Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
17. august 2017

VM i Lyon

 

resultater fra VM og transnationals

resultater fra VM for juniorer 

info m tidskema mm fra VM for juniorer

info om Skolepar (der kan vælges engelsk i øverste højre hjørne)

 

VM i Lyon er i skrivende stund midt i kvalifikationsfasen i både Bermuda Bowl, Venice Cup og d'Orsi. Desværre har Danmark ikke kvalificeret sig i nogen af kategorierne, men der er masser af god bridge på BBO. Vore svenske naboer ligger med fremme i alle tre rækker. Flere af spillerne på de svenske hold har vi jævnligt set spille i Danmark. På det åbne hold spiller f.eks. de unge tvillinger Mikael og Ola Rimstedt, som i næste sæson spiller med i den danske 1. division, og også var inviteret med til CBI i januar 2017, hvor de imponerede med en flot 2. plads. Sabine Auken repræsenterer Tyskland i Bermuda Bowl.

I VM's anden uge er der også en transnational turnering med fri tilmelding. Her har 11 danskere indtil videre tilemdlt sig, fordelt på fire forskellige hold, nemlig Lall (Dennis Bilde), Ministry of Bridge (Anders Hagen, Kåre Gjaldbæk, Gregers Bjarnarson, Kasper Konow), Norden (Nadia Bekkouche, Trine Binderkrantz) og Team Pharmaservice (H. C. Graversen, Poul Clemmensen, Thomas Vang Larsen, Lars Blakset). Turneringen begynder mandag d. 21. august.

Ved Åben VM for juniorer deltager Christian Lahrmann i Youngsters rækken (U21), sammen med tre svenske spillere. Holdet hedder Sweden. Her kan vi godt sætte næsen op efter et godt resultat. Deres turnering begynder lørdag d. 19. august.

Sideløbende med alt dette arrangerer det franske bridgeforbund og WBF en særlig U-14 skoleturnering med deltagelse af 120 par, de fleste fra Frankrig, men også mange fra f.eks. Kina.

Det franske forbund betaler meget flot hotellet og det meste af forplejningen, så vi har stort set kun skulle sørge for transporten.

 

Vi stiller med disse 5 par:

Line Henriksen – Alma Rasmussen

Stine Norgren – Gustav Kaas

Georg Würtz – Clara-Sofie Lindquist

Daniel Tylvad – Aron Tylvad

Leah Thrane – Amalie Bune

 

Medrejsende

Anja Kastoft (Gustavs bedstemor)

Melanie og Kristian Tylvad (forældre)

Pia Jensen og Morten Rasmussen Bune (forældre og officiel coach/kaptajn)

Dennis Andresen (Clara-Sofies far)

 

Desuden får vi besøg af vores sponsorer dernede. Det er endnu engang Birgitte og Finn Thunbo Christensen, der støtter juniorbridgen.

Det er super flot med sådan nogle gode sponsorer, der altid er villige til at støtte juniorbridgen. Det er primært takket være dem, at prisen for turen har kunne holdes på 850 kr. pr. barn.

Vi bor på Hotel ParkOuest og spillestedet er La Cite International

Begge dele ligger ned til en af floderne i Lyon, hvor de franske værter også sørger for en sejltur lørdag aften.

 

Spilletider

 

Saturday, August 19

 

13h30 - 15h30: first qualifying session of 12 boards

16h - 18h: second qualifying session of 12 boards

These sessions will qualify 50% of the pairs for a A final, and 50% for a B final.

 

Sunday, August 20

 

10am - 1pm: Final A and Final B of 16 boards.

The award ceremony will take place at the end of the event.