Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
27. februar 2019

Optakt til tredje divisionsweekend 18/19

 

I weekenden den 2. og 3. marts spilles sæsonens tredje divisionsweekend. Den kan ses på BBO, hvor der transmitteres fra runde 7 og 8, eller også kan man tage ud til bl.a. Vanggårdscenteret eller Blaksets Bridgecenter, hvor der spilles.

Sidste divisionsweekend blev spillet i januar. Her spillede Steen Schou sig på førstepladsen i 1. division, hvor Kasper Konow lå efter første weekend. De forsvarende danmarksmestre fra Schaltz har noget at indhente, da de lige nu ligger nr. 8. Hvis man er mere interesseret i stillingen i divisionerne, kan man læse sammenfatningen af anden weekend på: /Default.aspx?ID=22723

Eller tjekke resultater her

 

Det bliver spændende at følge med, når tredje weekend spilles, hvor der er et par spændende kampe i vente i de 2 runder, der spilles denne weekend.

Bl.a. i weekendens første runde, hvor danmarksmestrene fra 2016 og -17, Kasper Konow, skal op imod sidste års sølvvindere fra Reinholdt Bridge. Holdene indtager lige nu henholdsvis 3.- og 2. pladsen og det er dermed potentielt et opgør, vi også kan få at se, når der spille slutspil senere på sæsonen.

I weekendens anden runde, er det det jyske opgør mellem Steen Schou og Pharmaservice, der falder i øjnene. Steen Schou ligger lige pt. nr. 1, og Pharmaservice ligger også lunt i svinget til en slutspilsplads på 4. pladsen.

Alt i alt er der mange spændende opgør i weekenden. Husk at se med på BBO eller i virkeligheden!