Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
12. juni 2017

BREAKING - EM guld til damerne

OPDATERET 21. juni 2017

Guldmedaljerne er i hus! For første gang siden 1988 har et dansk damehold vundet guldmedaljer ved at stort internationalt mesterskab! Det er en fantastisk præstation af de fire spillere Stense Farholt, Tina Ege, Helle Rasmussen, Lone Bilde og kaptajn Bo Bilde. Vi kan ikke oploade video her, men på facebook kan du finde en skøn optagelser af den sidste opgørelse i finalen, hvor begge par kom ud med en følelse af, at de havde tabt kampen, men det rakte heldigvis stadig til en sejr. Du kan sagtens se videoen, selvom du ikke er facebookbruger, scroll blot en anelse ned på forsiden af bridge.dk og klik på facebook-feedet.

------------------------------------------

Det ene danske damehold har taget skalp på skalp og er nu i EM finalen ved det åbne EM i Montecatini. Det er Stense Farholt, Tina Ege, Lone Bilde og Helle Rasmussen, der i dag, tirsdag d. 20. juni 2017 spiller om guldmedaljerne mod Baker, som er et stærkt hold med flere profesionnelle spillere, bl.a. Marion Michielsen - Meike Wortel, der regnes som verdens stærskeste damepar. De danske damer kan dog sagtens stå distancen - de har spillet blændende hele turneringen igennem, og i semifinalen fik de en overbevisende sejr mod de kinesiske damer. Kina er også kendt som en stor, fremadstormende bridgenation, så det var bestemt ikke en let kamp på papiret.

Vi kan følge damernes indsats på BBO hele dagen. Der spiller 4 x 14 spil. Der er også running scores, som du kan finde her

KOM SÅ, DANMARK!