Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
24. marts 2019

Juniorlandsholdet rejser til Amsterdam

I dag søndag 24. marts rejser det danske juniorlandshold til Amsterdam for at spille dette års version af White House Juniors. Vi sender 4 danske juniorer afsted samt Claus Lund til at stå for det praktiske. De fire spillere er:

 

Emil Buus Thomsen & Søren Christian Bune

 

Andreas William Meister Plejdrup & Christian Holstebro Lahrmann

 

Det danske hold stiller op i en forholdsvis ny paropstilling, hvor Emil Buus Thomsen spiller med Søren Bune, og Andreas Plejdrup spiller med Christian Lahrmann. Det bliver spændende at se, hvad de kan præstere.

 

Igen i år står 24 hold klar ved startblokkene, når spillet starter i morgen mandag 25. marts. Feltet er inddelt i 2 grupper af 12 hold, hvor der skal spilles alle mod alle.

Gruppeinddelingen ser således ud:

 

Umiddelbart ser det ud til, at Danmark er kommet i den svære af de to grupper. Polen, Holland junior og Israel er alle gode hold. Herefter kan hold som Rusland og Tjekkiet også være farlige, selvom man aldrig helt ved, hvad de kommer med.

Danskerne skal i hvert fald være på fra første spil. Målet er en kvartfinale, også kan man tage den derfra.

 

Mandag spilles de 5 første gruppekampe og tirsdag følger de næste 6. Herefter kommer de 6 bedste hold fra hver gruppe over i gruppe A, og de 6 nederste fra hver gruppe i gruppe B.

Her spiller man mod de 6 hold, som man ikke har mødt før. Der foregår onsdag.

Herefter går de 7 bedste fra gruppe A og det bedste hold fra gruppe B videre til kvartfinalerne, som spilles torsdag. Turneringen slutter fredag, hvor der er finale.

 

I kan følge med på BBO i løbet af ugen. Ellers kommer der opdateringer på juniorbridge i Danmark på Facebook.

Her på siden vil der følge et sammendrag om en uges tid.