Program for slutspillet

Velkommen til DM-slutspillet

Velkommen til slutspilsdeltagerne og til de tilskuere, der i weeken­dens løb vil følge kampen om det danske mesterskab for hold. Der er som altid stor spænding om sæsonens fornemste mesterskab.

 

Vi er glade for atter at kunne præsentere 4 stærke hold på internetrama via SWAN og live, men uden rama, i Blaksets Bridgecenter – såvel lørdag som søndag.

 

Der spilles om Prins Henriks Trofæ. Prins Henrik er forhindret i at overrække trofæet, som i stedet vil blive overrakt af en eller flere af følgende: En repræsentant for turneringens sponsor, Sparinvest, DBF’s formand, Knud-Aage Boesgaard og DBF’s generalsekretær Henning Jensen.

Lund Madsens hold er forsvarende mestre, idet holdet slog PharmaService i finalen sidste år. Dette års finale kan udmærket blive en gentagelse, idet PharmaService, som vandt grundspillet i år, møder Mønsted i den ene semifinale, mens Lund Madsen skal op imod nyligt afdøde Peter Hecht-Johansens hold.

De fire slutspilshold har været med i toppen i mange år. De repræsenterer tilsammen masser af erfaring og en række nuværende eller tidligere landsholdsspillere. Kampen om DM-guldet ser på den baggrund ud til at kunne blive en særdeles spændende affære. Alle spillerne ved, hvad det drejer sig om, og vi kan forvente bridge på højt niveau.

På baggrund af de indbyrdes resultater er Nils Mønsted nok favorit til at tabe sin semifinale imod PharmaService, som vandt grundspillet, men en overførsel på 15½ imp er naturligvis ikke garanti for gevinst i en 64 spils kamp. Tilsvarende har Hecht-Johansen 11 imp med sig i den anden semifinale mod Morten Lund-Madsen. Dagsformen bliver udslagsgivende.

Imp-overførslen, der er beregnet på grundlag af resultatet af de indbyrdes opgør i grundspillet, vil i de fire mulige finaleopgør være:

 

Hecht-Johansen

-

PharmaService

3 1/3

0

Lund Madsen

-

PharmaService

0

10

Hecht-Johansen

-

Mønsted

0

9 2/3

Lund-Madsen

-

Mønsted

14½

0

 


Der er således også lagt op til en meget spændende finale, uanset resultatet af semifinalerne, idet en overførsel på maksimalt 14½ imp som bekendt kan indhentes i ét eneste spil.

Vinder af en kamp er holdet med flest imp, og blot en brøkdel af et imp er tilstrækkeligt.

I til­fælde af ligestilling (inkl. imp-overførsel) vinder det hold, som har vundet den indbyrdes kamp i slutspillet (uden imp-overførsel).

Vi ønsker såvel spillere som tilskuere rigtig god fornøjelse! 

 

Officials

Turneringsansvarlig: Morten Bilde og turneringskomiteen
Turneringsleder: Jacob Duschek
Appelkomite: DBF’s appelkomite
SWAN og arrangement: Jens-Ole Jensen, DBF’s sekretariat, m. fl.
Ramakommentatorer på SWAN: En række nuværende eller tidligere divisionsspillere
 

Spilletider

Lørdag -

semifinaler

kl. 13.00–15.15

kl. 15.30–17.45

 

kl. 18.45–21.00

kl. 21.15–23.30

1.sektion, 1.halvleg

1.sektion, 2.halvleg

 

2.sektion, 1.halvleg

2.sektion, 2.halvleg

     

Søndag -

finale

kl. 09.00–11.15

kl. 11.30–13.45

 

kl. 14.45–17.00

kl. 17.15–19.30

1.sektion, 1.halvleg

1.sektion, 2.halvleg

 

2.sektion, 1.halvleg

2.sektion, 2.halvleg

 

Holdene

Nils Mønsted
Johan Hammelev, Tom Nørgaard, Arne Mohr

Peter Hecht-Johansen (Knut Blakset)

Lars Blakset, Klaus Adamsen, Mathias Bruun, Peter Fredin

PharmaService (Poul Clemmensen)
H.C. Graversen, Henrik Caspersen, Niels Krøjgaard, Morten Bilde, Jørgen Hansen

Morten Lund Madsen
Lars Lund Madsen, Thomas Vang Larsen, Jens Auken, Søren Christiansen, Mikkel Nøhr
 

Rygning

Der spilles med DBF's rygeregler.

 

Sponsor

Sparinvest er sponsor for 1. divisionen, heraf navnet på den højeste række i divisionerne. Sparinvestdivisionen afsluttes med et DM-slutspil mellem fire hold, hvor vinderen udover at kunne smykke sig med danmarksmesterskabstitlen også vinder Prins Henriks Trofæ.