larmende tavshed,så det ikke  fremstår at det er vores direktør som har et forklaringsproblem

Ole Randrup

Svar
 

Ja, vi venter i spænding på referatet fra HB's septembermøde.

At det skulle være en sag, der "er ordnet hen over hovedet" på direktøren, lyder som et noget søgt udsagn !

Men hvad, intet kan efterhånden undre os, der troligt betaler vores kontingent i håb om at få bare lidt valuta for pengene, - f.eks et bridgeblad i gammeldags papirudgave hele året rundt.

Det er dog -  i al elendigheden - en lise at læse om gammelmandsholdet, der pt. fører VM for seniorer foran alle de koryfæer, vi læste om i gamle dage.

Peter

Svar
 

Jeg søger ikke stillingen!

Det er der tre grunde til.
- Dels kan jeg ikke gøre det nær så godt som Christina
- Dels har jeg et supergodt og vellønnet job allerede
- Men især kan jeg ikke udholde tanken om, at hvis jeg en dag siger op i Bridgeforbundet eller bliver sagt op, så skal det straks efterfølges af en stribe indlæg på debatsiderne med alskens konspirationsteorier fra medlemmerne, hvor tillige gamnle travere med mistro til egen valgte hovedbestyrelse og/eller egen direktør skal trækkes op af hatten igen og igen. Det ene øjeblik er det galt, at forbundet sparer penge, det andet øjeblik er det galt, at forbundet klatter med pengene.

PS Af samme grund kommer jeg heller aldrig nogensinde i hele verden til at stille op til hovedbestyrelsen. Men stor tak til jer, der godt gider sidde i hovedbestyrelsen for Bridgeforbundet eller være direktør.

PPS Tak for et supergodt blad, Christina. Det er en fin stafet du giver videre!

Svar
 

Tak Leif.

Hvor er det godt udtrykt!

Lad os dog værne om dem der gør et stykke arbejde for os og som vi direkte eller indirekte selv har valgt til at varetage vore interesser.

Måske kan dit indlæg være med til at give en mere konstruktiv debat herinde, men jeg tvivler dog.

Også en kæmpe tak fra mig til alle jer der gider tage en tørn i forbundsregi til gavn for os alle. Det er ikke sikkert vi altid er enige, men så lad os tage en sober drøftelse og ikke personlig hetz.

Svar
 

Som bl.a. Christian Reinholdt og Knut Blakset så er jeg også meget overrasket over, at Christina er blevet fyret. Med hvilken begrundelse? Har man ændret stillingen, fordi man ikke ønsker hendes arbejdsindsats længere? - Hver gang jeg har kontaktet DBF, så har Christina altid handlet effektivt og altid med et "smil". Jeg kender ikke de nærmere detaljer, men jeg forstår ikke, hvorfor man vil af med en person, som er så aktiv, vellidt, har et fint sprog med en fin balance. Et blad med gode artikler og friskhed, så jeg og mange af mine bridgevenner har lyst til at læse hele bladet.  ØV ØV ØV. 

KH til Christina. Laila

 

Svar
 

Hej Laila.

Jeg kender bestemt ikke begrundelsen, men i sidste HB-referat kan du læse, at man ønsker at hjemtage opgaven med at producere bladet til sekretariatet og dermed opsige nnuværende kontrakt til udløb ved årsskiftet.

Mig bekendt er vores nuværende redaktør ikke direkte ansat, men kører som freelance eller med en kontrakt af en eller anden art om at få bladet klargjort. Hvis du så også læser stillingsopslaget kan du se at man nu ønsker en medarbejder som totalt set tager sig af noget kommunikation og ikke blot bladet.

Hvis vores nuværende redaktør har lyst at søge den stilling er hun da velkommen, måske er hun endda yderst kvalificeret.

Svar
 

Kære Poul - Jeg tror jeg ville have ændret noget på din formulering af sætningen med "måske er hun endda...." til "hun er endda.....". Hvis ikke dét er tilfældet, så havde man forhåbentligt ikke i sin tid lavet en kontrakt, eller ladet kontrakten løbe så længe. Jeg kan ihvertfald ikke se nogen som helst grund til at betvivle kvalifikationerne hos den nuværende redaktør.

Man kan mene hvad man vil om beslutningen om kontraktopsigelsen eller ikke-kontraktforlængelse eller hvad det nu er (det aner jeg ingenting om). Alt afhænger jo af øjnene der ser.

MEN tidspunktet for udmeldingen er set med mine øjne yderst problematisk, set i det lys, at alle må have vidst, at Christina næsten sad i flyveren på vej til at skulle repræsentere Danmark ved VM. Jeg skal ikke afgøre om den ikke så fantastiske præstation af dameholdet ved VM blev påvirket af den her "sag" eller ej. Jeg konstaterer blot, at det påvirkede mig.

Svar
 

Kære Jan.

Jeg er helt enig i det du skriver og det var du sikkert heller ikke i tvivl om! Tidspunktet var i vores øjne ikke velvalgt, men vi kender jo ikke rigtigt årsagen til at det skete på netop det tidspunkt.

Ellers en kæmpe tak til dig for indsatsen ved VM. Hvis man ikke lige havde været inde at se en halvleg kunne man jo bare åbne bridge.dk og se status og fine beretninger og stemningsbilleder.

Super flot indsat af hele holdet, såvel spillere som coach og kaptajner.

Svar
 

Jeg synes Jesper har helt ret i sit indlæg.

Christina er både en sød og dygtig pige, og tidspunktet var måske ikke helt velvalgt, men vi må have tillid til, at vores ledelse kan lede og fordele arbejdet på bedste vis.

Det er i hvert fald dejligt at se, at det er ryddet op i, at dygtige bridgespillere også automatisk er de rigtige til vores administration.

Svar
 

Hej Poul V.

 

Kunne du ikke være sød og uddybe din sidste sætning ?

Svar
 

Jeg er fuldstændig paf. Hvordan kan man som medlembetalt forbund fyre en topspiller 2 dg før hun skal til VM i Kina. Vi bruger penge på at sende holdet afsted og så laver man sådan en svinestreg. Fyringen blander jeg mig ikke, dog vil jeg gerne sige tak for bladet fra Christina. Hun har løftet bladet. Jeg mener helt klart vores direktør bør komme med en forklaring. Det her giver jo slet som slet ingen mening. Marianne Rasmussen

Svar
 

Kære DBF

Kom nu ud af busken!

Dette er så indlæg nr. 27, siden debatten startede den 14. september. Og der er desværre kommet unødig støj på linien i form af konspirationsteorier m.m. 

DBF har pr. 31.12.2018. 25.123 medlemmer, som naturligvis (Poul Bo Madsen) er i deres gode ret til på debatsiden også at forholde sig, høvisk og faktuelt, til personaleanliggender. DBF kan ikke sammenlignes med en virksomhed, men er at forbund, hvor det er medlemmernes kontigneter, som danner hele grundlaget for DBF`s eksistens.

Venter spændt på svar - alt imens jeg glæder mig over seniorernes guldmedaljer.

Glad hilsen

Georg Aatorp

 

Svar
 

Kære Christina

 

Jeg kan kun tilslutte mig de positive ord, som de ovenstående har skrevet. Du har løftet bladet. Gjort det "yngre og mere indbydende med mange velskrevne og til tider også sjove artikler, der viser de mange facetter som bridge og det sociale netværk også indeholder.. Og da du først fandt dine "ben" blev bladet bare bedre og bedre. Så stor TAK for din indsats Christina.

Knus  Sus

Svar
 

Hallo Georg

jeg er helt enig  med dit indlæg, du skriver som overskrift Kære DFB der skulle efter min mening stå Kære formand for DBF

hilsen 

Ole Randrup

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn