Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
11. marts 2018

Optakt til runde 5 af Pokalturneringen

 

Vi er nu nået til Pokalturneringens runde 5, hvor tredje- og andendivisionsholdene spiller deres første kamp i turneringen. Den officielle spilledag er den 25. marts, hvor de fleste af kampene vil blive afviklet. En masse stærke hold går ind til denne runde 5 med et håb om at klare den til næste runde, som er 1/16-finalerne, der har officiel spilledato 6. maj.

 

5. runde er runden, hvor sidste års finalister, Thomas Svendsen, går ind i turneringen. På holdet er igen i år 14-årige Christian Lahrmann, der håber om at gå hele vejen til finalen igen i år. Thomas Svendsen skal tage den lange tur til Århus, hvor de møder Niels Henriksen i Vanggårdscenteret. Københavnerne skal dermed ud i et svært opgør, som de skal stå tidligt op for at vinde.

 

Der er også et interessant hold i vente, når Stig Werdelin tager imod Carsten Raasten i Charlottenlund. De mange gange danmarksmestre for seniorer har gjort det godt i pokalturneringen de seneste par år og vil dermed være et interessant hold at følge igen i år. Man skal dog ikke afskrive Carsten Raasten, som også er et hold med divisionsspillere.

 

Et andet hold, der kommer ind her i 5. runde, er holdet Victor Todd-Moir, som består af 2/3 af det danske juniorlandshold fra EM i sommer. Le Vouz Modern, som de kalder sig, tager imod bestyrelsesformand Nis Rasmussen, der sammen med sit hold skal den lange tur til Greve, Sjælland, hvor kampen bliver spillet den 15. april. Juniorholdet bliver helt sikkert spændende at følge, og hvis man vil høre mere om det opgør, kan man læse mere, når sammendraget af 5. runde kommer ud her på siden umiddelbart efter, at 5. runde er færdigspillet.

 

Hvis man leder efter mere info om Pokalturneringen, kan man følge med her på siden, eller gå ind på http://pokal.bridge.dk/velkomst.asp?Turn_ID=23