Tam Tam i Glassalen for alle DBf-medlemmer

 

Tivoli genopliver i 2014 sin sommerrevy med forestillingen Tam Tam i Glassalen. Anført af Niels Olsen vil en række af Danmarks mest seværdige skuespillere levere en forestilling, som sender sit publikum hjem med veltrimmede mavemuskler.

Da selskabet bag Tam Tam har luret, at bridgespillere har en særdeles veludviklet sans for humor, kan alle medlemmer af DBf købe billetter til forestillingen med 25 % rabat frem til 15/5 2014. Læs mere om forestillingen på www.tamtamrevy.dk eller se TV-spot.

Samtidig er arrangørerne vært for bridgeturneringen Tam Tam Open, som er finalen for vinderne på landsplan af DBf's Klubsølv og finder sted i Tivoli den 26. april 2014.
Gå ind på Billetlugen via dette link eller klik på banneret herunder for at opnå rabatten. Tilbuddet gælder alle medlemmer af DBf med ubegrænset antal ledsagere, så både venner og svigermor kan komme med.
 

Normal pris   Tirsdag, Onsdag, Torsdag & Søndag   kr. 315 – 455 (inkl. billetgebyr kr. 20)
    Fredag & Lørdag   kr. 345 – 485 (inkl. billetgebyr kr. 20)
DBf specialpris   Tirsdag, Onsdag, Torsdag & Søndag   kr. 241 – 346 (inkl. billetgebyr kr. 20)
    Fredag & Lørdag   kr. 264 – 369 (inkl. billetgebyr kr. 20)

Alle priser er ex. kortgebyr og evt. leveringsgebyr. Adgang til Tivoli er inkluderet i billetten.
Alle spørgsmål vedr. TAM TAM billetter bedes rettet direkte til Tivolis Billetcenter på telefon 33 15 10 12

 

Tag hele klubben med til Tam Tam

For dem, der ønsker en særligt festlig aften, kan Tivoli skræddersy jeres tur til årets sjoveste revy efter ønske. Lige meget, om I kun er fire personer eller hele bridgeklubben, så kontakt Tivoli, så finder de på noget sammen med jer. Mulighederne er mange, lige fra en enkelt sandwich med en kold øl til en stor tre retters middag hos Brd. Price, i Grøften, på Nimb eller i en af Tivolis andre skønne restauranter.

I kan kontakte Tivoli Salg direkte på telefon 33 75 02 47 eller mail: business@tivoli.dk