Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
20. februar 2017

Skolebridge i Indien

 

Ved DM for skolepar, der blev spillet i januar, var der mere på spil end titler og medaljer. De tre bedst placerede par vandt også en tur til Indien, hvor de, sammen med Morten Bilde fra Dansk Skolebridge, skal hjælpe det indiske forbund med at promovere bridge for børn og unge. Det indiske forbund er værter og står for både program og selve opholdet, og en række private sponsorer har sørget for, at også flybilletterne er betalt. 

Gruppen er kommet vel frem, og hvis du er nysgerrig kan du følge lidt med i deres rejse på Facebook, hvor der opdatetes i gruppen "juniorbridge i Danmark", når vi hører noget derudefra. Vi deler også noget af det på Danmarks Bridgeforbunds facebookgruppe, men der vil være flere opdateringer i juniorgruppen.

Herunder ses et uddrag fra den pressemeddelelse, der er udsendt i forbindelse med rejsen:

 

Kulturel Icebreaker!

 

Dansk Skolebridge i Indien

 

 

I uge 8 rejser en gruppe på 6 børn i alderen 10 -14 år samt repræsentanter for Dansk Skolebridge til Indien for at være med til at udbrede Skolebridge i Indien.

 

Arrangementet er kommet i stand efter et møde mellem Præsidenten for det Indiske bridgeforbund Prasad Keni, og formanden for Dansk Skolebridge Morten Bilde.

 

Danmark er godt i gang med at indføre bridge på skemaet i de danske skoler, og Inderne vil gerne udbrede bridge - og de gode egenskaber bridge udvikler hos unge – i deres uddannelsessystem.

Gruppen skal besøge skoler og uddannelsesinstitutioner i Mumbai, Delhi og Indore.

 

Programmet består af en blanding af bridgeaktiviteter med Indiske skolebørn, erfaringsudveksling med Indiske skoler og undervisere, samt kulturelle aktiviteter.

 

Det er vores håb at bridge kan være med til at knytte bånd mellem unge Indere og Danskere, og bane vejen for flere kulturelle bånd mellem Danmark og Indien.