Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
23. marts 2017

Antallet af juniormedlemmer stormer frem

DBf har stort set fordoblet antallet af juniormedlemmer i vores klubber rundt om i landet i det seneste år. I de seneste år har antallet ligget nogenlunde konstant lige under 50. Nu er antallet helt oppe på 97!

Trine Binderkrantz, der er sekretariatets kontaktperson i forbindelse med juniorbridge, fortæller begejstet:

 

”Udviklingen af medlemstallet for juniorerne har flere årsager. Vores juniorcamps er meget populære og  flere af disse deltagere er nu blevet medlemmer af en klub. I den forbindelse har U26-komiteen gjort en stor indsats for at få indsluset og fastholde de unge i elitearbejdet.

Indsatsen på skolebridge-området er blevet styrket de seneste år, og her ser vi, at det også bærer frugt. Specielt i Distrikt Nordjylland har der i en periode over flere år været gjort en stor indsats for at få eleverne fra skolerne ind i klubberne.

Og en ekstra solskinshistore bidrager bridgeklubben Enigheden i Sønderborg med i forhold til junior-medlemsantallet, for klubben har haft en særlig stor udvikling i medlemstallet efter at have igangsat arrangementer for gymnasieelever.”

 

I den nærmeste fremtid er der fuld knald på juniorfronten. Den 1-2. april afholdes juniorcamp i Øster Hurup. Campen er fuldbooket med over 50 deltagere. Og i Påsken deltager 4 hold til de nordiske mesterskaber. Der stilles med et pigehold, 2 x U16-hold og et U26-hold. I den forbindelse får nogen af de helt nye talenter for første gang en landsholdstrøje på og skal prøve den store udfordring at repræsentere de rød-hvide farver.