Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
08. november 2017

Observation - Landshold

Observationsturnering for landsholdspar

Der bliver i den kommende weekend afholdt en observationsturnering for vores potentielle landsholdspar i Blaksets Bridgecenter i København. 12 par lørdag og 16 par søndag kæmper om at være blandt de tre par, der skal deltage ved EM i henholdsvis EM for Åben række, Damer og Seniorer.

Kom og se vores potentielle landsholdsstjerner live ved bordene eller følg dem på BBO hele weekenden. Et af vores juniortalenter Christian Lahrmann sidder klar ved tasterne og sørger for, at DBfs medlemmer får lejlighed til at se masser af god og underholdende bridge hele weekenden.

Landstræner Jacob Røn vil kommentere runderne en stor del af weekenden på BBO, og han får hjælp af bl.a. Leif Thomsen, John Møller Jepsen med flere.

Turneringen begynder 12.30 lørdag og slutter 16.20 søndag. Hver dag bliver afholdt som en Monradturnering, hvor førerparret hele tiden møder parret, der ligger nr.2, nr.3 nr. 4 osv. Par kan dog ikke møde hinanden flere gange samme dag, men godt spille mod par begge dage.

Her er tidsplanen, så du kan have kaffen klar fra første fløjt.

Lørdag:

12.15-15.05: Runde 1-2.

15.15-18.05: Runde 3-4.

18.05 - 18.45: Spisning

18.50 -21.40: Runde 5-6.

Lørdag spilles der 6 runder a 10 spil.

 

Søndag:

09.30-12.35: Runde 7-9.

13.15-16.20: Runde 10-12.

Søndag spilles der 6 runder a 7 spil.

 

Startliste lørdag

Runde 1 er fundet ved lodtrækning. Se alle match ups ved at klikke her

Resultater kommer løbende på Facebook og via links på BBO. Se efter opdateringer på hjemmesiden http://resultater.bridge.dk

Første runde på BBO bliver mellem holdkammeraterne på Schous hold Knud Agge Boesgaard – H.C. Nielsen og Jørgen Hansen – Steen Schou. Runden bliver med sikkerhed alt andet end kedelig. Det er en match, ingen af spillerne vil gå fra som tabere.

Observationstuneringen indgår sammen med hjemlige turneringer som divisionsturneringen og Pokalturneringen og internationale turneringer som fx EM Åben Hold, Kinatur for damerne, Wintergames i Monaco og Chairmans Cup i Sverige som en del af grundlaget for at udtage de endelige landshold.

I vil senere kunne læse mere om forventninger til og kriterier for at udtage det endelige landshold til EM i juni i Ostende Belgien.

// Landstræner Jacob Røn