Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
08. maj 2018

Le Vouz Modern vinder DM-juniorhold

I weekenden den 5.-6. maj blev dette års version af finalerne i danmarksmesterskaberne i juniorhold afholdt i Bridgehøjborgen i Vejle. 4 hold skulle dyste om medaljerne i weekenden, der bød på 2x alle mod alle med kampe af 2x8 spil.

Allerede fra start lagde favoritterne fra juniorlandsholdet sig i front, og de så sig ikke tilbage derefter. Holdet Emil Buus Thomsen (eller ”Le Vouz Modern”, som de kalder sig) bestod nemlig af 2 af parrene fra det danske juniorlandshold, der spillede EM i sommers. De levede op til favoritværdigheden og havde sikret guldmedaljerne efter 5 ud af 6 kampe, da de havde taget en smal sejr over deres nærmeste efterfølgere, nemlig holdet Amalie Rosa Bune.

Amalie Rosa Bune kunne dermed også holde fyraften efter næstsidste kamp, da de havde sikret sig en flot sølvmedalje på daværende tidspunkt.

Den sidste medalje, der ikke var sikkerhed om inden sidste kamp, var bronzemedaljen. Det stod mellem Daniel Brandgaard og Leah Jacobsen. Daniel Brandgaard var dog et godt stykke foran inden og endte med bronzemedaljerne på trods af nederlaget i sidste kamp.

På trods af den manglende spænding om medaljerne var det dog en meget hyggelig turnering, der ellers ikke blev afholdt i det store bridgevejr. Et sidste tillykke skal også gives til medaljetagerne, som der her er billeder af:

Guldvindere: Emil Buus Thomsen (aka. Le Vouz Modern)

Fra venstre: Victor Todd-Moir, Andreas plejdrup og Søren Bune (Emil Buus Thomsen mangler på billedet)

 

Sølvvindere: Amalie Rosa Bune

Fra venstre: Aron og Daniel Tylvad, Clara Bruun Pedersen og Amalie Bune

 

Bronzevindere: Daniel Brandgaard

Fra venstre: Daniel Brandgaard, Christian Lahrmann, Ludwig og Silas Weber