Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
06. august 2018

EM for Mixed hold februar 2019

 

I februar måned i år besluttede WBF at udvide det officielle VM for hold fra de nuværende Åben-, dame- og senior hold til også at omfatte mixed hold.

For EBL, som gerne ville følge denne beslutning op med et EM for mixed hold, var denne udmelding imidlertid kommet så sent, at det ikke kunne lade sig gøre, af praktiske årsager, at afholde et mixed hold EM samtidig med de tre andre rækker i Oostende i juni.

 

EBL har derfor besluttet at afholde et separat EM for mixed hold fra den 22. til 28. februar 2019 i Lissabon, Portugal. WBF har endvidere besluttet, at de 8 bedst placerede hold ved EM kvalificerer sig til VM i Sanya, Kina i sidste del af oktober 2019, ganske analogt med reglerne for åben-, dame og seniorrækken. Vi har i forvejen kvalificeret os til VM i damerækken og seniorrækken via en 4. og en 5. plads ved EM i Oostende.

DBf har besluttet at støtte et dansk landshold i mixed hold med 5.000,- kr. pr. spiller. Derudover vil DBf betale indskuddet for holdet til dette europamesterskab, samt betale for en kaptajn.

 

Eliteforum skal derfor anmode om, at interesserede par melder tilbage til mig senest den 17. september, at de ønsker at deltage. Eliteforum vil så danne en udtagelseskomite mhp udtagelse af holdet. Man melder sig som par i øvrigt ganske analogt med udtagelserne til de øvrige landshold. En eventuel udtagelsesturnering kan komme på tale, men der ikke lige nu planer om en sådan.

 

Vi er opmærksomme på, at nogle par i forvejen spiller sammen i divisionerne, mens andre mixed par måske dannes netop mhp. dette europamesterskab.

Vi er også opmærksomme på, at spillere fra nogle af de par, som dannes i denne forbindelse kan indeholde spillere, der muligvis bliver udtaget til VM på dame eller seniorhold.

Der er fra EBL lagt vægt på, at europamesterskaberne er en selvstændig turnering og alle lande kan stille det hold, som de lokale forbund mener, er det bedste uagtet, at dette kan medføre, at nogle spillere så må melde afbud til VM for mixed hold, hvis de efterfølgende bliver udtaget til f. eks. damelandsholdet.

 

Vi vil fra Eliteforums side opfordre alle interesserede par til at melde sig til:

Peter Magnussen

mauer@dadlnet.dk

ligesom eventuelle spørgsmål kan rettes til mig.

Jeg vil anmode om, at man tilmelder sig inden den 17. september 2018.

 

På Eliteforums vegne

Peter Magnussen

51 96 13 74