Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
19. maj 2017

DM for juniorhold - i Sverige...

I weekenden d. 20.-21. maj spilles DM for juniorhold. Turneringen afvikles i samarbejde med Sverige, og der spilles i Varberg, Sverige. De senere år har både Danmark og Sverige oplevet, at det har været svært at få samlet juniorhold nok til at afvikle en rigtig god turnering om de nationale mesterskaber. Begge lande har samtidig oplevet, at deltagere fra nabolandet også meldte sig, og at spillerne får rigtig meget ud af mødet med hinanden på tværs af grænsen. Det gælder både det rent bridgemæssige og mødet med selve juniorkulturen. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Sverige om juniorturneringer, og dette års DM for juniorhold er den første fælles turnering.

U26-komitteen har, med Birgitte Capion i spidsen, gjort et kæmpe arbejde for at samle danske spillere, og det er lykkedes at få hele fem danske hold afsted. Birgitte tager sammen med Claus Lund selv med til Varberg, da vi har flere af de helt nye, unge spillere med. Vi er rigtig glade for, at den generelle indsats på juniorområdet, hvor Skolebridge fylder meget, men også vore camps har succes, nu ser ud til at virke, så vi lige så stille får flere og flere aktive juniorer i både klubbridge og bridge på forbundsniveau.

Der vises BBO fra Varberg hele weekenden, og på linket her kan du finde information og resultater. Derudover laver Claus og Birgitte løbende opdateringer fra Varberg i Facebookgruppen "Juniorbridge i Danmark"

Vi glæder os til at følge de danske heltes indsats i weekenden!