Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
01. juni 2017

Nordiske mesterskaber afholdes i Danmark i pinsen

Danmarks Bridgeforbund er vært ved de nordiske holdmesterskaber, der i år afholdes på Hotel Opus i Horsens den 2.-4. juni.

Ved de nordiske mesterskaber deltager hold fra Finland, Island, Norge, Færøerne, Sverige og Danmark. Der dystes i en damerække og i en åben række. Danmark stiller i år med to damehold, da Færøerne ikke sender et damehold. Det er dog kun et af de danske damehold, der kan dyste om medaljer i konkurrencen.

Danmark vandt NBU-trofæet ved de seneste nordiske mesterskaber på Færøerne for to år siden. Trofæet vindes af den bedst-præsterende nation ved mesterskabet.

Under mesterskaberne sendes der BBO fra en kamp i hver runde.

Du kan læse mere om resultater, tidsskema, deltagere mm. via dette link (informationen er på engelsk for at alle vores nordiske gæster kan læse med).

Countdown til NM i Horsens - indlæg fra landstræner Jacob Røn

Resultater

 

 

Sideløbende arrangementer

Sideløbende med mesterskaberne arrangerer Distrikt Østjylland nogle sideaktiviteter. Det vil bl.a. være muligt at deltage i en rundvisning i det gamle statsfængsel i Horsens den 4. juni og en sølvturnering på samme hotel lørdag den 3. juni. Læs mere om sølvturneringen her. Tilmeldingsfristen er den 26. maj. Tilmelding sker via dette link.

Dansk Skolebridge inviterer søndag den 4. juni til de åbne jyske mesterskaber i skolebridge på samme hotel i Horsens. Se invitationen her.